Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Πλαισιο Μετ/σης και Mall την εχουν σιγουρα, αναμεσα σε F86 και Χ3500. Πρεπει να την εχει και το Περιστερι, απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ZF η' XF αυτη που ειχαν, χτυπα τους ενα τηλ και ρωτα αν την εχουν σε display.

...που δεν το σηκώνουν το ρημάδι...

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Φτού κακά :flipout:
Είναι νωρίς ακόμα...

ναι!!!!, όταν μάλλιστα βλέπεις το μπιμπερό να εκσφενδονίζεται με ασύλυπτη ταχύτητα προς την οθόνη της CRT, τότε ευγνωμονείς το Κύριο που ακόμη δεν πήρες την πλάσμα που είχες βάλει στο μάτι!!!-bye-

Καλημέρα !! Τελικά είστε ευχαριστημένοι με την ZF. Οι καλές θεωρητικές προδιαγραφές που έχει ισχύουν και στην πράξη ?

Εγώ έχω την 40ZF355 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα HD.

Έχω δει:

1. απλά κανάλια από κεραία πολυκατοικίας
2. Sky UK (SD)
3. παλιές εγγραφές από Nova (δεν είμαι πια συνδρομητής)
4. DivX
5. DVD κανονικά
6. DVD προσφορών εφημερίδων

Όλα τα παραπάνω παίζουν εξαιρετικά, πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα (το χειρότερο από τα παραπάνω είναι βέβαια η Nova!). Μέχρι που σκέφτομαι πιά ότι ίσως δεν αξίζει να ψάξω για πηγές HD (που ήταν η πρόθεσή μου) αφού το SD δείχνει πάρα πολύ καλά!

Εγώ έχω την 40ZF355 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα HD.

Έχω δει:

1. απλά κανάλια από κεραία πολυκατοικίας
2. Sky UK (SD)
3. παλιές εγγραφές από Nova (δεν είμαι πια συνδρομητής)
4. DivX
5. DVD κανονικά
6. DVD προσφορών εφημερίδων

Όλα τα παραπάνω παίζουν εξαιρετικά, πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα (το χειρότερο από τα παραπάνω είναι βέβαια η Nova!). Μέχρι που σκέφτομαι πιά ότι ίσως δεν αξίζει να ψάξω για πηγές HD (που ήταν η πρόθεσή μου) αφού το SD δείχνει πάρα πολύ καλά!

Nικο μολις δεις και HD, θα κανεις αιτηση στο επομενο meeting της πολυκατοικιας για να βγει η κεραια απο τη ταρατσα. Δεν θα θες να ξαναδεις SD σημα.

Nικο μολις δεις και HD, θα κανεις αιτηση στο επομενο meeting της πολυκατοικιας για να βγει η κεραια απο τη ταρατσα. Δεν θα θες να ξαναδεις SD σημα.

:flipout::flipout::flipout:και θα κανεις και απεργια πεινας μεχρι να το πετυχεις .
Καλημερα.

Κάτι νεώτερο με το θέμα του Sport+;;;

Μιας και είμαι από τους ενδιαφερόμενους για την αγορά της τηλεόρασης να πω ότι την έχω δει μόνο στο Πλαίσιο και δεν υπάρχει σε Mediamarkt και λοιπές αλυσίδες.

Στα Expert ένας πωλητής μου είπε ότι οι ZF είχαν πρόβλημα στο τροφοδοτικό και θα περιμένουν τις νέες παραλαβές... (μάλλον ράδιο αρβύλα το άκουσα)

Πέρασα από το Μall όπου η 40αραZF στεκόταν δίπλα στην 40X3500 και κάτω από την 46άραF86. Αν και οι τηλεοράσεις ήταν συντονισμένες όλες σε demo hd υλικό και δεν μπορεί να βγάλει κανείς αξιόλογα συμπεράσματα, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στις σκοτεινες σκηνές η ZF είχε καταπληκτικό μαύρο που έβαζε κάτω και την sony και την samy. Στις πιο φωτεινές όμως, η sony απέδιδε καλύτερα, ενώ η ΖF έβγαζε πολύ έντονη φωτεινότητα.

Μια ερώτηση για όσους το έχουν ψάξει ή την έχουν αγοράσει, κι επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ των 40' και των 46'... Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί το contrast στις 40 και 52 είναι 30.000/1 και στην 46' 20.000/1 ???

Στα Expert ένας πωλητής μου είπε ότι οι ZF είχαν πρόβλημα στο τροφοδοτικό και θα περιμένουν τις νέες παραλαβές... (μάλλον ράδιο αρβύλα το άκουσα)

Ειναι και αυτος ενας ευγενης τροπος για να πεις εμμεσα "Δεν εχω αποθεμα". :antlers:

Ειναι και αυτος ενας ευγενης τροπος για να πεις εμμεσα "Δεν εχω αποθεμα". :antlers:

Όχι για το Πλαίσιο...
Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχουν απόθεμα. :FSGSFGS4:

Όχι για το Πλαίσιο...
Στο συγκεκριμένο μοντέλο έχουν απόθεμα. :FSGSFGS4:

Ναι το γνωριζουμε αρκετοι απο εμας πλεον, αφου του το μειωσαμε! :a0210:
Σε αλλο μαγαζι ανεφερεται ο Σαλβαδορ.

Σωστός. Δεν το πρόσεξα!

Ναι το γνωριζουμε αρκετοι απο εμας πλεον, αφου του το μειωσαμε! :a0210:
Σε αλλο μαγαζι ανεφερεται ο Σαλβαδορ.

Φαίνεται ότι το απόθεμα παραμένει επαρκές...

By the way, το θέμα που έχει η tv με την μη αποθήκευση των settings από διαφορετικές πηγές πόσο ενοχλητικό είναι?

Βρε παιδιά να ρωτήσω πάλι κάτι τους λοιπούς έχοντες...
όταν λειτουργεί η τηλεόραση ακούγεται στο πίσω μέρος της ένα βοητό-βόμβος ή το κάνει μόνο η δική μου... (εννοείται ότι από μπροστά δεν ακούς κάτι, απλά άλλαξα ένα HDMI καλώδιο 2ετίας με το οποίο έιχα συνδεδεμένο το BD και εκεί το άκουσα)

Φαίνεται ότι το απόθεμα παραμένει επαρκές...

By the way, το θέμα που έχει η tv με την μη αποθήκευση των settings από διαφορετικές πηγές πόσο ενοχλητικό είναι?

Για μένα που έχω tv που τα αποθηκεύει το θεωρώ μεγάλη ταλαιπωρία να πρέπει όταν θέλω να δω μια ταινία να πρέπει να ξαναρυθμίζω 10 πράγματα στην tv.Γιατί με τη νέα τεχνολογία δεν ρυθμίζεις μόνο φωτεινότητα,αλλα πόσα πράγματα..

Τα αποθηκευμενα settings στα διαφορα modes που εχει η TV ειναι αρκετα καλα οποτε και αυτο ειναι μια παρηγορια. Προσωπικα ο μονος λογος που με κανει να της αλλαζω καποια ρυθμιση ειναι για το ps3. Και ο ολος "κοπος" ειναι: Menu...Ταδε setting...ON...exit. 4 κουμπια.

Δεν ξερω αν ειναι μονο δικη μου εντυπωση, αλλα η ξεχωριστη ρυθμιση για καθε εισοδο δεν εξασφαλιζει οτι δεν χρειαζεσαι ρυθμιση καθε φορα. Εγω παντως που εχω τηλεοραση με αυτο το "πλεονεκτημα" κανω διορθωσεις σε καθε dvd που βαζω αφου ειναι διαφορετικα "γραμμενο" το ενα απο το αλλο.

Εγω στην τηλεόραση μου μια ρύθμιση έχω για όλα. Δηλαδή την έχω φτιάξει όπως μου αρέσει στο DVD και στα τηλεοπτικά δεν με ενδιαφέρει, άλλωστε απο κανάλι σε κανάλι υπάρχουν τεράστιες διαφορές.

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Εγώ έχω βάλει τις ρυθμίσεις που έδωσε ο greg(με τις αλλαγέςς στο service menu) σε όλα και είναι άψογες.Βέβαια βλέπω τα ελληνικά κανάλια μεσω Nova με τον δέκτη Hivion HD-9090X Ultima και η εικόνα σε 1080i είναι πάρα πολύ καλή.Σε bd dvd & sd dvd άριστη δε το συζητάω,το ίδιο και στα ψηφιακά της ΕΡΤ.Αν βλέπετε τα ελληνικά κανάλια με τυπική κεραία τότε ρύθμιση εικόνας στο cinema και μόνο για ποδόσφαιρο από ελληνικά κανάλια, είτε με τυπική κεραία, είτε με nova με οποιοδήποτε δέκτη(και οποιαδήποτε σύνδεση scart,hdmi,component κλπ) και οποιαδήποτε ρύθμιση εικόνας(ακόμη και του greg) BAZOYMΕ ΑΠΟΘΟΡΥΒΟΠΟΙΗΣΗ MPEG ΣΤΟ ΥΨΗΛΟ(HIGH) και είμαστε άψογοι χωρίς διπλές μπάλες σκιές κ.α τεχνουργήματα!Και φυσικά πάντα ενεργοποιημένα τα 100 Hz

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα... βρίσκομαι σε απόγνωση... εδώ και καιρό ψάχνω για τιβι και έχω κολλήσει τρελλά με το συγκεκριμένο μοντέλο στις 40 ίντσες (κυρίως λόγω χώρου)... ωστόσο, επειδή και τα λεφτά που θα δώσω δεν είναι λίγα είμαι επιφυλακτικός (-ότατος μπορώ να πω) και έχω τρελλαθεί με το διάβασμα σε διάφορα σάιτς και φόρα... σύμφωνα με τους έχοντες από εδώ το πρόβλημα που λέγεται ότι υπάρχει με το backlight bleed μειώνεται σε μεγάλο βαθμό με τις ρυθμίσεις που προτείνετε? η ρύθμιση αυτή υπάρχει σε όλα τα μοντέλα (40, 46, 52)? πέρα από αυτό δε βλέπω άλλα ιδιαίτερα παράπονα μάλλον, ε? είμαι στο τσακ να κάνω το βήμα...

ευχαριστώ...