Toshiba ZF355

καθώς ψάχνω και εγώ πάλι για νέα τηλεόραση, έπεσα πάνω στην 355 και από χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακή. Την έβαλα μέσα στις υποψήφιες πολύ ψηλά στην λίστα μου.. Κανένα review ομως δεν βρίσκω να δω αν έχει τις αδυναμίες των προηγούμενων μοντέλων..

επίσης στο μεταφρασμένο review που έχετε δώσει λέει οτι στο sd σήμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.. Πάντως αν δεν δω τηλεόραση με τα μάτια μου να παίζει και κανάλια τηλ και dvd δεν αγοράζω, κι ας είναι στα χαρτια και στα reviews η κορυφαία..

επίσης στο μεταφρασμένο review που έχετε δώσει λέει οτι στο sd σήμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.. Πάντως αν δεν δω τηλεόραση με τα μάτια μου να παίζει και κανάλια τηλ και dvd δεν αγοράζω, κι ας είναι στα χαρτια και στα reviews η κορυφαία..

Η αλήθεια είναι οτι καμία απο τις LCD τηλεοράσεις που έχω δει, δεν έχει καλη εικόνα σε SD. Για αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι για plasma αφού το 80% θα είναι SD απο n@va... μην σου πώ οτι σκέφτομαι να πέσω στις 37" για ακόμα καλύτερη εικόνα.

Η αλήθεια είναι οτι καμία απο τις LCD τηλεοράσεις που έχω δει, δεν έχει καλη εικόνα σε SD. Για αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι για plasma αφού το 80% θα είναι SD απο n@va... μην σου πώ οτι σκέφτομαι να πέσω στις 37" για ακόμα καλύτερη εικόνα.

Με NOVA και πλασμα να αγορασεις καλα αποκλειεται να δειχνει. Aπλως λογω πιο soft εικονας δεν θα φαινονται πολυ οι ατελειες.

Ιντζαζ we trust my friend ...........ετσι σκεφτομουν κι εγω ενα χρονο σχεδον πριν (για 37 LCD ομως ) και ευτηχως συνηλθα γρηγορα με τα δραστικα μετρα των συμφορουμιτων οπως τα ........ Ξυπνα Βασιλη .........κοροιδο γαμπρε....... το κοροιδακι της πριγκηπεσας ......... ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες .........ενας μαγγας στα σαλονια κ.λ.π.

Ιδιως απο την στιγμη που σκεφτεσε να πλακωθεις με μια Plasma , ετσι και την παρεις στις 37'' .........οι νεες εκδοσεις του Μπαμπινιωτη στην επεξηγηση για την ατυχή αγορα θα γραφεις εντος παρενθεσεως , βλεπε mezzanine .
Αυτα που βλεπεις στα καταστηματα δεν εχουν συνηθως σχεση με αυτο που θα παιξεις στο σπιτι σου.
Σου βγαζω ρεντ αλερτ .........για να μη λες μετα Αλαιν Ντελον.

Και τι να πάρω; Να δώσω 2 χιλιάρικα σε μια 46άρα 1080p για να βλέπω 80% nova και 15% σειρές και ταινίες σε .avi;
Οταν με το καλο (σε 2-3 χρόνια) έχουμε ψηφιακή τηλεόραση και blu-ray στα video clubs οι σημερινές LCD 1080p θα είναι για τα μπάζα. Τουλάχιστον δεν θα έχω δώσει εναν σκασμό λεφτά.

Με NOVA και πλασμα να αγορασεις καλα αποκλειεται να δειχνει. Aπλως λογω πιο soft εικονας δεν θα φαινονται πολυ οι ατελειες.

Θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου. Έχοντας ένα χρόνo 50'' plasma hd ready (lg 50 pc1rr) και βλέποντας από 2-3 μέτρα απόσταση (ανώμαλος!) μπορώ να πω οτι σε sd σήμα δεν έχω βασικά παράπονα. ΟΚ, δεν περίμενα ποτέ τις Α γραμμές να τις μετατρέψει ο scaler σε 10 Χ Α χωρίς να αναδείξει και προβλήματα, αλλά ακόμα και σε ποδόσφαιρο δεν είχα σπασίματα, artifacts (σε λογικά πλαίσια), ροζ φίδια και άλλα ερπετά, banding, κτλ. Και μάλιστα από ένα κατασκευαστή που δεν φημίζεται και πολύ για το high end του.
Πάντα όμως ισχύει οτι ένα κακό σήμα στην πηγή δεν θα δείξει ποτέ πολύ καλά ότι scaler και ηλεκτρονικά και να έχει η τηλεόραση.

Last edited:
Και τι να πάρω; Να δώσω 2 χιλιάρικα σε μια 46άρα 1080p για να βλέπω 80% nova και 15% σειρές και ταινίες σε .avi;
Οταν με το καλο (σε 2-3 χρόνια) έχουμε ψηφιακή τηλεόραση και blu-ray στα video clubs οι σημερινές LCD 1080p θα είναι για τα μπάζα. Τουλάχιστον δεν θα έχω δώσει εναν σκασμό λεφτά.

Εισαι πολυ πρεντικταμπολ ..........Τουλάχιστον δεν θα έχω δώσει εναν σκασμό λεφτά ............ αυτη ειναι η last frontier δικαιολογια μιας λαθος κινησης , στην οποια κανεις δεν φερνει αντιρηση εφοσον η τσεπη ειναι ξενη.

