Στο Audiogon περιμένουν την παρουσίαση της δοκιμής, φροντίστε να γίνουμε πάλι ρεζίλι ως έθνος !
Αν επισης θελετε φερνω και το ΑΜR με τις νεες λαμπες απο το Αμερικα ετους 1939
Eχεις δικιο.....δεν θα ξαναγραψω χ@στηκα αλλα τα εκανα απανω μου!!!!!!Βρε παιδιά, λίγο προσοχή με τις εκφράσεις.
Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος αν πείτε και μια λεξούλα παραπάνω, αλλά μην το παρακάνουμε...
Αρχική Δημοσίευση από Kharmacoma
Το θεμα της σταθμης θα λυθει με ενα ντεσιμπελομετρο. Επισης και το θεμα του ματσαρισματος με το υπολοιπο συστημα ειναι εξισου σημαντικο. Ομως δεν διεκδικουμε μια διαδικασια που απαραιτητα θα βγαλει το "σωστο" αποτελεσμα, αλλα μια διαδικασια που θα μας επιτρεψει να μαθουμε πολλα πραγματα.
Πρωτον Γιωργη Χ@ΣΤΗΚ@ και Χ@ΣΤΗΚ@ΜΕ για το Audiogon και δευτερον οι περισσοτεροι που εχουν μηχανηματα με λαμπες τους αρεσει να πειραματιζοντε με αυτες και ψαχνοντε ακομα και αν αυτες που εχει το μηχανημα τους ειναι πολυ καλες!!!!!Και νομιζω οτι δεν ειμαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που γουσταρει αυτο το ψαξιμο.......!!!!!!!Χομπι νομιζω το λενε αυτο που κανουμε και τα αναλογα παιχνιδια αρεσουν σε ολους που γουσταρουν να ψαχνοντε!!!
Αληθεια ποτε θα ερθεις να το ακουσεις???????Παρε τον Dolfon και ελατε!!!!
1 ωρα δρομος ειναι η Κορινθος.......ελα και θα αλλαξεις γνωμη φιλε ...και ας μην το γουσταρεις ...
Α να χαθεις και με φουντωσες νυχτιατικα!!!!!!!Βρε σε πειράζω χα χα χα !!! Κι εγώ θα του άλλαζα τα φώτα μετά από μια εβδομάδα![]()
Αρχική Δημοσίευση από Internet King
Βρε σε πειράζω χα χα χα !!! Κι εγώ θα του άλλαζα τα φώτα μετά από μια εβδομάδα
Δεν μπορείς να έχεις ακρίβεια με ντεσιμπελομετρο , εδώ και .3db έχουν διαφορά
Θέλει οπωσδήποτε σιντακι και true rms πολύμετρο στην έξοδο του ενισχυτή.
Δεν μπορείς να έχεις ακρίβεια με ντεσιμπελομετρο , εδώ και .3db έχουν διαφορά
Θέλει οπωσδήποτε σιντακι και true rms πολύμετρο στην έξοδο του ενισχυτή.
Το Σάββατο δεν έχει κόντρα. Έχει φιλική ακροασούλα και ντερλίκωμα σε τοπίκη ταβέρνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.