Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Επίσημα αν το κάνετε χωρίς προδιαγραφή και στο στυλ "τώρα να ακούσουμε αυτό", "πως σας φάνηκε" και "ποιό κερδίζει το Α ή το Γ ?" και αυτό να βαφτιστεί τυφλό τεστ, όχι δεν συμφωνώ.

δεν ειναι απαραιτητο να το πεις blind test των top cd players

πες το συγκριτικη ακροαση καποιων ακριβων cd player

δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν και καλυτερα απο αυτα αλλωστε...

το γέλιο θα είναι να τη φάει από κανένα bs...
γιατί όλα είναι πιθανά στον κόσμο αυτό.
καλό θα ήταν λοιπόν ο κάτοχος του emm ή όποιου άλλου γαλαζοαίματου cd να λάβει τα μέτρα του να επιτρέψουν οι συνθήκες του τυφλού την αντικειμενική κρίση, γιατί μετά θα είναι αργά.

και πάλι καλό βράδυ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά Κε Παναγιωτίδη!
Αν συνυπολογίσει κανείς και την όποια υποκειμενικότητα, ο καθένας
μπορεί να ανακηρύξει ως το καλύτερο (αν μπορεί να υπωθει έτσι), όποιο
του αρέσει περισσότερο! Πρέπει όμως νομίζω να καθοριστούν όλες οι
λεπτομέρειες της δοκιμής, οπότε καλό θα είναι να αρχίσουμε να το
συζητάμε και όχι να χάνουμε την ώρα μας σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και
προσωπικές αντεκλίσεις.

Ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα δεις στο ονειρο σου.

Αντε ονειρα γλυκα.

βρε εγώ δεν έχω πρόβλημα.
Αλλωστε δεν έχω κ[έ]μπλεξ -bye-και εδώ και αρκετό καιρό έχω κλειδώσει τα cd και ακούω μόνο βινύλια.

Αλλά αν δεν το κάνετε σωστά οι πιθανότητες να κερδίσουν οι μικροί είναι μεγάλες.

Last edited:
αν το βγάλει μάπα κόντρα σε ομόσταυλα και δυνατοτήτων δεν τρέχει και τίποτα...
αν όμως τη φάει από κανένα 192...(λέμε τώρα αν) νομίζετε δεν θα τρέξουν δεκάδες να αμφισβητήσουν εκ των υστέρων την εγκυρότητα του τεστ που ξεκίνησε ως υψηλών προδιαγραφών και θα καταλήξει στο "βρε παιδιά, όχι, μιά ακρόαση μεταξύ φίλων ήταν"

Αυτές οι καταστάσεις ΜΟΝΟ κακό κάνουν.

Και πάλι καλό βράδυ

καλα αμα ηταν ετσι μετα το τελευταιο αρθρο στο Stereophile θα επρεπε να πουλησουμε ολοι τα cd player μας και να αγορασουμε το Playstation 1. (Ενταξει δεν ηταν blind test αλλα τραβαει την προσοχη)

αυτο θα συνεβαινε αν το blind test εβγαζε καλυτερο καποιο φθηνο μηχανημα απλως θα τραβαγε την προσοχη σε καποιους να το βαλουν στην πιθανη λιστα αγορων τους. Αλλα οχι οτι θα εβγαζε οτι ειναι και το καλυτερο...

αλλωστε δε νομιζω οτι αξιζει να δινεις τοση βαρυτητα σε τετοια τεστ που διαρκουν 3 ωριτσες. εδω αλλοι παιρνουν τα μηχανηματα σπιτι τους και τα κρατανε κανα μηνα μεχρι να αποφασισουν εαν τους κανει αυτο οπου ακουνε. Την πρωτη μερα ενθουσιαζονται και την τριτη αποφασιζουν οτι παιζει χαλια!!!!!!

Το αν θα γίνει, όπως πρέπει να γίνει, εξαρτάται από εμάς που θα λάβουμε
μέρος, γιά αυτό επιμένω να κάνουμε συζήτηση γιά τις παραμέτρους της
δοκιμής!

το γέλιο θα είναι να τη φάει από κανένα bs...
γιατί όλα είναι πιθανά στον κόσμο αυτό.
καλό θα ήταν λοιπόν ο κάτοχος του emm ή όποιου άλλου γαλαζοαίματου cd να λάβει τα μέτρα του να επιτρέψουν οι συνθήκες του τυφλού την αντικειμενική κρίση, γιατί μετά θα είναι αργά.

και πάλι καλό βράδυ

γιατι τι θα γινει σε αυτη την περιπτωση? Θα ξαναφερουμε τα Blue Sky απο τα εξοχικα μας? γιατι πηγαν εκει αραγε?