Απλα δεν το εγραψα αυτουσιο παραπανω .........το χωρεσα ομως στον Αλαιν Ντελον .( αλλα αντι αλλων)
Αλλο 2000 ευρω Lcdilas και αλλο τα 1000+ για μια 42 plasma η εστω κατι παραπανω .

Τωρα αμα περιμενεις να δεις ψηφιακη στην Ελλαδα ..............πρεπει να εχεις κραση σαν το Μητσοτακη , last for ever ενα πραμα .
Για τα Μπλουρεονια ειναι οτι αγορασομεν , το οτι νοικιασομεν θα ερθει -αν ερθει - οταν θα εχει βγει το PS4 και το 3 θα κανει 159 ευρω με δωρο 2 παιχνιδια και εξτρα τηλεχειρηστηριο οποτε θα υπαρχει ενα σε καθε σπιτι .

Περασαμε ηδη σε Code red 2

Eγω εχω ρυθμισει με τις εταιριες να διαδωσουν το μπλου-ρει στα βιντεο κλαμπς μετα απο 3 χρονια που με βολευει ωστε να συμπεσει με την αγορα του ειτς-ντι προβολεα μου. Λυπαμε εαν δεν σας βολευει, αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Eγω εχω ρυθμισει με τις εταιριες να διαδωσουν το μπλου-ρει στα βιντεο κλαμπς μετα απο 3 χρονια που με βολευει ωστε να συμπεσει με την αγορα του ειτς-ντι προβολεα μου. Λυπαμε εαν δεν σας βολευει, αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

etien ο Μουλτισγουιτς η να το κανουμε etien ο Terminator ?
Αρχισε απο σημερα τα κλικ στον διακοπτη ........ 1095 και ενα ( εχουμε δισεκτο φετος) :flipout::flipout:

Eγω συμφωνω με ολα αυτα.

Οποτε παιρνεις μια πλασμα 42" και καθαρισες.

Η 37" με DVD που εχουν και μπαρες πανω κατω γινεται στο αψε σβησε 32".

Τουλαχιστον στην 42" θα βλεπεις και 39" εικονας.

αρα τα δισκακια bluray που θα κυκλοφορησουν σε 2 χρονια σε μια σημερινη full hd θα δειχνουν για τα μπαζα..το ιδιο και η τοτε ψηφιακη
και εμεις οι μ@λ@κες αγορασαμε ακριβες lcd...οταν καποιοι θα παρουν την τελεια ποιοτητα σε 2 χρονια σχεδον τσαμπα
για περαστε απο τις αγγελιες..ο πρωτος που θα τη χτυπησει την πηρε..το αποφασισα

Eισαι αποκλεισμενος η εφαγες σε τσιπουραδικο ?:flipout::flipout::flipout:

Ας τονε τωρα που το αποφασισε.

Φιλε Vasdar, με μοναδικο σκοπο να σε απαλλαξω απο τωρα απο την μελλουσα μπακατελα που πηρες (ηδη ειναι περσινο μοντελο 2007), ειμαι διατεθειμενος να σου προσφερω 300 ευρω μετρητα + εξοδα αποστολης στην Αθηνα.

Ψηνεσαι?

Εισαι πολυ πρεντικταμπολ ..........Τουλάχιστον δεν θα έχω δώσει εναν σκασμό λεφτά ............ αυτη ειναι η last frontier δικαιολογια μιας λαθος κινησης , στην οποια κανεις δεν φερνει αντιρηση εφοσον η τσεπη ειναι ξενη.

Απλα δεν το εγραψα αυτουσιο παραπανω .........το χωρεσα ομως στον Αλαιν Ντελον .( αλλα αντι αλλων)
Αλλο 2000 ευρω Lcdilas και αλλο τα 1000+ για μια 42 plasma η εστω κατι παραπανω .

Τωρα αμα περιμενεις να δεις ψηφιακη στην Ελλαδα ..............πρεπει να εχεις κραση σαν το Μητσοτακη , last for ever ενα πραμα .
Για τα Μπλουρεονια ειναι οτι αγορασομεν , το οτι νοικιασομεν θα ερθει -αν ερθει - οταν θα εχει βγει το PS4 και το 3 θα κανει 159 ευρω με δωρο 2 παιχνιδια και εξτρα τηλεχειρηστηριο οποτε θα υπαρχει ενα σε καθε σπιτι .

Περασαμε ηδη σε Code red 2

Πολύ ωραία - τώρα κατάλαβα

οποιος αγορασε φτηνη τηλεοραση ολο εδω μεσα ειναι
οποιος αγορασε ακριβη δεν ξαναφανηκε
(εκτος απο μενα που μπαινωγια τους φιλους και τον Gataro που ποσταρει συνεχεια στην στηλη με τα blurays!!)
smooth: αποκλεισμενος στο κελαρι εκει που φυλαω το καλο πραγμα:flipout:
etien: 300 ευρω? αν τα δινεις μετρητα εκλεισε-bye-

οποιος αγορασε φτηνη τηλεοραση ολο εδω μεσα ειναι
οποιος αγορασε ακριβη δεν ξαναφανηκε (εκτος απο μενα που μπαινωγια τους φιλους και τον Gataro που ποσταρει συνεχεια στην στηλη με τα blurays!!)
smooth: αποκλεισμενος στο κελαρι εκει που φυλαω το καλο πραγμα:flipout:
etien: 300 ευρω? αν τα δινεις μετρητα εκλεισε-bye-

Θα σου τα στειλω με φαξ.

Απάντηση: Re: Toshiba ZF355

ουτε για τα μπαζα δεν θα ειναι,για κανενα μουσειο τις κοβω για να τις θυμομαστε.:BDGBGDB55: