Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μάλλον με βλέπω να είμαι ανάποδα απ' ότι με την LG, τώρα θα βρίζω οταν βλέπω νόβα και θα χαίρομαι με τα αναλογικά κανάλια :)

Σήμερα που είχε η νετ Ξάνθη-Παναθηναϊκός από νόβα καλύτερη η εικόνα απ'ότι χθες,ωστόσο υπήρχαν είδωλα στα σώματα των παικτών.Με την κεραία μου η εικόνα της Νετ και πάλι άψογη χωρίς σκιές και είδωλα στην γρήγορη κίνηση των παικτών.
Ωστόσο για την νοβα θα επανέρθω μες τη βδομάδα μιας και έχω παραγγείλει τον δορυφορικό δέκτη Hivion HD9090X με HDMI έξοδο και upscale του sd σήματος σε 1080i.Πιθανότατα θα είναι λίγο καλύτερο το αποτέλεσμα με νοβα.Θα δούμε!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλ

Σήμερα που είχε η νετ Ξάνθη-Παναθηναϊκός από νόβα καλύτερη η εικόνα απ'ότι χθες,ωστόσο υπήρχαν είδωλα στα σώματα των παικτών.Με την κεραία μου η εικόνα της Νετ και πάλι άψογη χωρίς σκιές και είδωλα στην γρήγορη κίνηση των παικτών.
Ωστόσο για την νοβα θα επανέρθω μες τη βδομάδα μιας και έχω παραγγείλει τον δορυφορικό δέκτη Hivion HD9090X με HDMI έξοδο και upscale του sd σήματος σε 1080i.Πιθανότατα θα είναι λίγο καλύτερο το αποτέλεσμα με νοβα.Θα δούμε!

Οσο upscale και επεξεργασια να κανεις στο ......... αφοδευομενο ..........δεν αλλαζει κατι .
Αντε να το κανεις φρυγανια , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τρωγετε κιολας .

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Ρε ατιμε Greg, να με κολασεις θελεις και μου τα ποσταρεις αυτα?!?!? Θα με κανεις Tv junkie μ'αυτα που βλεπω! :slapface:

Οπα, να και ο "μεγαλος" της παρεας! -bye- Raff τα KEF iQ ειναι αυτα που βλεπω? Μια χαρα αγκαλιασε το αναλογικο σημα η 52αρα, παρολο που το φοβοντουσαν πολλοι.

ΥΓ. θελω ινφο για το sub.
ΥΓ2. προσεχε μην αφησεις καμια μερα αυτο το παιχνιδακι του σκυλου διπλα στη TV και κανει κανα σαλτο μορταλε να το πιασει με οτι αυτο συνεπαγεται!:grinning-smiley-043

Ρε ατιμε Greg, να με κολασεις θελεις και μου τα ποσταρεις αυτα?!?!? Θα με κανεις Tv junkie μ'αυτα που βλεπω! :slapface:

Και που να τα δεις απο κοντα.. Ηρθε ενας φιλος εδω να την δει και του εβαλα skyHD και του εφυγε ο κ@λ@ς...:ernaehrung004:

Εχω σκασει που δεν εχω μια φωτογραφικη τσι προκοπης ωστε να φανει σωστα αυτο που βλεπω γιατι πολυ απλα απο τις φωτο που εχω ποσταρει δεν καταλαβαινεις ουτε το 1/100...

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Λοιπόν νεώτερα σχετικά με NOVA:
Εχω βάλει τις ρυθμίσεις που έχει δώσει ο greg,άλλαξα όμως την απόσβεση θορύβου mpeg από κλειστό σε υψηλό.Η διαφορά άμεσα αισθητή.Τα τεχνουργήματα(σκιές,είδωλα σε μπάλες και σώματα παικτών κλπ) εξαφανίστηκαν!Για θέαση ποδοσφαίρου σε nova αποθορυβοποίηση mpeg στο υψηλό απαραίτητα!!!

