To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Να σου απαντήσω με μια ερώτηση. Ποιος θεωρείς ότι έκανε τα μεγαλύτερα "ποινικά" εγκλήματα τα τελευταία χρόνια??Η χα ή οι διάφορες κυβερνήσεις??

Πολύ καλή ερώτηση

Από όποια άποψη και να το δεις (είτε ανθρώπινες απώλειες, είτε καταρράκωση του φτωχού, είτε καταστροφή του μέλλοντός μας) δίνω την απάντηση: οι κυβερνήσεις 100%...

Για οτι διαβαζεις κρατα ενα πολυ μικρο καλαθι...
Το σκεφτηκα κατευθειαν αυτο που λες, αλλα λεμε τωρα, αν δεν ειναι μουφα οι συνομιλιες φαινεται οτι εγινε πιτα. Τωρα αν ειναι μουφα ειναι πολυ μπροστα εκει στην ΕΥΠ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Πολύ καλή ερώτηση

Από όποια άποψη και να το δεις (είτε ανθρώπινες απώλειες, είτε καταρράκωση του φτωχού, είτε καταστροφή του μέλλοντός μας) δίνω την απάντηση: οι κυβερνήσεις 100%...

Αυτούς ποιος θα τους τιμωρήσει για τα "ποινικά" τους εγκλήματα???

Δηλαδή η κυβέρνηση που έχει κάνει "χιλιάδες" ποινικά εγκλήματα τιμωρεί την χρυσή αυγή που έκανε μερικές δεκάδες!! Και εμείς χαιρόμαστε που ο αρχιμαφιόζος τιμωρεί το τσιράκι.

Κάτι δεν μου κολλάει..

Το σκεφτηκα κατευθειαν αυτο που λες, αλλα λεμε τωρα, αν δεν ειναι μουφα οι συνομιλιες φαινεται οτι εγινε πιτα. Τωρα αν ειναι μουφα ειναι πολυ μπροστα εκει στην ΕΥΠ.

Και γιατί αμφιβάλλεις?? Αυτή δεν είναι η δουλειά της?? Να είναι μπροστά???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Αυτούς ποιος θα τους τιμωρήσει για τα "ποινικά" τους εγκλήματα???

Δηλαδή η κυβέρνηση που έχει κάνει "χιλιάδες" ποινικά εγκλήματα τιμωρεί την χρυσή αυγή που έκανε μερικές δεκάδες!! Και εμείς χαιρόμαστε που ο αρχιμαφιόζος τιμωρεί το τσιράκι.

Κάτι δεν μου κολλάει..

Σου έγραψα κάτι πριν, δεν το σχολίασες.
Προσπαθώ να στο δώσω να το καταλάβεις. Όχι ως σωστό, αλλα ως άποψη.

Ο μόνος εφικτός τρόπος να τιμωρήσεις το σύστημα αυτή τη στιγμή είναι να το αλλάξεις μέσα απο το σύστημα. Το μόνο δε όπλο που έχεις είναι οι εκλογές.
(υπόψιν απείχα επι δεκαετίες και όσο έβλεπα ότι δεν υπήρχε ούτε αυτός ο τρόπος)
Η επανάσταση και πάμε να τους κάψουμε είναι εκτός συζήτησης με ανύπαρκτο κίνημα.

Όσον αφορά τη χαρά... υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις...
Θα χαρώ περισσότερο όταν πέσει το σύστημα και θα τρελαθώ απο τη χαρά μου όταν το άλλο σύστημα που θα έρθει θα έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω
(μη με βάλεις να τα εξηγήσω, βαριέμαι)

φιλιά και τα λέμε αργότερα γιατί λειτουργώ και ως ταρίφας στη φαμίλια :-)
:ernaehrung004:

Για οτι διαβαζεις κρατα ενα πολυ μικρο καλαθι...

Δηλαδη λες οτι αυτοι που βγαζουν τις συνομιλιες - το κρατος δηλαδη - βγαζουν στοχευμενα συνομιλιες που τους βγαζουν κατα λαθος φονιαδες και οχι σκοπιμα ?

Μα αυτοι τους συνελαβαν ως φονιαδες και εγκληματικη οργανωση οχι ως κατι αλλο.

