mikess
Senior Member
Αυτοκτονούμε όμως και εμεις για χάρη των καλών σχέσεων...... Τι δουλειά είχαμε να ανοίξουμε Τούρκικο Προξενείο στην Θράκη.....
Αυτο ομως δεν οφειλεται σε "dnaικη νοοτροπια" αλλα σε συσχετισμους δυναμεων κ σε εσωτερικα προβληματα.Ειχαμε υποστει τα δεινα του β παγκοσμιου,ειχαμε εμφυλιο, δικτατοριες,ειμαστε το 1/8 σε πληθυσμο κλπ κλπ..
Πιστεύω ότι ο φίλος χιώτης έχει τη διάθεση να καταλάβει. Εντάξει η προπαγάνδα έχει κάνει καλή δουλειά αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρει, ν´απαλλαγεί από ψευτοπατριωτικά σύνδρομα και να σκεφτεί με όρους αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς.
Αυτό που με καίει πάντως σε σχέση με τον χιώτη είναι ένα καυτό και επείγον ερώτημα.
Μαστίχα Skinos ή Μαστίχα του Ψυχή;
Aν η απάντηση είναι η δεύτερη, τότε ένας ολόκληρος αλκοολικός χρόνος πήγε τσάμπα.
Θα χαρώ για μία αντικειμενική απάντηση.:ernaehrung004:
Αυτοκτονούμε όμως και εμεις για χάρη των καλών σχέσεων...... Τι δουλειά είχαμε να ανοίξουμε Τούρκικο Προξενείο στην Θράκη.....
Πιστεύω ότι ο φίλος χιώτης έχει τη διάθεση να καταλάβει. Εντάξει η προπαγάνδα έχει κάνει καλή δουλειά αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρει, ν´απαλλαγεί από ψευτοπατριωτικά σύνδρομα και να σκεφτεί με όρους αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς.
Αυτό που με καίει πάντως σε σχέση με τον χιώτη είναι ένα καυτό και επείγον ερώτημα.
Aν η απάντηση είναι η δεύτερη, τότε ένας ολόκληρος αλκοολικός χρόνος πήγε τσάμπα.
Φιλε Δημητρη επειδη το εξετασα διεξοδικα το θεμα θα σου πω καμια απ τις δυο αν κ η Σκινος ειναι πολυβραβευμενη θα σου προτεινω Απαλαρινα το πρωτο εργοστασιο στην Χιο που εφτιαξε λικερ μαστιχας πιες ενα παγωμενο σφηνακι κ θα με θυμηθεις.:ernaehrung004:Πιστεύω ότι ο φίλος χιώτης έχει τη διάθεση να καταλάβει. Εντάξει η προπαγάνδα έχει κάνει καλή δουλειά αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρει, ν´απαλλαγεί από ψευτοπατριωτικά σύνδρομα και να σκεφτεί με όρους αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς.
Σε τι ακριβώς δημιουργεί πρόβλημα το προξενείο της Θράκης;
Εγινε αναφορα μερικες σελιδες πιο πισω.
Αποσταθεροποιει την περιοχη και αποσκοπει σε αυτονομη Α.Θρακη.
Εαν θελεις παραπανω πληροφοριες μπορω να ανοιξω νημα για τη Θρακη και να το τροφοδοτω με νεα, καθημερινα. Θα το κανω με μεγαλη Χαρα!
Οι Οθωμανοι εχουν κάποια ειδικα χαρακτηριστικά?
Οι Τούρκοι επισης εχουν ειδικά χαρακτηριστικά??
Εγινε αναφορα μερικες σελιδες πιο πισω.
Αποσταθεροποιει την περιοχη και αποσκοπει σε αυτονομη Α.Θρακη.
Εαν θελεις παραπανω πληροφοριες μπορω να ανοιξω νημα για τη Θρακη και να το τροφοδοτω με νεα, καθημερινα. Θα το κανω με μεγαλη Χαρα!
Να πω - Να πω!
έχουν μεγαλύτερα μουστάκια και το ρακί το λένε ούζο..ή το ανάποδο....
Το έχω διαβάσει το νήμα (όπως και πολλές άλλες πηγές) απλά η απορία μου παραμένει και επίσης μου δημιουργούνται και άλλες. Ας πούμε...
Το ότι "αποσταθεροποιεί" την περιοχή μπορεί κανείς να το ισχυριστεί για οτιδήποτε. Ας πούμε είναι γνωστό ότι στην περιοχή λειτουργούν πολιτιστικοί σύλλογοι μουσουλμάνων που προπαγανδίζουν υπέρ της Τουρκίας. Να τους κλείσουμε και αυτούς; Λειτουργούν και τζαμιά. Να τα κλείσουμε και αυτά;
Δηλαδή φορέας φιλοτουρκικής προπαγάνδας μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από έναν σύλλογο μέχρι μια εφημερίδα. Μπορείς να τα κλείσεις όλα;
Επίσης. Υποθέτω μιας και ασχολείσαι με το θέμα ότι γνωρίζεις πως το προξενείο είναι στην ουσία αντιστάθμισμα του ελληνικού προξενείου της Κων/πολης όπως προβλέπεται στη συνθήκη της Λωζάνης. Άρα αν υποθέσουμε ότι παραβιάζουμε τη συνθήκη (όπως προτείνεται από πολλούς) τι εμποδίζει την Τουρκία αντίστοιχα να κλείσει το προξενείο της Κων/πολης; Άραγε αναλογίζεται κανείς τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης;
Τέλος, θεωρείς ότι ο μόνος τρόπος και πλέον αποτελεσματικός ελέγχου της τουρκικής προπαγάνδας είναι το κλείσιμο του προξενείου; Δηλαδή αν το κλείσουμε λυθήκαν μονομιάς και τα προβλήματα της περιοχής;
Φιλε Δημητρη επειδη το εξετασα διεξοδικα το θεμα θα σου πω καμια απ τις δυο αν κ η Σκινος ειναι πολυβραβευμενη θα σου προτεινω Απαλαρινα το πρωτο εργοστασιο στην Χιο που εφτιαξε λικερ μαστιχας πιες ενα παγωμενο σφηνακι κ θα με θυμηθεις.:ernaehrung004:
απ'οσο γνωριζω,το προξενειο της Θρακης αντιστοιχει με αυτο της Σμυρνης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.