To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Status
Not open for further replies.
έλα ρε Μάνο, τι να ¨αν μου επιτρέπεις" είναι αυτά... για όνομα!

αυτό που έγραψες δεν το κατάλαβα φίλε, σόρρυ. Μπορείς με διαφορετικό τρόπο να το πιάσω και εγώ?

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Οι Νορβηγοί που δεν θέλουν να είναι στην ΕΕ και αυτοί ακραίοι; (όλοι τους όμως). Αμ οι άλλοι ακραίοι, οι Ελβετοί; που δεν θέλουν να ανήκουν ούτε στην ΕΕ ούτε στο ΝΑΤΟ;

Αμ οι Βρεττανοι ??

Σε κανα δυο χρονια ειναι το δημοψηφισμα για το αν θα περασουν εκτος της ευρωπαικης ενωσης ?

Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

έλα ρε Μάνο, τι να ¨αν μου επιτρέπεις" είναι αυτά... για όνομα!

αυτό που έγραψες δεν το κατάλαβα φίλε, σόρρυ. Μπορείς με διαφορετικό τρόπο να το πιάσω και εγώ?

Εγινε κανα δημοψηφισμα ΠΡΙΝ μπουμε στην ΕΟΚ ?
Αρα οτι ακολουθησε ηταν γαμος με το ζορι ... η κανω λαθος ?
Το ιδιο και πριν μπουμε στην Νομισματικη Ενωση. Καμια επιλογη, τιποτα !

Εγινε ποτε καμια ΕΠΙΣΗΜΗ ενημερωση του λαου οτι τα δανεια που τοσο ΑΨΗΦΙΣΤΑ συσσωρευαμε επι τρεις
δεκαετιες ειχαν εγγυητη τον Ελληνικο λαο ? Δηλαδη, συμπολιτες μας που ΔΕΝ προκειται ποτε να βρουν
30.000 ευρω για να συνδραμουν στην αποπληρωμη των δανειων ?

Εγινε ποτε ΕΠΙΣΗΜΗ ενημερωση απο τις Βρυξελλες οτι "εμεις οι βορειοι εχουμε porsche οταν ερθουν
οι ανηφορες και κρισεις ... εσεις που θελετε ευρω και νομισματικη ενωση .... ΤΙ ΕΧΕΤΕ απο αμαξες ?"

Και πολλους αλλους γαμους με το ζορι .... αναριθμητους !

(το "αν μου επιτρεπεις" ηταν προσφωνηση ευγενειας ... δεν αναιρει την οικειοτητα μεταξυ μας -bye-)

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Εγινε ποτε καμια ΕΠΙΣΗΜΗ ενημερωση του λαου οτι τα δανεια που τοσο ΑΨΗΦΙΣΤΑ συσσωρευαμε επι τρεις
δεκαετιες ειχαν εγγυητη τον Ελληνικο λαο ? Δηλαδη, συμπολιτες μας που ΔΕΝ προκειται ποτε να βρουν

Όχι, αλλά, έγινε μια επισημότατη ενημέρωση ότι όποιος έμπαινε στο χρηματιστήριο σε λίγο καιρό θα έτρωγε με χρυσά κουτάλια και μια επίσης επισημότατη ενημέρωση ότι το 340,75 το έχουμε χαλαρά και μπορούμε να λειτουργήσουμε μια χαρούλα.

Οι δυο φάκελλοι αυτοί μπήκαν στο αρχείο και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Εγινε ποτε ΕΠΙΣΗΜΗ ενημερωση απο τις Βρυξελλες οτι "εμεις οι βορειοι εχουμε porsche οταν ερθουν
οι ανηφορες και κρισεις ... εσεις που θελετε ευρω και νομισματικη ενωση .... ΤΙ ΕΧΕΤΕ απο αμαξες ?"

Και πολλους αλλους γαμους με το ζορι .... αναριθμητους !

(το "αν μου επιτρεπεις" ηταν προσφωνηση ευγενειας ... δεν αναιρει την οικειοτητα μεταξυ μας -bye-)

Α ναι... τώρα το έπιασα!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έγινε τίποτα απ'όλα αυτά... μόνη η παραπλάνηση που αναφέρει ο Χατζ.
Έγκλημα!

Να σου πω πάντως την αλήθεια, δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να πούμε όχι τότε...
Ακόμα και σήμερα που "ξάφνου" καταλάβαμε (?) ότι δεν είμαστε κυρίαρχοι της οικονομικής μας πολιτικής, τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις είναι υπέρ
και το χειρότερο:
ο φόβος της εξόδου απο την ΟΝΕ κρατά στην εξουσία κοινούς ληστές και λωποδύτες.

τι να πεις?...
η υπομονή τέλειωσε,
απλά κουράγιο...

@PPapacon

Λεπτομέρεια: Υπήρχε εισαγγελική εντολή για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ; Ανεξάρτητα αν στρέφονταν εναντίον Χρυσαυγίτη.

Πολύ επικίνδυνη η επίθεση που δέχονται συνταγματολόγοι επειδή επιμένουν ότι η δίωξη της Χ.Α. πρέπει να γίνεται με σεβασμό του συντάγματος

Πέτρος Παπακωνσταντινου....

Last edited:
Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

@PPapacon

Λεπτομέρεια: Υπήρχε εισαγγελική εντολή για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ; Ανεξάρτητα αν στρέφονταν εναντίον Χρυσαυγίτη.

Μιλάμε για παρακολουθήσεις βουλευτών, μην το ξεχνάμε αυτό. Που φαίνεται πως γίνονταν πολύ πριν τη δολοφονία.

Re: Απάντηση: Re: To Urban Legend της Χρυσής Αυγής

Μιλάμε για παρακολουθήσεις βουλευτών, μην το ξεχνάμε αυτό. Που φαίνεται πως γίνονταν πολύ πριν τη δολοφονία.

Απο το 2009(στελέχη της ΧΑ και όχι βουλευτές).....επι Χρυσοχοίδη...

Ένας κι ένας όλοι οι εμπλεκόμενοι, εκ της κρατικής δύναμης, στην υπόθεση.... έπεσε μοτοσικλετιστής της συνοδείας Μιχαλολιάκου

BVcCBuSCYAAHkHV.jpg

Status
Not open for further replies.