Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Παιδια έχει κρατήσει κανείς της αρχικές ρύθμισης του service menu ?...

Πες μου ότι τις πείραξες και τώρα δεν έχεις κρατήσει τις αρχικές!!!!! :damnyou:

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Γι αυτό βγάζουμε φωτογραφία τις αρχικές ρυθμίσεις (αλλά και ότι αλλάζουμε όταν πειραματιζόμαστε)...
Καλού-κακού!
Μέχρι και τα κινητά κάνουν γι αυτή την δουλειά.

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Γι αυτό βγάζουμε φωτογραφία τις αρχικές ρυθμίσεις (αλλά και ότι αλλάζουμε όταν πειραματιζόμαστε)...
Καλού-κακού!
Μέχρι και τα κινητά κάνουν γι αυτή την δουλειά.

Ακριβώς!!! :SFGSFGSF:

Το φωνάζουμε συνέχεια όταν αναφερόμαστε σε ρυθμίσεις από το service menu. Οπως επίσης φωνάζουμε ότι είναι προτιμότερο να μην πειράζει κανείς τίποτα εκεί μέσα!!!!

το έκανα τρεις η ωρα τα ξημερώματα και ήμουν χαζεμενος τελειως!!

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Στείλε pm σε κάποιο φίλο που έχει την ίδια και πες του να σου στείλει στο email σου screenshots από τις καρτέλες του service menu που έχεις πειράξει.
-bye-

με 52αρα ειμαι ο μόνος προς το παρών , βεβαία μπορεί να ειναι η ίδιες ρύθμισεις

με 52αρα ειμαι ο μόνος προς το παρών , βεβαία μπορεί να ειναι η ίδιες ρύθμισεις
Μάλλον ή ίδιες θα είναι, αλλά έτσι όπως τα έκανες δεν έχεις και τίποτα να χάσεις!
Αλλιώς περιμένεις εμάς που ετοιμάζουμε το επόμενο powerbuy και έχουμε και 52άρες στην παραγγελιά...:2thumb22sup:

Υ.Γ.
Μου ήρθε λίγο αργότερα...
Επιλογή για επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν έχει πουθενά;

Last edited:

Τις έχω αλλάξει κι εγώ τις ρυθμίσεις στο service και έβαλα αυτές του greg.Δεν τις σημείωσα κι εγώ τις αρχικές,αλλά είμαι ευχαριστημένος με τις καινούριες και δεν θέλω να τις αλλάξω.
raffaello γιατί θες να τις αλλάξεις?Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα?

Τις έχω γράψει εγώ σε ένα χαρτί..
Έχω την 40αρα όμως αλλά οι ίδιες θα είναι..
Θα στις στείλω αύριο οκ?

Καλημέρα !! Τελικά είστε ευχαριστημένοι με την ZF. Οι καλές θεωρητικές προδιαγραφές που έχει ισχύουν και στην πράξη ?

Καλημέρα !! Τελικά είστε ευχαριστημένοι με την ZF. Οι καλές θεωρητικές προδιαγραφές που έχει ισχύουν και στην πράξη ?
Επίσης περιμένουμε εντυπώσεις όταν είναι ενεργοποιημένα τα 100Hz, σε τηλεοπτικό σήμα αλλα και blu-ray.

Παιδια έχει κρατήσει κανείς της αρχικές ρύθμισης του service menu ?...

ADDRESS DATA BINARY

BCUT 224FH 00F 00000000B
RCUT 224DH 00H 00000000B
GDRV 224BH 80H 10000000B
RDRV 224AH 86H 10000110B
TA GCUT/BDRV TA ΙΔΙΑ

....μια ερώτηση

αφού μπείτε στο service, πως διάολο γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξετε και σε τί αποσκοπεί η κάθε μία αλλαγή σας???

Τόσο καιρό σας βλέπω να το κάνετε και αναρωτιέμαι πως το καταφέρνετε

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

....μια ερώτηση

αφού μπείτε στο service, πως διάολο γνωρίζετε τι πρέπει να αλλάξετε και σε τί αποσκοπεί η κάθε μία αλλαγή σας???

Τόσο καιρό σας βλέπω να το κάνετε και αναρωτιέμαι πως το καταφέρνετε

Υψηλα γραμματα αυτα ............για θυρωρους:flipout::flipout::flipout:

....μην το λες! Στο servirisma είμαι πρώτος!!!

Επίσης περιμένουμε εντυπώσεις όταν είναι ενεργοποιημένα τα 100Hz, σε τηλεοπτικό σήμα αλλα και blu-ray.

Εγώ μόνο με 100hz βλέπω, ποιός ο λόγος να μην τα έχεις ενεργοποιημένα όταν παίζουν τόσο καλά;

Σε BD με 100hz on και film stabilization smooth τα πάντα παίζουν άψογα!!! :a0210:

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ αν ξέρει κανείς...

Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια από την σειρά ZF355 (η 40άρα κατα προτίμηση) σε έκθεση για να πάω αύριο να την δω από κοντά; Πήρα τηλ. το Πλαίσιο και μου είπαν ότι, σε έκθεση, υπάρχει στον Πειραιά. Στο Media Markt Περιστερίου (που με βολεύει-λόγω δρόμου) δεν το σηκώνουν.

Δεν θέλω να μπλέξω είτε κέντρο είτε Πειραιά. Την έχει δει κανείς στο Media Markt Περιστερίου να πάω εκεί να την δω από κοντά; Στην ανάγκη θα πάω Πειραιά βέβαια τι να κάνω...

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

κανενα πρόβλημα απλώς για να της έχω

Τις έχω αλλάξει κι εγώ τις ρυθμίσεις στο service και έβαλα αυτές του greg.Δεν τις σημείωσα κι εγώ τις αρχικές,αλλά είμαι ευχαριστημένος με τις καινούριες και δεν θέλω να τις αλλάξω.
raffaello γιατί θες να τις αλλάξεις?Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα?

Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια από την σειρά ZF355 (η 40άρα κατα προτίμηση) σε έκθεση για να πάω αύριο να την δω από κοντά; Πήρα τηλ. το Πλαίσιο και μου είπαν ότι, σε έκθεση, υπάρχει στον Πειραιά. Στο Media Markt Περιστερίου (που με βολεύει-λόγω δρόμου) δεν το σηκώνουν.

Δεν θέλω να μπλέξω είτε κέντρο είτε Πειραιά. Την έχει δει κανείς στο Media Markt Περιστερίου να πάω εκεί να την δω από κοντά; Στην ανάγκη θα πάω Πειραιά βέβαια τι να κάνω...

Πλαισιο Γλυφαδα την ειδα εγω αλλα δεν νομιζω να σε βολευει η περιοχη.
Την ειχε ακριβως κατω απο μια 40Χ3500 και ηταν το ιδιο καλη μπορω να πω :grinning-smiley-043

Πλαισιο Μετ/σης και Mall την εχουν σιγουρα, αναμεσα σε F86 και Χ3500. Πρεπει να την εχει και το Περιστερι, απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ZF η' XF αυτη που ειχαν, χτυπα τους ενα τηλ και ρωτα αν την εχουν σε display.