το sub ειναι της tangent
και ναι ειναι τα KEF iQ3

Οπα, να και ο "μεγαλος" της παρεας! -bye- Raff τα KEF iQ ειναι αυτα που βλεπω? Μια χαρα αγκαλιασε το αναλογικο σημα η 52αρα, παρολο που το φοβοντουσαν πολλοι.

ΥΓ. θελω ινφο για το sub.
ΥΓ2. προσεχε μην αφησεις καμια μερα αυτο το παιχνιδακι του σκυλου διπλα στη TV και κανει κανα σαλτο μορταλε να το πιασει με οτι αυτο συνεπαγεται!:grinning-smiley-043

Γρηγορη, μιας που εως τωρα εισαι ο μονος που βλεπω οτι ασχοληθηκε με κονσολα, κρατησες το ιδιο προφιλ ρυθμισεων η' δοκιμασες και τπτ αλλο εκτος απο τις γνωστες? Γιατι ναι μεν μαμανε σε HD ταινια (με λιγη παρεμετροποιηση αναλογος τα γουστα) αλλα σε gaming μου φανηκαν λιγο μουντα τα πραγματα. Ισως να εφταιγε και το MOHA airborne :rifle: που γενικα ειναι σκοτεινο, αλλα και στο ΝΒΑ live που δοκιμασα για λιγο, οι Lakers ηταν λες και ειχαν φαει μαπες απο τους Wu-Tang Clan:slapface:

Καλές θεάσεις σε όλους και μπράβο για τις παρουσιάσεις. :ernaehrung004:

Στην Αμερική το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσίασε αρκετά προβλήματα με green push το οποίο δεν διορθωνόταν εύκολα. Στις ευρωπαϊκές ευτυχώς δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με βάση αυτά που λέτε εσείς, αλλά και οι κάτοχοι του αγγλικού φόρουμ.

Ίσως να κάνω και λάθος αλλά η εντύπωση που μου έχει δοθεί από τις γνώμες που εκφράζονται στα διάφορα φόρα είναι πως οι Toshiba με τα S-PVA (XF,ZF) παρουσιάζουν clouding σε μικρότερο βαθμό από ότι οι Samsung και Sony με τα ίδια πάνελ.

Με βάση αυτά που λέτε μιλάμε για πάρα πολύ αξιόλογη πρόταση και το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι η έλλειψη διαφορετικών ρυθμίσεων ανά είσοδο.

το green push αφορούσε την σειρά LX177 που είναι η δική μας Ζ3030 η εκεί ΖF355 λέγεται XF550

g10rg0s σε ευχαριστουμε πολυ! :ernaehrung004:
Ακριβως αυτη τη παρατηρηση ετοιμαζομουν να ποσταρω!
Βλεπω κατι τετοια και νιωθω ΠΟΛΥ ποποφαρδος που αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη, παρολο που ειχα βαλει τη συγκεκριμενη στο ματι απο τη πρωτη μερα που βγηκε. Ευτυχως με προιδεασε η απιστευτη συννεφια που ειχα σ'αυτο το πραμα. Βεβαια θα πει κανεις, τι σχεση εχει ρε μαστορα το μονιτορ με ΤΝ πανελ και μια TV με SPVA? E οκ δεν εχει, αλλα μου'μεινε ψυχολογικο με τη συγκεκριμη Brand.:7SFGSFG:

Μια χαρουλα ειναι οι τοσοδουλες και συγκριτικα με το ποσο κοστιζουνε τηλεορασεις με τα ιδια χαρακτηριστικα απο Samsung, Sony ενω φορανε εφαμιλλο πανελ, πιστευω οτι χτυπησαμε διανα..(προς το παρον, τι θα βγαλει στο μελλον ποτε δεν ξερεις.)

