To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

και χτες "ΌΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ" έκαναν και λάθος οι μπάτσοι και έβγαλαν τηλέφωνα, διευθύνσεις, κλπ κλπ στοιχεία, σε δημόσια θέα. 24 ώρες μετά, απελευθερώνουν τους μπράβους.

να υποθέσουμε οτι θα τρέξουν για καταθέσεις οι μάρτυρες κατηγορίας, ε????

Οι γνωστοί όμως εκεί.....ακλόνητοι.

Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή): Να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό... θα καταρρεύσουν όλα - Μίχος: Να χαιρόσαστε τα γιουσουφάκια τους τουρκόσπορους

http://www.bankingnews.gr/bank-insi...χαιρόσαστε-τα-γιουσουφάκια-τους-τουρκόσπορους

Απορίες :

Εφόσον τους πήγαν μέσα ως εγκληματικη οργάνωση γιατί τους άφησαν ως μη επικίνδυνους να επαναλάβουν τις εγκληματικές τους ενέργειες? Δλδ αν συλλάβουν τον Παλαιοκώστα μπορεί και να τον κρίνουν μη προφυλακιστέο?

Εφόσον η μη προφυλάκιση αποσυνδέεται από το αδίκημα και εξαρτάται μόνο από τον κίνδυνο να επαναληφθεί γιατί έμεινε μέσα ο Λαγός?

Εξετάζουμε την πιθανότητα το κατηγορητήριο να μην ήταν τόσο τρύπιο αλλά στην πορεία της ανάκρισης να "άγγιξαν" πρόσωπα που δεν έπρεπε και να τους άφησαν με το φόβο να αποκαλυφθούν διάφορα, ή θα κατηγορηθούμε πάλι για συνομωσιολογία?

Εφόσον οι κατηγορίες διαμορφώθηκαν συνδιαστικά (32 υποθέσεις) γιατί κρίθηκε πως δεν θα επαναληφθούν οι πράξεις και αφέθησαν?

Έχω να γράψω καιρό στο θέμα αλλά μόλις είδα αυτό και τρελάθηκα:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Τι σου φταίει ρε ξεφτίλα άνδρα (ντροπή να λέγεσαι και άντρας) ο τίμιος ο μεροκαματιάρης ο φωτογράφος και τον κλωτσάς.
Τη δουλειά του κάνει για να ζήσει τα παιδιά του και για να δείξει σε όλους εμάς τι αλήτης είσαι.

Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Υπαρχει και η πιθανοτητα να "πηρε αερα" η χα και να χρειαστηκε μια υπενθυμιση για το ποιος ειναι το αφεντικο.

Έχω ακριβώς την ίδια άποψη. ''Σας είπαμε να παίξετε λιγουλάκι, ε όχι και να μας π@δ@ξετε''.

Και πως μαζεύουν το λουρί ρε παιδιά έτσι? Αυτό που έγινε (ειδικά αν επαναληφθεί και στη δίκη) τους δικαιώνει...

Έχω να γράψω καιρό στο θέμα αλλά μόλις είδα αυτό και τρελάθηκα:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Τι σου φταίει ρε ξεφτίλα άνδρα (ντροπή να λέγεσαι και άντρας) ο τίμιος ο μεροκαματιάρης ο φωτογράφος και τον κλωτσάς.
Τη δουλειά του κάνει για να ζήσει τα παιδιά του και για να δείξει σε όλους εμάς τι αλήτης είσαι.

Αν ήταν δλδ άτιμος, αδερφάρα και άνεργος, δεν είχε και παιδιά και δεν ήθελε να μας δείξει τι αλήτης είναι, καλώς να τον κλότσαγε!!!!!!

Τώρα μου μπαίνουν και άλλες σκέψεις...
άλλα δύο ενδεχόμενα...

- η δικαιοσύνη τους μπουζούριασε, άρα οι πολιτικοί δεν φέρουν ευθύνη... Άρα όταν η δικαιοσύνη τους αθωώνει, η κυβέρνηση μπορεί να στηριχτεί και σε αυτούς αφού σαν κόμμα θα βγει παρθένα... ντάξει μερικόί παράνομοι έχουν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα...

- η δικαιοσύνη τους μπουζούριασε, αλλά το αδελφό κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ τους βοήθησε... αδέλφια μου φασίστες πουλιά, ελάτε στην αγκαλιά μας... και μεις ξενοφοβικοί και φασίστες είμαστε... εεεε... λάθος... πατριώτες ήθελα να πω...

αχταρμάς... δεν βγάζω άκρη...

να ψηφίσουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ να μην έχουμε τέτοια μπερδέματα...

Φυσικά και δεν βγάζεις άκρη. Όταν επιλέγεται ένα σχέδιο, αυτός ο οποίος το καταστρώνει φροντίζει να υπάρχουν τουλάχιστον καμμιά δεκαριά διαφορετικές οπτικές και αναλύσεις ώστε να μην βρεθεί άκρη. Αν ήταν ηλίου φαεινότερο τότε το σχέδιο θα ήταν ''κακό'' και ο ''στρατηγός'' για τα μπάζα.

Προσωπική άποψη:

Στον χώρο της πολιτικής δεν πιστεύω σε τυχηρά φαινόμενα. Τώρα, αν αυτή μου η πεποίθηση με κατατάσσει στους συνωμοσιολόγους...αμήν, δεν έχω πρόβλημα.