Εγώ πάλι που μάλλον λίγη σχέση έχω με το Hi-End , θεωρώ ότι όλο το εγχείρημα είναι λάθος.

Το δικό μου συστηματάκι έχει Sweet-spot ενός ακροατή σε χώρο 32 μ2. Πως θα ακροαστήτε 10-12 άτομα (και θα βαθμολογήσετε) ένα νέο στους περισσότερους σύστημα (του οικοδεσπότη) που βλέπουν και ακούν για πρώτη φορά – εναλάσσοντας διαρκώς συσκευές (και μουσικές) μέσα σε ένα απόγευμα.?

Και αυτή η διαδικασία – πέραν της παρέας – υπάρχει περίπτωση να δώσει κάποιο χρήσιμο αποτέλεσμα.?

Μάλλον δεν κάνω για Hi-end καταστάσεις.

Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά Κε Παναγιωτίδη!
Αν συνυπολογίσει κανείς και την όποια υποκειμενικότητα, ο καθένας
μπορεί να ανακηρύξει ως το καλύτερο (αν μπορεί να υπωθει έτσι), όποιο
του αρέσει περισσότερο! Πρέπει όμως νομίζω να καθοριστούν όλες οι
λεπτομέρειες της δοκιμής, οπότε καλό θα είναι να αρχίσουμε να το
συζητάμε και όχι να χάνουμε την ώρα μας σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και
προσωπικές αντεκλίσεις.

αγαπητέ macmod
αν και είσαι από τους νεοφερμένους στην παρέα μας, είσαι από τους λίγους που κερδίζεις άξια την εκτίμηση των άλλων. Απόδειξη ότι τα βλέπεις πιό ψύχραιμα από τους άλλους.

Αυτό λέω και εγώ: όλα είναι πιθανά σε ένα κακοστημένο event.
ο Μιχάλης έχει πάνω από ένα μήνα καιρό να ρωτήσει και να το στήσει σωστά. Υπάρχουν πολλοί που ξέρουν πολλά (όχι εγώ) γιά να τον βοηθήσουν.

Απλά πρέπει να καταλάβει ότι κάποιοι πρέπει να φροντίζουν και γιά το χώρο αυτό και πως φαίνεται προς στα έξω.

Σωστός ο geopolitis! Κάποια συμπεράσματα πιστεύω ότι θα βγούν πάντως!
Αλλά και αν δεν βγούν, τουλάχιστον θα ακούσουμε μερικά από τα Top CDP
που κυκλοφορούν και κάμποση μουσική!

Τσάμπα τσακώνεστε πάντως. Όλοι θέλουμε να βγει κάτι καλό από αυτό κι αυτό φαίνεται από ένα τρίτο μάτι.

Είναι άδικο να βλέπω να τσακώνονται ο Μιχάλης και ο Δημήτρης (σόρρυ για τον ενικό μιας και δεν γνωριζόμαστε) γιατί δεν έχει κανένα νόημα και κανείς δεν έχει κακή πρόθεση από τους δυο σας και φαίνεται αυτό..

Το βλέπω ψύχραιμα γιατί δεν μπορώ να το δω αλλιώς, ασχολούμαι σοβαρά
πάνω από 15 χρόνια με το ''άθλημα'' και έχω δεί και ακούσει πολλά κουφά
και πολλές ανατροπές! Έχω ακούσει καλοστημένο σύστημα 8000 ευρώ, σε
φροντισμένο χώρο να κάνει σκόνη, σύστημα 4πλάσιας αξίας, αλλά όχι καλά
στημένο! Όταν εργαζόμουν στην Quad, ξέρεις τι παλαβά έχω ζήσει, άσε μη
σου πω καλύτερα γιατί θα γίνω πολύ κακός!!!

Μιχάλη , να έρθω και εγώ με την φωτογραφική μου μηχανή να αποθανατίσω το......μαλλιοτράβηγμα ???

Μήπως να μαζευτούμε σε καμιά αλάνα να πέσει κανένα μπουφλίδι καλύτερα;
Προσφέρομαι για διαιτητής μιας και έχω και κάποια Α διεθνή εμπειρία σε ανάλογα σπορ! :FSGSFGS4:

Όχι, δεν κάνω πλάκα...

farid_07.jpg

1) Ο Μιχάλης καλώς προσπαθεί να διοργανώσει αυτή την δοκιμή. Το αν είναι πρωτόγνωρη, πρωτοποριακή, δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως ποσώς με ενδιαφέρει. Αν θέλουμε να την κάνουμε σοβαρή θα πρέπει να δούμε κάποιες παραμέτρους.

