Ποιος το είπε αυτό με τον καρκίνο;
Εδώ που τα λέμε, το να παίρνεις τον Αιγιαλείας ως αντιπροσωπευτικό του ιεραρχείου είναι σαν να βάζεις τον Πολάκη αντιπροσωπευτικό όλης της κυβέρνησης. Και χειρότερα.
Μάλλον θα έμαθε ότι είχαν σκοπό να τινάξουν το Πατριαρχείο στον αέρα και είπε να σιγοντάρει τον τόπο που ζει και εργάζεται...Πας να βγάλεις άκρη και εσύ με το παπαδαριό...
Περα από το κέρδος δεν έχουν κάτι άλλο..Μια έτσι,μια γιουβέτσι.
Δες κάτι Αμβροσιους και κάτι Ανθιμους...Τα έχουμε ξαναπεί..Πια διδασκαλία του Ιησού και πράσινα άλογα...Μονο μίσος σπέρνουν και προσπαθούν να μετατρέψουν το ποίμνιο σαν τα μούτρα τους..
''Καρκινο- λεει- σε όσους τρώνε κρέας την μεγάλη βδομάδα''..Τι λε ρε μεγάλε! Τέτοια σου έμαθε η ενασχόλησή σου με τα ιερά κείμενα;
Βασικά αν ξεμπέρδευε η ανθρωπότητα με τους ηγέτες πάσης φύσεως θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για όλους μας...Αλλα μας έχουν μετατρέψει σε σκυλάκια που θα κάναμε το οτιδήποτε αρκεί να γευτούμε λίγο από το κόκκαλο που ξέπεσε από το δικό τους ξεκοκάλισμα.
Για τους μετανάστες τώρα..Ξέρεις φαντάζομαι πως έχει στηθεί μια σοβαρή μπιζνα σε συνεργασία με τους δουλεμπόρους (τα πεντοχίλιαρα πάνε κι έρχονται) και τα τζιμάνια οι ηγέτες μας,κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να επωφεληθούν από την ιστορία αυτή..Με λίγα λόγια ''κάνουν τον πόνο του άλλου χαρά τους''..
Έτσι λοιπόν,αν δεν κυνηγηθούν μερικοί δύστυχοι ακόμα,πως θα δείξουν την ''αλληλεγγύη'' τους οι πνευματικοί (και όχι μόνο) ''ηγέτες'' μας..
Σας θέλω σε πνευματική εγρήγορση..
Το να μισούμε τους φουκαράδες που ξέπεσαν στα μέρη μας δεν είναι λύση..Πιο συνετό θα ήταν να αρχίσουμε να μισούμε αυτούς που μας κάνουν φουκαράδες διαχρονικά.
Δεν πρέπει να τρέφεις στην καρδιά σου μίσος και αντιπάθεια κατά του πλησίον, που σε εχθρεύεται. Αλλά να τον αγαπάς και να του κάνεις όσο μπορείς καλό, ακολουθώντας την εντολή του Χριστού: «Αγαπάτε τους εχθρούς υμών, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς» (Ματθ. ε’, 44)
Και εγώ έχω μιλήσει αρκετά για το θέμα,πρώτα απ όλα για τον τόπο διαμονής μου,προκαλώντας κανάλια και ankormen ,να στείλουν τους ανταποκριτές τους κάτω απ το σπίτι μου,εκεί που αποβιβάζονταν δηλαδή ένα 40-50% των 'προσφύγων' και να δουν ποσοστώσεις κ.λ.π
Επιπλέον μίλησα και για ένα απ τους 'προοορισμούς' τους ,την Σουηδία που κάθε χρόνο πηγαίνω λόγω συγγενών και υποχρεώσεων,έχοντας πολλούς γνωστούς και φίλους..
Μιλάμε ότι αυτή η χώρα κατά την προσωπική μου άποψη,αλλά και των γνωστών και φίλων και συγγενών μου....έχει αρχίσει την πορεία προς ένα τόπο που θα είναι το παράδειγμα 'υβριδίου' .
Απίστευτο και άκρως αληθινό,να έχουν θεμελιωθεί στη χώρα 3-4 αμιγώς ΓΚΕΤΑ...που να μην μπορεί να ζήσει κάποιος εκεί,και κυρίως να επιβάλει τους νόμους του Κράτους στην περιοχή αυτή.
Δυστυχώς εκτός θέματος ,συγγνώμη,αλλά το ποσοστό των ομαδικών βιασμών νεαρών κοριτσιών και ανηλίκων ,έχει ξεφύγει ,μιλάμε δεν μπορώ ωμότερα να το πω,έχει ξεφύγει έτσι απλά.
Και το βλέπεις με μια απλή βόλτα το πως εννοούν οι Ασιάτες κ.λ.π. την μετανάστευση.
Η Ελλάδα βρίσκεται ίσως στην ποιο δύσκολη θέση από ποτέ καθώς η Τουρκία εξοπλίζεται πλέον με ποιοτικά όπλα. Το γελοίο επεισόδιο με τον εμβολισμό, που τρομοκράτησε τους Έλληνες δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση.
Παρατηρώντας το επεισόδιο του τορπιλισμού με όλες τις αναφορές η δική μου γνώμη ήταν ότι απλά μια παράτολμη ενέργεια του Τούρκου κυβερνήτη. Όπως διάβασα όλες τις αναφορές μέχρι τώρα ένας Τούρκος ψαράς είχε μπει στην περιοχή Ιμίων, τον καταδίωξαν οι Έλληνες και το απόγευμα οι Τούρκοι έστειλαν τα δικά τους πλοία ακτοφυλακής. Από στρατιωτικής πλευράς δεν παρατηρήθηκαν έντονες προπαρασκευαστικές ενέργειες εκ μέρους των Τούρκων τις προηγούμενες μέρες πράγμα που δείχνει ότι ήταν απλώς μια τολμηρή απόφαση της στιγμής. Σε κάθε περίπτωση, εμένα με ανησυχεί πάρα πολύ αν υπάρξει πραγματικά προσχεδιασμένη ενέργεια. Τα επόμενα χρόνια θα είναι απίστευτα δύσκολα. Οι Τούρκοι είναι εχθρός μας και πολύ φοβάμαι θα κάνουν κάποιο προβοκατόρικο χτύπημα. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι που μπορούν να ξεκινήσουν πόλεμο, ακόμα και βουλιάζοντας ένα δικό τους πλοίο ή κάνοντας μια κίνηση αντιπερισπασμού σε άλλο σημείο, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη πάντως σε συμφωνίες.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ αγοράζουν όπλα ασταμάτητα
Γερμανία, από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 24 Ιανουαρίου 2018 εκδόθηκαν 31 άδειες για πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στη Τουρκίαβ.
Η γερμανική κυβέρνηση δήλωσε ότι έχει εγκρίνει τη πώληση στρατιωτικών όπλων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων βόμβες, τορπίλες, πυραύλους, συστήματα επιτήρησης, χερσαία οχήματα και πολλά άλλα.
https://www.militaire.gr/germania-e...onies-ti-tourkia-mesa-se-ligotero-apo-1-mina/
Απο αλλού περιμέναμε την κλιμάκωση και απο αλλού ήρθε.Κύπρος,Αιγαίο,Έβρος.Όπως είχε πει και ο Gandalf στο LOTR "The board is set,the pieces are mooving." Για να δούμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.