Μιχάλη , να έρθω και εγώ με την φωτογραφική μου μηχανή να αποθανατίσω το......μαλλιοτράβηγμα ???
Μαλλιοτράβηγμα με τον Tzimisce?
Δύσκολο!!!!!
Μιχάλη , να έρθω και εγώ με την φωτογραφική μου μηχανή να αποθανατίσω το......μαλλιοτράβηγμα ???
Tελικα πως ξεκινησε το ολο θεμα και που κοντευει να φτασει.......
Μηπως για αλλη μια φορα παμε να το χεσουμε το θεμα??????
Γιώργο Θεοφιλάκο, χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με τον τρόπο σου.
Μη γίνεστε εριστικοί.
Έχετε επιχειρήματα; Έχει καλώς, παραθέστε τα. Μην καταφεύγετε σε κατηγορίες για παραπληροφόρηση κλπ...
Ο Κώστας μιλά με επιχειρήματα και δε βρίζει τον κόσμο. Αντικρούστε τον με τον ίδιο τρόπο.
Θα μου επιτρέψουν μερικοί από σας ένα σχόλιο.
Το φόρουμ είναι επικοινωνία και χαλάρωση. Μην μετατρέπετε την σοβαρότητα σε σοβαροφάνεια. Εδώ χωράει και το χιούμορ και η σάτυρα και η απομυθοποίηση. Αν ο Κόγιας θέλει να συμμετέχει και σαν ο "Αριστοφάνης" του χώρου, ας μην γίνεστε
οι σατιριζόμενοι "τραγικοί ποιητές" γιατί είναι ...τραγικό!. Ηρεμείστε και χαρείτε το.
Τωρα οσον αφορα την δοκιμη θεωρω κι εγω οτι οι βαθμολογιες ειναι καπως υπερβολικες για το συγκεκριμενο συγκριτικο.
Δηλαδη τι να βαθμολογησεις?
Νομιζω οτι το καλυτερο ολων ειναι να γραψει ο καθε κριτης σε μια κολλα χαρτι τις εντυπωσεις του για το καθε Player, καθως και τις εμπειριες του και τα γουστα-προτιμησεις του (τι συστημα διαθετει κτλ).
Ετσι θα μπορεσει ο κοσμος να βγαλει τελος παντων εστω καποια λιγα συμπερασματα για τις διαφορετικες ηχητικες φυσιογνωμιες μερικων ακριβων και διασημων player.
Κύριοι επειδή διακρίνω αμφιβολίες για την δοκιμή, για την οποία σπεύδω να πώ ότι δεν έχω αντίρρηση, και μόνο για την μοναδική ευκαιρία πολλοί να ακούσουν μερικές από τις κορυφαίες συσκευές, θέλω να εξηγήσω με ποιά-κα μόνη-διαδικασία οι μηχανικοί ήχου έχουν αξιολογήσει μερικές συσκευές σαν κορυφαίες.
Η δοκιμή είναι απλή: Παίζουν ένα αναλογικό master, το ψηφιοποιούν με έναν κορυφαίο μετατροπέα και το ακούν με τα υπό κρίση DACs. Όποιο είναι το κοντινότερο στο master αυτό θέλουν.
Την δοκιμή εμείς ας τη δούμε σαν μιά ευκαιρία χρήσιμης ακρόασης όχι σαν καλλιστεία. Για να είμαστε ρεαλιστές και σοβαροί.
Μέσα στην ροή των post, ξέχασες και εμένα, είχα ρωτήσει κάπου στις αρχές (post 61)
αν χωράω και εγώ! Δεν βαριέσαι, έχετε μαζέψει καλή ομάδα. θα
αναμένουμε γιά τα αποτελέσματα - συμπεράσματα.
Δημητρη συμφωνω απολυτα σε ολα.
Και το αλλο αλλη μια φορα γιατι καποιοι δεν καταλαβαν:
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ PLAYER ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.