2) Βασική παρουσία πιστεύω ότι θα είναι ο Internet King. Χωρίς τη βοήθειά του δοκιμή απλά δεν μπορεί να γίνει. Και επειδή γνωρίζω πως θα κάνει τις μετρήσεις σε αυτό το σημείο είμαι 100% σύμφωνος μαζί του. -bye-

3) Ο Δημήτρης καλά τα λέει αλλά το κλίμα είναι κάπως... Οπότε έγιναν παρεξηγήσεις χωρίς λόγο!

4) Αν θέλετε μπορώ να διοργανώσω την δοκιμή στα χαρτιά έχοντας εμπειρία από την δοκιμή καλωδίων αλλά και άλλες πολλές τυφλές δοκιμές που έλαβα μέρος. Αυτή τη φορά όμως οι συντελεστές θα πρέπει να συζητήσουν και να μην μου αλλάξουν το πλάνο τελευταία στιγμή! (Ακούς Γιώργο; :flipout: )

5) Οι "ακροατές" θα πρέπει να συμφωνήσουν με οποιαδήποτε διαδικασία αποφασιστεί ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα! Αν αποφασιστεί να κάνουν 100 πους απς και να τρέξουν κουτσό το τετράγωνο 10 φορές πριν μπουν στο δωμάτιο αυτό και θα γίνει αλλιώς αποχωρούν! Αν κάποιος έχει πρόβλημα αναλαμβάνω να τον αποχωρήσω εγώ...

6) Υποθέτω ότι προτάθηκα επειδή έφερα 7 στα 10 στο τυφλό τεστ καλωδίων ρεύματος... Αυτή τη φορά όμως αν ασχοληθώ με τα διαδικαστικά, αλλαγές track, tracking βαθμολογίας θα επιθυμούσα να μην βαθμολογήσω.

7) Δεν με ενδιαφέρει πια κόρνα παίζει καλύτερα από πια ούτε με ενδιαφέρει να ακούσω όλες τις κόρνες του κόσμου. Το ίδιο ισχύει για τα πάνελ, τα κουτιά ή τα κλασίματα παρθένων από την Ουγκάντα. Το να ξαπλώσω με όλα τα super model που έχουν μεγάλα βυζά θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αλλά τελείως off topic.

Αυτά...
Αναμένω ημερομηνία για καφέ και συζήτηση σχετικά με το όλο στήσιμο...

Παιδιά, το εγχείρημά σας ακούγεται πολύ καλό σαν ιδέα, και συγχαρητήρια για αυτό.

Θα ήθελα όμως να επιστήσω την προσοχή σας σε ένα πράγμα: εάν το συγκριτικό / δοκιμή / blind test / whatever προβληθεί διεθνώς, πρέπει να είστε έτοιμοι να υποστείτε τις συνέπειες. Αυτές περιλαμβάνουν εξονυχιστική διερεύνηση της διαδικασίας / συνθηκών / μετρητικών / υλικού / κτλ. Θα πρέπει να υπάρχει ουσιαστική τεκμηρίωση για όλα αυτά, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για ολόκληρη διατριβή.

Επειδή το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνουν όλα αυτά υπό τις παρούσες συνθήκες, θα συνιστούσα να προβληθεί το όλο εγχείρημα περισσότερο ως "συγκέντρωση φίλων".. άσχετα αν θα προηγηθεί κάποια (όση και να είναι αυτή) προετοιμασία.

Εννοείτε ότι τα παραπάνω τα γράφω για το καλό της ψυχικής σας υγείας, και δεν θα ήθελα να παρεξηγηθούν.

Tελικα πως ξεκινησε το ολο θεμα και που κοντευει να φτασει.......Μηπως πρεπει να καλεσουμε και καποιον διπλωματικο ακολουθο μιας και το θεμα θα παει παραεξω???????
Μηπως Μιχαλη πρεπει να γκρεμησεις τον πλαινο σου τοιχο γιατι ο δεξιος κραταει στσιμα κυματα?
Μηπως για αλλη μια φορα παμε να το χεσουμε το θεμα??????
Μηπως μετα θα πεσουν κορμια μεταξυ αντιπροσωπων για το ποιος την εχει μεγαλυτερη .....την εικονα του???
Μηπως για αλλη μια φορα αντι για συναξη φιλων η επομενη μερα θα ειναι η μερα του Αγιου Βαρθολομαιου????
Μηπως να μαζευτουμε μονο 5-6 φιλοι να ακουσουμε μουσικουλα χωρις βαθμολογιες ,στυλους,χαρτια και αλλα τετοια τερτιπια??

Status
Not open for further replies.