Πιασάρικο σαν θέμα...Μια μέσα μια έξω, και η κυβερνητική οπερέτα συνεχίζεται...Καλά
θα κάνουμε να στρέψουμε το βλέμμα μας πίσω από τα παρασκήνια γιατί κάτι μας ετοιμάζουν..Μέτρα, φόρους, απολύσεις, μειώσεις μισθών...Τα γνωστά..

Πιό πολύ σαν παραπλάνηση αρχίζει να μοιάζει το έργο..

Last edited:
Πορεία με μηχανάκια στην ευελπίδων και τα παπαγαλάκια το γύρισαν στο τσάμικο. Ε δεν σημαίνει ότι αθωώθηκαν κιόλας. Ο αντωνάκης μια χαρά στο εβραικό λόμπυ στο αμέρικα αλλά δυστυχώς δεν πάει πιο βλάκας. Τον βλέπω νεκρό σε λίγο

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης τόνισε:
«Βρισκόμαστε σε ένα κλίμα πολιτικής πόλωσης. Το γεγονός ότι δεν εκρίθησαν προφυλακιστέοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σημαίνει ότι έχουμε ολοκληρωμένη την κρίση της δικαιοσύνης.
Η προφυλάκιση δεν είναι προκαταβολή ποινής, είναι ένα μέτρο για την αποτροπή άλλων γεγονότων.

Αν έχει κάποιος από τους νομικούς μας την καλοσύνη να μου το εξηγήσει...

Εχω κάποιες υποψίες...Θα τις πω μετά...

Φυσικά και δεν βγάζεις άκρη. Όταν επιλέγεται ένα σχέδιο, αυτός ο οποίος το καταστρώνει φροντίζει να υπάρχουν τουλάχιστον καμμιά δεκαριά διαφορετικές οπτικές και αναλύσεις ώστε να μην βρεθεί άκρη. Αν ήταν ηλίου φαεινότερο τότε το σχέδιο θα ήταν ''κακό'' και ο ''στρατηγός'' για τα μπάζα.

Προσωπική άποψη:

Στον χώρο της πολιτικής δεν πιστεύω σε τυχηρά φαινόμενα. Τώρα, αν αυτή μου η πεποίθηση με κατατάσσει στους συνωμοσιολόγους...αμήν, δεν έχω πρόβλημα.

Δεν ξέρω ρε Χατζ... απευθύνονται σε ηλίθιους, οπότε δεν τους έχω να προσπάθησαν και πολύ για το σχέδιο.

Δεν το περίμενα πάντως με τίποτα να τους αφήσουν, έστω και με περιοριστικά. όχι όπως τους μάζεψαν, όχι όπως πέρασε απο τα κωλοκάναλα (στοιχεία, συνομιλίες στη φόρα)
Οι νεοναζοί καταδικάστηκαν πριν τη δίκη... τι να λέμε...

τόσο πολύ?

δεν ξέρω.
Προσωπικά τη πάτησα... αν και υπάρχει και σενάριο που τακτοποιεί τα πράγματα, αν όλα πάνε καλά στη δίκη.
(δεν λέω ότι ελπίζω, γιατί δεύτερη φορά σε λίγες μέρες πάει πολύ)

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Δεν ξέρω ρε Χατζ... απευθύνονται σε ηλίθιους, οπότε δεν τους έχω να προσπάθησαν και πολύ για το σχέδιο.

Δεν το περίμενα πάντως με τίποτα να τους αφήσουν, έστω και με περιοριστικά. όχι όπως τους μάζεψαν, όχι όπως πέρασε απο τα κωλοκάναλα (στοιχεία, συνομιλίες στη φόρα)
Οι νεοναζοί καταδικάστηκαν πριν τη δίκη... τι να λέμε...

τόσο πολύ?

δεν ξέρω.
Προσωπικά τη πάτησα... αν και υπάρχει και σενάριο που τακτοποιεί τα πράγματα, αν όλα πάνε καλά στη δίκη.
(δεν λέω ότι ελπίζω, γιατί δεύτερη φορά σε λίγες μέρες πάει πολύ)

Όταν καταλάβεις κιόλας σε λίγο καιρό ότι στήσαν αυτή την φιέστα για να αποπροσανατολίσουν και για να επιτεθούν στην αριστερά και στο κίνημα θα είναι η δεύτερη φορά που θα την πατήσεις...

Υ.Γ Ήδη ο φαήλος είπε για που κρατάει τις σφαίρες του..

Last edited:
Ακόμα δε βλέπω τον τρόπο (που θα βρει πάτημα στη συγκεκριμένες διώξεις) αλλά ναι... δε μπορώ να το αποκλείσω...

Έχω τη γνώμη ότι δεν θεωρούμαστε ηλίθιοι. Κουτοπόνηροι, ξερόλες, παρορμητικοί και εύκολοι στις καταδίκες και τα ωσαννά, ίσως...ηλίθιους, πάντως, δεν θα μας έλεγα, γι' αυτό ακόμα χαμογελάω όταν ακούω πολύ κόσμο να λέει τον ΓΑΠ ηλίθιο. Ένας έξυπνος μπορεί να υποδυθεί τον ηλίθιο, ένας ηλίθιος δεν μπορεί να κάνει τον έξυπνο και να περάσει όλα όσα θέλει.

Το ύφος και ο τρόπος που τα διαπλοκοκάναλα χειρίζονται το θέμα (όχι μόνο αυτό..), μαρτυρά του λόγου το αληθές.

Status
Not open for further replies.