- 23 March 2013
- 22
Πρεπει να εχεις συνδεδεμενο και τον υπολογιστη στο ιδιο δικτυο.Μετα πας μενου - media player-δικτυακο media player.Βγαζει μια οθονη που σου δειχνει τις συσκευες που βλεπει η τηλεοραση πατας πανω και σου δειχνει τους φακελλους με φωτο βιντεο και μουσικη απο τον υπολογιστη.Για περισσοτερες πληροφοριες κατεβασε το πληρες manual της τηλεορασης απο το site της toshiba.
Σ ευχαριστω για την βοήθεια... θα το κοιτάξω και θα σου πω γιατί το δοκίμασα αυτό που λες και δεν κατάφερα κάτι μάλλον έχει να κάνει με το access point και το repeater και αν το pc και η tv συνδέονται στο ίδιο ή το ένα στο access point και το άλλο στο repeater (bridge). Τέλος πάντων έτσι κι αλλιως με τον εξωτερικό WD που έχω θα παίξω μπάλα ο οποίος δουλεύει άπταιστα απλά για να κάνω τη δοκιμή της τηλεόρασης θέλω να το κάνω να δουλέψει.
προσπαθούσα να καταλάβω ποια από τις δύο είναι πιο μάτ αλλά πού να βγάλεις άκρη.. θα πάω στο πλαίσιο που τις έχει όλες σε μη φωτισμένο χώρο.. ουφφφφφ.......πάντως μια από τις δύο θα ναι..
Η toshiba νομίζω είναι λίγο πιο γυαλιστερή από τη samsung και λόγω του μεγέθους έχει αντανακλάσεις την ημέρα αλλά μη φανταστείς ότι είναι και καθρέπτης. Υπάρχει και εικόνα με τις αντανακλάσεις στο forum εδώ στην κρητική για την Toshiba TL933 που είναι ίδια με την 938 το μόνο που διαφέρουν είναι το wifi. Οπότε δες και εκεί τις αντανακλάσεις να καταλάβεις σε φουλ φως ημέρας νομίζω έχει τραβηχτεί η φωτο. Επίσης ξέχασα να σου πω ότι η toshiba δεν δίνει μαζί γυαλιά 3D που αν θες να αγοράσεις για να ευχαριστηθείς 3D στο μέλλον πρέπει να διαθέσεις το ποσό των 100 ευρώ /ζευγάρι (50x2=100) περίπου. Η samsung δίνει μαζί 1 ζευγάρι γυαλιά νομίζω. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα...
Last edited by a moderator: