Μήπως να μαζευτούμε σε καμιά αλάνα να πέσει κανένα μπουφλίδι καλύτερα;
Προσφέρομαι για διαιτητής μιας και έχω και κάποια Α διεθνή εμπειρία σε ανάλογα σπορ! :FSGSFGS4:
Όχι, δεν κάνω πλάκα...
1) Ο Μιχάλης καλώς προσπαθεί να διοργανώσει αυτή την δοκιμή. Το αν είναι πρωτόγνωρη, πρωτοποριακή, δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως ποσώς με ενδιαφέρει. Αν θέλουμε να την κάνουμε σοβαρή θα πρέπει να δούμε κάποιες παραμέτρους.
2) Βασική παρουσία πιστεύω ότι θα είναι ο Internet King. Χωρίς τη βοήθειά του δοκιμή απλά δεν μπορεί να γίνει. Και επειδή γνωρίζω πως θα κάνει τις μετρήσεις σε αυτό το σημείο είμαι 100% σύμφωνος μαζί του.
3) Ο Δημήτρης καλά τα λέει αλλά το κλίμα είναι κάπως... Οπότε έγιναν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο!
4) Αν θέλετε μπορώ να διοργανώσω την δοκιμή στα χαρτιά έχοντας εμπειρία από την δοκιμή καλωδίων αλλά και άλλες πολλές τυφλές δοκιμές που έλαβα μέρος. Αυτή τη φορά όμως οι συντελεστές θα πρέπει να συζητήσουν και να μην μου αλλάξουν το πλάνο τελευταία στιγμή! (Ακούς Γιώργο;

)
5) Οι "ακροατές" θα πρέπει να συμφωνήσουν με οποιαδήποτε διαδικασία αποφασιστεί ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα! Αν αποφασιστεί να κάνουν 100 πους απς και να τρέξουν κουτσό το τετράγωνο 10 φορές πριν μπουν στο δωμάτιο αυτό και θα γίνει αλλιώς αποχωρούν! Αν κάποιος έχει πρόβλημα αναλαμβάνω να τον αποχωρήσω εγώ...
6) Υποθέτω ότι προτάθηκα επειδή έφερα 7 στα 10 στο τυφλό τεστ καλωδίων ρεύματος... Αυτή τη φορά όμως αν ασχοληθώ με τα διαδικαστικά, αλλαγές track, tracking βαθμολογίας θα επιθυμούσα να μην βαθμολογήσω.
7) Δεν με ενδιαφέρει πια κόρνα παίζει καλύτερα από πια ούτε με ενδιαφέρει να ακούσω όλες τις κόρνες του κόσμου. Το ίδιο ισχύει για τα πάνελ, τα κουτιά ή τα κλασίματα παρθένων από την Ουγκάντα. Το να ξαπλώσω με όλα τα super model που έχουν μεγάλα βυζά θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αλλά τελείως off topic.
Αυτά...
Αναμένω ημερομηνία για καφέ και συζήτηση σχετικά με το όλο στήσιμο...