- 9 February 2008
- 3
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν και γράψαν την γνώμη τους. Επειδή μάλλον εγώ δεν ήμουν διαφωτιστικός, ξέροντας ότι το συγκεκριμένο μοντέλο συνδιάζει τα θετικά που έχουν οι δυο σειρές (Ζ + XF) ο προβληματισμός επικεντρώνεται στο τι τηλεοπτικό σήμα δείχνει η συγκεκριμένη γι' αυτό και ρώτησα αν την έχει δει κανείς να παίζει κάπου στη Θεσ/νικη... Είμαι σίγουρος απ´αυτά που έχω δει (μιας και δεν ζητάω κάτι απόλυτο) αλλά και για λόγους μελλοντικής κάλυψης ότι η αγορά μιας 40αρας της κατηγορίας που ανήκει η ZF κι από άλλη εταιρία ίσως θα με καλύψει για μια 8ετία-10ετία, Απλά φοβάμαι μήπως το να διαθέσω τέτοιο ποσό και τα επόμενα 3-5 χρόνια που η ψηφιακή TV θα είναι στα σπάργανα ακόμη στην Ελλάδα, HD εκπομπές θα βλέπω μόνο ότι υπάρχει ελεύθερο στην Ευρώπη και η χρήση θα είναι 50% τηλεοπτική, 30% upscaled DVD και 20% HDef Gaming, μήπως είμαι υπερβολικός και δεν έχει καλή απόδοση σε τηλ. σήμα με αποτέλεσμα να έχω "αυτοκίνητο πίστας" για χρήση σε "επαρχιακούς δρόμους"... Ξέρω ότι με 1000-1200 μπορώ να πάρω κάτι στον Μ.Ο. απλά η συγκεκριμένη TV και με καλύπτει και είναι κατα την γνώμη και future proof χωρίς να ξευφεύγει η τιμη της σε δυσθεώρητα για το βαλάντιο μου ύψη. Για αυτό αν κάποιος φίλος την δει σε κάποιο μαγαζί στην Θεσ/νικη ας ενημερώσει κι ας έχει περάσει καιρός απο αυτή την εποχή μιας και δεν θα γίνει άμεσα η αγορά πριν την δω και είμαι 100% σίγουρος. Ευχαριστώ πάλι και για την υπομονή σας.