Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Στο Audiogon περιμένουν την παρουσίαση της δοκιμής, φροντίστε να γίνουμε πάλι ρεζίλι ως έθνος !

Ρε ρεμαλι θα ερθεις? Πες και στον αλλο το χαραμοφαη οτι δεν εχω το τηλεφωνο του και να με παρει μην τον χ@σω...

Θα βαλουμε την παρουσιαση AMR-EMM LABS...:a0210:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Αν επισης θελετε φερνω και το ΑΜR με τις νεες λαμπες απο το Αμερικα ετους 1939

Τις έκαψε το μηχανάκι τις μαμάτες κορυφαίες λυχνίες ακόμα δεν το πείρες , ή μήπως δεν σου κάθησε κάτι καλά με τον ήχο τους ?

Βάλε ρε συ τελεστικούς να βρείς την υγειά σου !!!! :Banane0:

Last edited:
Πρωτον Γιωργη Χ@ΣΤΗΚ@ και Χ@ΣΤΗΚ@ΜΕ για το Audiogon και δευτερον οι περισσοτεροι που εχουν μηχανηματα με λαμπες τους αρεσει να πειραματιζοντε με αυτες και ψαχνοντε ακομα και αν αυτες που εχει το μηχανημα τους ειναι πολυ καλες!!!!!Και νομιζω οτι δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που γουσταρει αυτο το ψαξιμο.......!!!!!!!Χομπι νομιζω το λενε αυτο που κανουμε και τα αναλογα παιχνιδια αρεσουν σε ολους που γουσταρουν να ψαχνοντε!!!
Αληθεια ποτε θα ερθεις να το ακουσεις???????Παρε τον Dolfon και ελατε!!!!
1 ωρα δρομος ειναι η Κορινθος.......ελα και θα αλλαξεις γνωμη φιλε ...και ας μην το γουσταρεις ...

Last edited by a moderator:
Βρε παιδιά, λίγο προσοχή με τις εκφράσεις.

Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος αν πείτε και μια λεξούλα παραπάνω, αλλά μην το παρακάνουμε...

Βρε παιδιά, λίγο προσοχή με τις εκφράσεις.

Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος αν πείτε και μια λεξούλα παραπάνω, αλλά μην το παρακάνουμε...
Eχεις δικιο.....δεν θα ξαναγραψω χ@στηκα αλλα τα εκανα απανω μου!!!!!!:flipout::flipout::flipout::flipout:Πλακα κανω ..ετσι γιατρε μου????

Sorry αλλά σχετικά με το τεστ των cd επειδή όλους μας ενδιαφέρει πρέπει πρώτα να μετρήσετε την έξοδο όλων των cd με ένα δισκάκι που να έχει τόνο πχ 1κhz , και να τα βάζετε όλα να παίζουν στην ιδια ακριβώς ένταση . Απορώ πώς κάνουν τεστ χωρίς να λαμβάνουν υπ οψην τους την ένταση.

Αρχική Δημοσίευση από Kharmacoma
Το θεμα της σταθμης θα λυθει με ενα ντεσιμπελομετρο. Επισης και το θεμα του ματσαρισματος με το υπολοιπο συστημα ειναι εξισου σημαντικο. Ομως δεν διεκδικουμε μια διαδικασια που απαραιτητα θα βγαλει το "σωστο" αποτελεσμα, αλλα μια διαδικασια που θα μας επιτρεψει να μαθουμε πολλα πραγματα.

καπου παλιοτερα

Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Πρωτον Γιωργη Χ@ΣΤΗΚ@ και Χ@ΣΤΗΚ@ΜΕ για το Audiogon και δευτερον οι περισσοτεροι που εχουν μηχανηματα με λαμπες τους αρεσει να πειραματιζοντε με αυτες και ψαχνοντε ακομα και αν αυτες που εχει το μηχανημα τους ειναι πολυ καλες!!!!!Και νομιζω οτι δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που γουσταρει αυτο το ψαξιμο.......!!!!!!!Χομπι νομιζω το λενε αυτο που κανουμε και τα αναλογα παιχνιδια αρεσουν σε ολους που γουσταρουν να ψαχνοντε!!!
Αληθεια ποτε θα ερθεις να το ακουσεις???????Παρε τον Dolfon και ελατε!!!!
1 ωρα δρομος ειναι η Κορινθος.......ελα και θα αλλαξεις γνωμη φιλε ...και ας μην το γουσταρεις ...

Βρε σε πειράζω χα χα χα !!! Κι εγώ θα του άλλαζα τα φώτα μετά από μια εβδομάδα -bye-

Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Βρε σε πειράζω χα χα χα !!! Κι εγώ θα του άλλαζα τα φώτα μετά από μια εβδομάδα -bye-
Α να χαθεις και με φουντωσες νυχτιατικα!!!!!!!-bye-

Δεν μπορείς να έχεις ακρίβεια με ντεσιμπελομετρο , εδώ και .3db έχουν διαφορά
Θέλει οπωσδήποτε σιντακι και true rms πολύμετρο στην έξοδο του ενισχυτή.

Αρχική Δημοσίευση από Internet King
Βρε σε πειράζω χα χα χα !!! Κι εγώ θα του άλλαζα τα φώτα μετά από μια εβδομάδα

μεσα σε μια βδομαδα ουτε οι λαμπες δεν εχουν στρωσει μπρε

δικιο εχεις αλλα εδω το κεφι τους κανουν τα παιδια

Δεν είναι όμως και τραγικα δυσκολο ,άλλωστε πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί γιατί υπάρχουν κάποιοι που θα διαβάσουν τα αποτελέσματα και θα επηρεαστούν.
Θες αύριο να πετάξουμε κάτι τρελό στο φορουμ να δεις πόσοι θα τσιμπήσουν πχ για αυτό το καινούριο υλικό από τον Άρη που κάνει πολύ καλά ηχεία ……
χιχιχιχιχιχιχι

Απ' όσο ξέρω, αυτό είχε σκοπό να κάνει ο Γιώργος (Ι.Κ.).
Κάτι τέτοιο είχε πει στην αρχή του νήματος...

Αναρωτιέμαι αν κάποιοι εχουν διαβάσει το thread. To θέμα με την μέτρηση των στάθμεων το έχουμε συζητήσει 5 φορές.

Είπαμε: Το Σάββατο δεν έχει κόντρα. Έχει φιλική ακροασούλα και ντερλίκωμα σε τοπίκη ταβέρνα. Έλεγα κατά τις 12. Μέχρι στιγμής συμμετοχή έχει δηλώσει ο audionet. Άντε ρε παιδιά δηλώστε συμμετοχή να γνωριστούμε!

Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Το Σάββατο δεν έχει κόντρα. Έχει φιλική ακροασούλα και ντερλίκωμα σε τοπίκη ταβέρνα.

To 'ξερα πως εκεί θα κατέληγε!

:chef: :eating::eating: :nurse:

Και ο Θανάσης αλλά αυτόν τον στέλνουμε όπου νάναι... :flipout:

Θα δω τι παίζει, μπορεί να σκάσω μύτη και εγώ. -bye-

Status
Not open for further replies.