Γενικα με τους κοριους και τις συνομιλιες ειναι αβυσσος το τι γραφουν και τι παρουσιαζουν αλλα πιστευω οτι αν εχουν καταγραψει για προμελετημενο φονο και οχι λαθος ενος πινιου θα το εβγαζαν φορα παρτιδα.....

υπαρχει παντα η περιπτωση να τα βγαζουν ενα ενα ....σαν τις σαπουνοπερες....για να κρατηθει στον αφρο η ηρωικη κυβερνηση οσο στο μεταξυ ψηφιζει τα παντα ολα στην βουλη που δεν ασχολειται κανεις πλεον.

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Μπουκάλλλλλλιααααααα ?????????

Επιτέλους! Τον βρήκαμε τον ένοχο!

:fahne90:
Δεν ειναι μπυρας,δεν ειναι σαμπανιας,δεν βλεπω πουθενα κατι κολασιμο:devil-smiley-029:...ποινικοηθικως

Δηλαδη λες οτι αυτοι που βγαζουν τις συνομιλιες - το κρατος δηλαδη - βγαζουν στοχευμενα συνομιλιες που τους βγαζουν κατα λαθος φονιαδες και οχι σκοπιμα ?

Μα αυτοι τους συνελαβαν ως φονιαδες και εγκληματικη οργανωση οχι ως κατι αλλο.

Γενικα με τους κοριους και τις συνομιλιες ειναι αβυσσος το τι γραφουν και τι παρουσιαζουν αλλα πιστευω οτι αν εχουν καταγραψει για προμελετημενο φονο και οχι λαθος ενος πινιου θα το εβγαζαν φορα παρτιδα.....

υπαρχει παντα η περιπτωση να τα βγαζουν ενα ενα ....σαν τις σαπουνοπερες....για να κρατηθει στον αφρο η ηρωικη κυβερνηση οσο στο μεταξυ ψηφιζει τα παντα ολα στην βουλη που δεν ασχολειται κανεις πλεον.
Οσο αναφορα τα προηγουμενα περι στρατου φυσικα δεν αναφερομαι σε φρονηματα,αλλα σε 'φημες" για εκπαιδευση χρυσαυγιτων απο αξιωματικους των ειδικων δυναμεων,για ασκησεις σε πεδια βολης κλπ..
το θεμα ειναι οτι τους ξεμπροστιαζουν και ιδεολογικα γιατι τα βιβλια και οι φωτο του Χιτλερ δεν ειναι ευρηματα ποινικως τουλαχιστον κολασιμα και τα παρουσιαζουν,οπως τους ονομαζουν συνεχεια νεοναζι,και δω ειναι που βρωμαει πολυ η υποθεση γιατι ειναι οι ιδιοι που τους εξεθρεψαν και τοσο καιρο τους ειχαν στα ωπα ωπα...

