Και πώς κατάλαβε ο ταξιτζής που επρεπε να τον πάει;![]()
ελα μου ντε... Πάντως εμείς καταλάβαμε που το πάει.
και χτες "ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" έκαναν και λάθος οι μπάτσοι και έβγαλαν τηλέφωνα, διευθύνσεις, κλπ κλπ στοιχεία, σε δημόσια θέα. 24 ώρες μετά, απελευθερώνουν τους μπράβους.
να υποθέσουμε οτι θα τρέξουν για καταθέσεις οι μάρτυρες κατηγορίας, ε????
Οι γνωστοί όμως εκεί.....ακλόνητοι.
Υπαρχει και η πιθανοτητα να "πηρε αερα" η χα και να χρειαστηκε μια υπενθυμιση για το ποιος ειναι το αφεντικο.
Έχω να γράψω καιρό στο θέμα αλλά μόλις είδα αυτό και τρελάθηκα:
Τι σου φταίει ρε ξεφτίλα άνδρα (ντροπή να λέγεσαι και άντρας) ο τίμιος ο μεροκαματιάρης ο φωτογράφος και τον κλωτσάς.
Τη δουλειά του κάνει για να ζήσει τα παιδιά του και για να δείξει σε όλους εμάς τι αλήτης είσαι.
Τώρα μου μπαίνουν και άλλες σκέψεις...
άλλα δύο ενδεχόμενα...
- η δικαιοσύνη τους μπουζούριασε, άρα οι πολιτικοί δεν φέρουν ευθύνη... Άρα όταν η δικαιοσύνη τους αθωώνει, η κυβέρνηση μπορεί να στηριχτεί και σε αυτούς αφού σαν κόμμα θα βγει παρθένα... ντάξει μερικόί παράνομοι έχουν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα...
- η δικαιοσύνη τους μπουζούριασε, αλλά το αδελφό κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ τους βοήθησε... αδέλφια μου φασίστες πουλιά, ελάτε στην αγκαλιά μας... και μεις ξενοφοβικοί και φασίστες είμαστε... εεεε... λάθος... πατριώτες ήθελα να πω...
αχταρμάς... δεν βγάζω άκρη...
να ψηφίσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ να μην έχουμε τέτοια μπερδέματα...
Φυσικά και δεν βγάζεις άκρη. Όταν επιλέγεται ένα σχέδιο, αυτός ο οποίος το καταστρώνει φροντίζει να υπάρχουν τουλάχιστον καμμιά δεκαριά διαφορετικές οπτικές και αναλύσεις ώστε να μην βρεθεί άκρη. Αν ήταν ηλίου φαεινότερο τότε το σχέδιο θα ήταν ''κακό'' και ο ''στρατηγός'' για τα μπάζα.
Προσωπική άποψη:
Στον χώρο της πολιτικής δεν πιστεύω σε τυχηρά φαινόμενα. Τώρα, αν αυτή μου η πεποίθηση με κατατάσσει στους συνωμοσιολόγους...αμήν, δεν έχω πρόβλημα.
Αν ήταν δλδ άτιμος, αδερφάρα και άνεργος, δεν είχε και παιδιά και δεν ήθελε να μας δείξει τι αλήτης είναι, καλώς να τον κλότσαγε!!!!!!
Δεν ξέρω ρε Χατζ... απευθύνονται σε ηλίθιους, οπότε δεν τους έχω να προσπάθησαν και πολύ για το σχέδιο.
Δεν το περίμενα πάντως με τίποτα να τους αφήσουν, έστω και με περιοριστικά. όχι όπως τους μάζεψαν, όχι όπως πέρασε απο τα κωλοκάναλα (στοιχεία, συνομιλίες στη φόρα)
Οι νεοναζοί καταδικάστηκαν πριν τη δίκη... τι να λέμε...
τόσο πολύ?
δεν ξέρω.
Προσωπικά τη πάτησα... αν και υπάρχει και σενάριο που τακτοποιεί τα πράγματα, αν όλα πάνε καλά στη δίκη.
(δεν λέω ότι ελπίζω, γιατί δεύτερη φορά σε λίγες μέρες πάει πολύ)
Δεν ξέρω ρε Χατζ... απευθύνονται σε ηλίθιους, οπότε δεν τους έχω να προσπάθησαν και πολύ για το σχέδιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.