Τόπο στα νιάτα!

takisot

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,526
Παλλήνη
Αγαπητοί φίλοι -τρελαμένοι προβολάκηδες,

εδω και αρκετο καιρο δυσκολεύομαι στο να παρακολουθώ και να εμπλουτίζω την αγαπημένη μου κατηγορία των προβολέων όσο θα ήθελα, λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων..
Οποτε μετά απο αρκετή σκέψη, αποφάσισα οτι ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου απο την θέση του διαχειριστή, ανοίγοντας και τον δρόμο για "νεο αίμα"..
Ηδη εδω και 1-2 μήνες εχουμε εναν νέο αξιο διαχειριστή της κατηγοριας τον Δημήτρη Δημητρακούδη δίπλα στον εμπειρο φίλο Κωστα Παπαγεωργίου.
Στα 4-5 χρόνια που ειμαι διαχειριστής στους προβολείς (2 στο Avclub) νομίζω ότι έμαθα πολλά και έτρεξα όσο μπορούσα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να διοργανωθούν παρουσιάσεις και συγκριτικά, κάποια από τα οποία μάλιστα ακουστηκαν και εκτος των συνόρων μας..
Καποια στιγμή ομως έρχεται η ώρα της αποχώρησης και αυτη ήρθε για εμενα τώρα..
Ευχομαι καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε ολους τους φίλους συνδιαχειριστές ..Εγω φυσικά δεν θα χαθώ! Ως μέλος πλέον,
θα συνεχίζω να ασχολούμαι και να γράφω για το αγαπημένο μας χόμπι οπότε μου επιτρέπει ο χρονος..

Καιρός ήταν, σε σιχάθηκε η ψυχή μου! :p

Σοβαρά τώρα, εδώ θα είσαι οπότε δεν θεωρώ ότι αλλάζει κάτι.

Το μόνο που με ʽαπασχολείʼ είναι το ποιος θα ασχολείται, όπως έκανες εσύ με κέφι αλλά και μεθοδικότητα, για την οργάνωση συγκριτικών κλπ (τα οποία θεωρώ ότι αποτέλεσαν σε ένα μεγάλο βαθμό την ‛ψυχή’ της κατηγορίας και αν θες και το σημείο ποιοτικής διαφοροποίησης από άλλα φορα κλπ).

Τάκη σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα, καλή ξαπόστα...
Περιμένω αίτηση μαζί με υπεύθηνη δήλωση για την εγγραφή σου στη συχνότητα των FM*

* Former Moderators
icon10.gif

Τι εγινε βρε παιδια; Γιατι τοσες αποχωρησεις μαζεμενες;
Τακη ευχαριστουμε για ολα οσα εκανες μεχρι τωρα!

Re: Απάντηση: Τόπο στα νιάτα!

Έλα ντε; Την κάνουμε σιγά σιγά; :flipout:

Άντε, καλή ξεκούραση. ;)

Τάκη σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα, καλή ξαπόστα...
Περιμένω αίτηση μαζί με υπεύθηνη δήλωση για την εγγραφή σου στη συχνότητα των FM*

* Former Moderators
icon10.gif

:flipout::flipout:

Τάκη καλή ξεκούραση και... καλώς ήλθες στα FM!:a0210:

Τάκη σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά σου στην κατηγορία
αλλά και γενικότερα στο forum.
Καλή συνέχεια στην συμμετοχή σου στο σωματείο.

Ευχαριστω ολους για τα καλα λογια και της ευχες!

@ Θοδωρη: οχι, αν ειχα χρονο θα καθομουν στους προβολεις.. Την αλλη μου αγαπη (ΗΤPC) την αφησα εδω και καιρο ως διαχειριστης..

Τάκη, σε ευχαριστούμε πολύ για τις γνώσεις που μας προσέφερες (και θα συνεχίσεις φυσικά) αλλα πολύ περισσότερο για το χρόνο που διέθεσες για όλα τα συγκριτικά τεστς κι όχι μόνο :SFGSFGSF::worshippy:

Εξάλλου, μπορεί οι νέοι να είναι ωραίοι, αλλά ο ΠΑΛΙΟΣ είναι αλλιώς!!! :a0210:

Re: Απάντηση: Τόπο στα νιάτα!

Μήπως ετοιμάζεις μετακίνηση στην HTPC, την κατηγορία που σε έχουμε ταυτίσει όλοι στο μυαλό μας???

Μην του λες τέτοια και τον φορτωθούμε κι εκεί :p

Είναι πάντως χαρακτηριστικό φαίνεται η συσχέτιση των 2 κατηγοριών πλέον….

ΥΓ Έχετε υπόψιν πάντως ότι ο τυπάκος ίσως μας δουλεύει και άνοιξε το θέμα απλώς για να εισπράξει τα μπράβο, θα μας λείψεις, κλαψ-λυγμ κλπ (τον βλέπω ακόμα στους Διαχειριστές της κατηγορίας) :p

Τάκη, σου είμαστε ευγνώμονες για όσα πρόσφερες ως συντονιστής της κατηγορίας. Σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!