Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Το σπαστικό είναι ότι το Superlive στο έχει default σε αρκετά 4:3 κανάλια και συνέχεια το γυρνάω στο wide.... H παραμόρφωση στα άκρα με το superlive είναι απαράδεκτη για εμένα ... άλλωστε εδώ και 3 χρόνια τα βλέπω όλα wide και δεν με ενοχλεί καθόλου!

Ναι το παρατήρησα σε όλα τα κανάλια της ΕΡΤ. Στα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα.

Δοκιμάστε το movie. Στην αρχή ίσως σας φανεί λίγο σκοτεινό, αλλά μόλις το συνηθίσετε είναι μια χαρά.

Το σπαστικό είναι ότι το Superlive στο έχει default σε αρκετά 4:3 κανάλια και συνέχεια το γυρνάω στο wide.... H παραμόρφωση στα άκρα με το superlive είναι απαράδεκτη για εμένα ... άλλωστε εδώ και 3 χρόνια τα βλέπω όλα wide και δεν με ενοχλεί καθόλου!

αν βγαλεις το auto απο τις ρυθμίσεις και αφήσεις μονο το 4:3 stretch τοτε παιζει σε wide... Θα δω το απογευμα τις ρυθμίσεις γιατι δεν τις θυμαμαι ακριβώς και θα σου πω. Κι εγω το ιδιο προβλημα είχα και με αυτό τον τρόπο γύρισαν όλα σε wide.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. οι ρυθμίσεις που έχουν δοθεί για την εικόνα στο service menu τι ακριβώς κάνουν?

αν βγαλεις το auto απο τις ρυθμίσεις και αφήσεις μονο το 4:3 stretch τοτε παιζει σε wide... Θα δω το απογευμα τις ρυθμίσεις γιατι δεν τις θυμαμαι ακριβώς και θα σου πω. Κι εγω το ιδιο προβλημα είχα και με αυτό τον τρόπο γύρισαν όλα σε wide.

Εμένα το superlive το βγάζει by default με ΕΤ1 και ΕΤ3. Για πες μας το κόλπο αν μπορείς.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. οι ρυθμίσεις που έχουν δοθεί για την εικόνα στο service menu τι ακριβώς κάνουν?

Αυτό νομίζω μπορεί να μας το εξηγήσει ο greg που έπαιξε με το service menu.

sorry αλλα δεν πρόλαβα εχθές να δω τι έβαλα στο μενού και είναι όλα σε wide mode.. θα προσπαθήσω σήμερα το απόγευμα

λοιπόν, στο μενού function απενεργοποίησα το auto format και αυτοματα και το 4:3 stretch. Μετά από το πλήκτρο του τηλεκοντρόλ επέλεξα wide και έχει μείνει έτσι για όλα τα κανάλια.

λοιπόν, στο μενού function απενεργοποίησα το auto format και αυτοματα και το 4:3 stretch. Μετά από το πλήκτρο του τηλεκοντρόλ επέλεξα wide και έχει μείνει έτσι για όλα τα κανάλια.

Σωστός! Thanx

ειδα για 1-2 λεπτά εχθές το spiderman 3 σε mkv format 720p από το media pc μου. Δεν θελω να ξαναδω απλο dvd :)

Greg, οι ρυθμίσεις στο service menu τι αλλαζουν?

Greg, οι ρυθμίσεις στο service menu τι αλλαζουν?

Αυτο καλυτερα να στο απαντησει καποιος πιο ειδικος απο εμενα φιλαρακι. Εγω απλα ψαχτηκα με καποιες ρυθμισεις που βρηκα στο Αγγλικο και στο Γερμανικο φορουμ και ποσταρα αυτη που μου εκατσε καλυτερα στο δικο μου ματι και στις δικες μου συνθηκες θεασεις. Χοντρα χοντρα οπως τα καταλαβαινω αλλαζει καποιες εσωτερικες ρυθμισεις στο πανελ οσον αφορα την εικονα, ρυθμισεις διαφορετικες απο αυτες που μπορεις να αλλαξεις στο απλο μενου. Οπως εχουμε πει πολλες φορες ομως αυτο εμπεριεχει και ενα ρισκο, καλο θα ειναι πρωτα να γραψουμε σε ενα χαρτι της αρχικες ρυθμισεις πριν αλλαξουμε οτιδηποτε.

Υπαρχουνε και ακομα 2 λυσεις. Αγοραστε ενα DVD καλιμπραρισματος ωστε να το κανετε μονοι σας η ακομα καλυτερα εαν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα φωναξτε σπιτι σας εναν επαγγελματια να σας το κανει. (βλ. Μιχαλης Καστρουνης). Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχετε πολυ καλυτερα αποτελεσματα διοτι οι συνθηκες του καθενος ειναι διαφορετικες..

Επισης να πω καλοριζικες σε ολα τα παιδια που κανανε και το δευτερα PB. Welcome to the club -bye-

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Επισης να πω καλοριζικες σε ολα τα παιδια που κανανε και το δευτερα PB. Welcome to the club -bye-

..............:BXVZCBXZ6: snif!!!!:bigcry: Aκόμα να με πάρουν τηλέφωνο. Μηπως να "πάω απο κει να το συζητήσουμε";:slapface:

Περιμένω την 52άρα.Για μετά τις 15 Απριλίου μου είπαν στο plaisio.Για να δούμε.

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Περιμένω την 52άρα.Για μετά τις 15 Απριλίου μου είπαν στο plaisio.Για να δούμε.
:BDBDG54:γ@μώ το........ τόσο καιρό η τράπεζα της Ελλάδας, τώρα η intersys..............τι διάολο;

sorry για το off topic....αλλά.....

Last edited:

Καλορίζικες και στο δεύτερο PB!!!, τελικά ποσοι πήραν 52" ?...

Last edited:

Ελπίζω να έχετε κάνει κράτηση για τις 52άρες που φτάνουν επόμενη βδομάδα!!!

είναι όλες ρεζερβέ....μην περιμένετε να έρθουν για να πάτε να τις κλείσετε!

χάσατε

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Μετά από αρκετό ψάξιμο στο μενού και δεδομένου της έλειψης ήχου από τη θύρα ακουστικών, θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν υπάρχει κάποια ρύθμιση προκειμένου να ακούσω επιτέλους ήχο από τα ακουστικά;
Μήπως πρόκειται για ελλάτωμα της tv μιάς και έχει μόλις 3 ημέρες που την παρέλαβα;
Σε τηλ. εποικοινωνία που είχα με το service της intersys δεν έλαβα ακόμη καμιά απάντηση .
Μήπωςρυθμίζω κάτι λανθασμένα ;

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Επανέρχομαι στο θέμα της ελλατωματικής θύρας εξόδου των ακουστικών : Μετά από επανελλειμένες τηλ.κλήσεις με το service της toshiba (υπεύθυνος κ.Παπαγεωργίου ) η απάντηση που πήρα ήταν η εξής : μεταφορά της tv στο service της Θεσσαλονίκης και αν αποδειχθεί το ελλάτωμα στην tv , επισκευή του συγκεκριμένου εξαρτήματος , καμία πιθανότητα για επιστροφή και αντικατάστασή της . Σύμφωνα με την toshiba δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για επιστροφή ενός προϊόντος που εξ αρχής σου παραδίδεται ελλατωματικό.

Αν γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά ας με βοηθήσει !!!!!!!!!!!!

Το πλαίσιο "σηκώνει" τα χεριά , η toshiba λέει τα δικά της .
Έχω το δικαίωμα αλλαγής της tv ή όχι ;:huh2:

Δεν νομίζω να είναι λόγος να αλλάξεις την τηλεόραση η ελαττωματική θύρα, το πιο πιθανό είναι να μην έχει κουμπώσει σωστά και να σου το φτιάξουν αμέσως.
Σκέψου να σου κάνουν αντικατάσταση και να σου δώσουν καμιά που έχει τρελό clouding...τι κάνεις μετά;

Η αγορά LCD τηλεόρασης έχει γίνει σπορ για άτομα με δυνατή καρδία, το ποσοστό ελαττωματικών πρέπει να είναι πάνω απο 50% (clouding, smearing και άλλα διάφορα προβλήματα). Ας τις είχανε 100euro πάνω και να περνούσαν quality control, δεν γίνεται να αγοράζεις μια πανάκριβη τηλεόραση και να κάνεις την προσευχή σου να μην βγεί ελαττωματική.