Βεβαια οπως λεει και ο g10rg0s το μονο αρνητικό ειναι η ελλειψη διαφορετικων ρυθμισεων ανα εισοδο αλλα σε αυτο εχω συμβιβαστει αλλα ξερω και πολυ κοσμο που δεν το κανει.

:offtopic:
Οσον αφορα την οθονη σου Παναγιωτη, εγω τα ειχα δαβασει τα προβληματα για το μοντελο που πηρες και γιαυτο πηρα την 2232ΒW να κανει παρεα στην Dell 2405 που εχω..

:offtopic:Τις ειχα δει διπλα διπλα Γρηγορη οταν πηγα να την παρω, αλλα δεν μου αρεσε το design της για μονιτορ, με σκοπο να κολησει αλλη μια διπλα της. Ηταν ο μονος λογος που κατεληξα στην SM226BW. Ηταν η μοναδικη αγορα που εκανα ever χωρις πρωτα να το ψαξω με 30 tabs του mozila ανοιχτα. :BDBDG54: Ασε που η αγορα εγινε τον καιρο που η Σαμυ ειχε καταλαβει οτι ολοι τις γυρνουσαν τουμπα για να δουν το αυτοκολλητακι που φανερωνε ποιας παρτιδας πανελ ειναι. Η δικια μου δλδ δεν το'χει.
Αν δεν το χα παθει ομως, δεν θα ξερα τι σημαινει clouding στη πραξη, οποτε θα'μουν με καμια F τωρα με ακομα μεγαλυτερες συννεφιες.
Καθε στραβη εχει και τα καλα της που λενε:a0210:

Last edited:

το green push αφορούσε την σειρά LX177 που είναι η δική μας Ζ3030 η εκεί ΖF355 λέγεται XF550

Για άλλη μια φορά έχεις δίκιο Χρήστο :ernaehrung004: Πρέπει να αλλάξεις το nick σε GeoInternational τελικά :D

Για τα φαινόμενα clouding σε Toshiba με S-PVA τι ακούγεται στα ξένα φόρα σε σχέση με Samsung κ' Sony ? Ισχύει η προηγούμενη παρατήρηση μου ?

Με τα τωρινά δεδομένα το clouding στις sony-samsung είναι πολυ μικρό συγκριτικά με περσι οπότε θα ελεγα περίπου ιδιες πιθανότητες.Μαλιστα κάποιες XF έξω είχαν σοβαρό πρόβλημα

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

να στε καλά παιδιά που τα λέτε και μας ενημερώνετε. Και η πιο μικρή σας παρατήρηση ισως ειναι σημαντική για να προβεί η οχι καποιος στην αγορά συγκεκριμένου μοντέλου. Αναφέρομαι ενδεικτικά στη συζήτηση περί clouding κατι το οποίο βλέπω τείνει να γίνεται ..."συνηθισμένο κακό" σχεδόν σ όλοες τις υλοποιήσεις. Εχω λάθος;

πάντως αποτι εχω καταλάβει στις toshiba ειναι σχεδόν ανύπαρκτο...

Λαθος μπορει να μην εχεις , το θεμα ειναι στο Γκαντεμομετρο σε ποια κλιμακα εισαι :flipout::flipout:
Αλλο να παρεις τιβι κι αλλο τιβι με "ομπρελα" και σγουγγαριστρα δωρο σε περιπτωση που η συνεφια ειναι εντονη.
Περα απ την πλακα ομως αυτο μπορει να συμβει στον καθενα.
Θεωρητικα τα premium μοντελα εχουν πιο σχολαστικο ελεγχο ..........αλλα οπως δειχνη η real life .......shit happens all the time .

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

πάντως αποτι εχω καταλάβει στις toshiba ειναι σχεδόν ανύπαρκτο...

Πάντως δεν το χει καμμία απ όλους όσοι την πήραν τώρα, σ αυτή την φουρνιά, καταλαβαίνω, και χαίρομαι για λογαριασμό σας!