Θαύματα έκανε ο κοριός της ΕΥΠ... Μια μικρή γεύση απο τις συνομιλίες

Α: Ναι (δεν ακούγεται καθαρά).
Β: Έλα.
Α: Έλα είμαι στο αντιφά.
Β: Που είσαι;
Α: Σε αντιφά, πορεία, άκου.(ακούγονται συνθήματα από την πορεία).
Β: Άκου να σου πω τώρα. Ακούς; Τι θα σου πω τώρα, προσεχτικά όμως.
Α: Ναι, ναι.
Β: Είμαι στο facebοοk, διαβάζω .
Α: Ναι.
Β: Εεε, είδηση σοκ, είδηση βόμβα .
Β: Πρόσεχε τώρα τι σου λέω. Είδηση βόμβα.
Β: Ο Ρουπακιάς δεν ήτανε μόνος του στο αυτοκίνητο. Έχει ξεφύγει από τη δικογραφία, ένα καραφλό άτομο.
Α: Το ξέρω.
Β: Πρόσεχε τώρα το σου λέω .
Α: Το ξέρω αυτό, το ξέρω αυτό .
Β: Πρόσεχε τι θα σου πω όμως.
Α: Κάτσε ρε γιατί είμαι σε γιατρό μέσα. Περίμενε, περίμενε.
Β: Ναι, ναι.
Α: Είμαι στο γιατρό μέσα ρε βλάκα και από έξω έχει αντιφά. Έλα.
Β: Α, εγώ άκουσα ότι είσαι στη πορεία μωρή τρελή.
Α: Όχι ρε βλάκα.
Β: Νόμιζα ότι είσαι στην πορεία εσύ.
Α: Όχι κάθομαι και γελάω. Έχουνε δυο χιλιάδες άτομα και κάτι έγινε.
Β: Ωραία άκου.
Α: Έλα.
Β: Προσπαθούνε τώρα. Εγώ έφαγα, τώρα έχω φάει φλασιά. Τι σου είπε ο Γιώργος στο τηλέφωνο; Ότι έκανε;
Α: Όχι.
Β: Τι σου είπε ότι έδωσε;
Α: Οοοο.
Β: Ότι έδωσε μία σου είπε.
Α: Κοιλία ναι μόνο.
Β: Μια.
Β: Μήπως εκείνο το καραφλό το άτομο που βγήκε απ’ το αμάξι, συνοδηγού έδωσε την άλλη;
Α: Αυτό δεν λέω και γω; Εδώ και ένα μήνα σχεδόν;
Β: Κατάλαβες τώρα;
Α: Και το λέω και στο ξαναλέω
Β: Τι έχει γίνει.
Α: Και μου λέει όχι. Όχι, όχι, όχι. Οχιά δυμούτσουνη του λέω.
Β: Όχι ρε βλάκα πες του. Μου πες ότι έριξες μια, πες του. Εδώ λένε ότι έχει δυο, και μια στην καρδιά και συ μου λες ότι στα πλευρά του την έδωσες. Ο καράφλας ποιος είναι;
Α: Δε ξέρω.
Β: Και δεν μιλάς πες του.
Α: Δε ξέρω.
Β: Αυτό πρέπει να κάνεις. Αυτό, αυτό είπα του Δημήτρη τώρα. Μου λέει ο Δημήτρης εντωμεταξύ, Γιώτα δεν έχει πάει μόνος του με τίποτα, μου λέει. Και μόλις πάει και το τέτοιο στον υπολογιστή και ότι δεν( δεν ακούγεται καθαρά).
Α: Σε χάνω Γιώτα.
Β: Εεε.
Α: Σε χάνω.
Β: Έλα μ’ ακούς τώρα;

Via @MakisSinodinos

Οσο αναφορα τα προηγουμενα περι στρατου φυσικα δεν αναφερομαι σε φρονηματα,αλλα σε 'φημες" για εκπαιδευση χρυσαυγιτων απο αξιωματικους των ειδικων δυναμεων,για ασκησεις σε πεδια βολης κλπ...

Οκ λαθος ειχα καταλαβει.

Θα καταλαβουμε που το πανε συντομα παντως με τις απομαγνητοφωνησεις και τι βγαινει στον αερα....

mixalolias-mixaloliakos-660.jpg

Λοιπον ιδου και ο αδελφος ποινικολογος του Μιχαλολιακου.....

Τι σχέση έχει ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον γνωστό ποινικολόγο Τάκη Μιχαλόλια; Είναι αδέλφια. Και γιατί έχουν διαφορετικά επώνυμα;

Κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο κ. Μιχαλόλιας άλλαξε το επώνυμό του για να μην τον ταυτίζουν με τον αδελφό του ο οποίος από νεαρός μαθητής ακόμη, είχε ενταχθεί στο κόμμα της 4ης Αυγούστου και το 1974 είχε συλλήψεις, αλλά και καταδίκη κάθειρξης ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά οργάνωση.

Αλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι απλώς στη Μάνη, από όπου κατάγεται η οικογένεια υπάρχει η παράδοση των διπλών επωνύμων. Μάλιστα αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς του διατηρούν κατά περίπτωση είτε το ένα είτε το άλλο. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι σχέσεις των δύο αδελφών είναι άριστη.

Ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι ένας από τους πλέον γνωστούς και ισχυρούς ποινικολόγους της Αθήνας και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος ή συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες υποθέσεις. Ηταν συνήγορος του Γιώργου Κοσκωτά στην πολύκροτη δίκη. Ακόμη έχει υπερασπιστεί τον ηγούμενο Εφραίμ, τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, τον γνωστό ακροδεξιό Περίανδρο που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Σωκράτη Κόκκαλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προφυλακισμένου σήμερα Ακη Τσοχατζόπουλου.

ενας κι ενας οι πελατες του ....

αμα δεν επιανες τα οπαδικα θα τα λεγες καλυτερα,ξεχασες τον τριτο αδελφο του που εγινε αντιστρατηγος επι Καραμανλη το 06 και οταν υφυπουργος αμυνας ηταν ο ξαδελφος του Β.Μιχαλολιακος τωρινος δημαρχος Πειραια..

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν τα ξερα ρε.

τουλαχιστον θα μου αφησεις την καλησπερα ? :FSGSFGS4:

Μόνο την καληνύχτα θα σου αφήσω...:ban-aki:

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

αμα δεν επιανες τα οπαδικα θα τα λεγες καλυτερα,ξεχασες τον τριτο αδελφο του που εγινε αντιστρατηγος επι Καραμανλη το 06 και οταν υφυπουργος αμυνας ηταν ο ξαδελφος του Β.Μιχαλολιακος τωρινος δημαρχος Πειραια..

Μη το βλέπεις σαν οπαδικό, αλλα σαν παρείσφρηση του κράτους στο ποδόσφαιρο του οποίου την αξία προφανώς αναγνωρίζουν η ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΕ.

άλλωστε και την ομάδα μου καναλάρχης την έχει και του άλλου (του καληνύχτα λολ) ο πρόεδρος λύνει και δένει στην εταιρεία που παλαιότερα ερωτοτροπούσε δικός σου πρόεδρος και βρίζαμε εν χωρώ όλοι οι άλλοι...

έχω αρχίσει να πιστεύω ότι για όλα φταίει ο Μητσοτάκης :flipout:

Δεν ακουω ουτε βλεπω σοβαρο κατηγορητηριο ... οι μερες περνανε και βλεπω κατι αεροβολα και Luger
τα οποια καλιστα μπορουν να θεωρηθουν παιδικα παιχνιδια (τα πρωτα) και συλλεκτικα κομματια (τα δευτερα).
Κατι σημαιες και σβαστικες και βιβλια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χωνουν κανενα στην ψειρου ...

Φοβαμαι πολυ ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Αν αυτοι οι εξι επιστρεψουν απο τα κρατητηρια ΔΕΝ θα εξορθολογισουν την βουλη
αλλα την κοινωνια ολοκληρη. Κανεις (περα απο τους συγγενεις τους) δεν τους στηριξε.
Μιλαμε για λυκους που εχουν μνημη ελεφαντα (λογω χρονιου εθισμου στην οργη).

Ο Σαμαρας ... πηρε τα ευσημα απ'εξω .... αλλα κινδυνευει να τιναξει την ειρηνη
που απολαμβανει η ελληνικη κοινωνια απο το 74 και μετα. Υπαρχει και εκεινο το 10%
που τωρα λουφαζει ....

... ΑΛΛΑ ....

Πανε και ψαχνουν λαικες, ρωτουν μαρουλαδες, γιαγιαδες και παπουδες ... μηπως οι φουσκωτοι πατησαν καμια γατα !!!
Διωκουν τις γυναικες τους για διδασκαλια αυτοαμυνας ... συγγενεις και φιλους για Mein Kampf στις βιβλιοθηκες τους.

ΔΕΝ ειναι σοβαρα πραγματα αυτα .... !!!

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Μη το βλέπεις σαν οπαδικό, αλλα σαν παρείσφρηση του κράτους στο ποδόσφαιρο του οποίου την αξία προφανώς αναγνωρίζουν η ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΕ.

άλλωστε και την ομάδα μου καναλάρχης την έχει και του άλλου (του καληνύχτα λολ) ο πρόεδρος λύνει και δένει στην εταιρεία που παλαιότερα ερωτοτροπούσε δικός σου πρόεδρος και βρίζαμε εν χωρώ όλοι οι άλλοι...

έχω αρχίσει να πιστεύω ότι για όλα φταίει ο Μητσοτάκης :flipout:
Δεν ηταν οπαδικο? τα γραμματα των λεξεων κοκκαλης και κοσκωτας πηγαν να ξεφυγουν απο το ποστ,ισχυουν ολα οσα λες βεβαιως,μην ξεχναμε και τον δικηγορο του οπαπατζη Φαηλος...

Status
Not open for further replies.