Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Τηλεοραση να βλεπεις να ενημερωνεσαι. Οχι πως την χρειαζεσαι ιδιαιτερα εσυ αλλα λεμε.

Για πες τι κάναμε στους 8 αξιωματικούς 6 μήνες πριν...

Για πες!

Άστον εκείνον, έχει τηλεόραση αλλά δεν το παραδέχεται.

Εγώ δεν έχω.

Για πες?

...Έλεος, παιδιά! Κάπου έχασα......τη μπάλλα! Αυτοί οι ".... ο λαός κι ο στρατός μιας νεοσύστατης Δημοκρατίας αγωνιζόταν να ελευθερώσει τα εδάφη και τους σκλαβωμένους πληθυσμούς...." ποιοί είναι πάλι ; Τί κακό κάναμε, πάλι, με τούς 8 αξιωματικούς;
Κι ομως..τα λετε και σοβαρα. Αυτο ειναι κατι καλο;
http://www.enikos.gr/politics/43174...xiomatikoi-orgismeni-antidrasi-apo-tin-agkyra
Γιαυτο εδω μιλαω μην γινει καμια παρεξηγηση.

Σε αυτα που λες οχι, δεν τα κανουμε. Οχι ομως γιατι ειμαστε οι....καλοι. Θα επρεπε να ειμασταν εμεις τα 75εκ θα σου ελεγα εγω αν θα ειχαμε αφησει τιποτα ορθιο.
Σε ολα αυτα δικιο εχεις που λες, εγω μιλησα για νοοτροπια κοσμου κοινωνιας, ενημερωση απο τα media, παιδεια κτλ. Τετοια.

Λες πολυ σωστα οτι κρατανε 2 χωρις κατηγοριες, αλλα ξεχνας, τι εχουμε κανει κανα 6 μηνο πριν...με τους 8 αξιωματικους. Οπως κανουν οι ομοιοι σου...ξεχνανε.

Αν είμασταν εμείς τα 75 εκκατομύρια σημαίνει ότι η μάνα σου θα είχε 8-9 παιδιά και εσύ πιθανόν δεν θα είχες ούτε λαπτοπ ούτε ιντερνετ ούτε κινητό. Πράγμα όχι απαραίτητα κακό αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Τηλεοραση να βλεπεις να ενημερωνεσαι. Οχι πως την χρειαζεσαι ιδιαιτερα εσυ αλλα λεμε.

Εσύ διάβασε την Πράσινη...μόνο γι' αυτήν είσαι.

Τι τα θες τα πολιτικά νήματα που δεν σκαμπάζεις γρυ? Έβαλε ο Τράκης κανά section με πολιτικά θέματα και μορφώνεσαι?

Τι σχέση μπορεί να έχει η σύλληψη δύο αξιωματικών με την επιλογή άλλων να ζητήσουν πολιτικό άσυλο σε ξένη χώρα, μόνον ένας πεφωτισμένος σαν και σένα θα μπορούσε να γνωρίζει από την τηλεόραση που ενημερώνεται...

Επίσης αν είμαστε 75 εκατομμύρια και είχαμε και προπέλα, θα είμασταν 75 εκατομμύρια τρεχαντήρια!

Πίστεψέ με δεν έχω ιδέα.

Αλλά έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
Δεν τους επιστρεψαμε πισω, γιατι ειναι ενοχοι, και το ξερουμε. Γιατι κατηγοτουνται ξερεις; Για καταλυση του πολιτευματος και θανατο ανθρωπων. Καπου 50 νομιζω. Ε και εμεις προσφερουμε ασυλο.
Θεωρουνται εγκληματιες στην χωρα τους. Ειτε σου αρεσει, ειτε οχι.
ηταν μια εχθρικη κινηση που τους εξαγριωσε ωστε να κανουν αναλογες κινησεις.

....Άπαιχτοι....!!!! Να προστεθεί αμέσως άρθρο στον ποινικό μας κώδικα γιά το αδίκημα του "Γκιουλενισμού".......

Πάντως ρε παιδιά.....αφού τα σύνορα της καρδιάς τους φτάνουν μέχρι τη Βιέννη ( κατά τον Ερντογκάν και τους θαυμαστές του)....ε θέλει και λίγη κατανόηση ο άτομος, πως να το κάνουμε..

Δεν τους επιστρεψαμε πισω, γιατι ειναι ενοχοι, και το ξερουμε. Γιατι κατηγοτουνται ξερεις; Για καταλυση του πολιτευματος και θανατο ανθρωπων. Καπου 50 νομιζω. Ε και εμεις προσφερουμε ασυλο.

Καλώς τον! Άργησα αλλά σε αναγνώρισα! Ο τελευταιος σου ρόλος ήταν τρομερός, πότε θα ξαναπαίξεις στο πανί;

TVSpot5b.jpg

Συγγνώμη, αλλά αυτά τα πράγματα αποκλείεται να τα γράφει άνθρωπος σοβαρά, ή Τρολάρει αγρίως, ή είναι πληρωμένος απο την τουρκική κυβέρνηση (μη γελάτε, είναι πολλοί τέτοιοι). Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Πάντως ρε παιδιά.....αφού τα σύνορα της καρδιάς τους φτάνουν μέχρι τη Βιέννη ( κατά τον Ερντογκάν και τους θαυμαστές του)....ε θέλει και λίγη κατανόηση ο άτομος, πως να το κάνουμε..
Αναμενομενες απαντησεις μεχρι στιγμης. Καμια κατανοηση δεν θελω, ρωτησε και απαντησα. θαυμαστης ισως να εισαι εσυ, οχι εγω.

Καλώς τον! Άργησα αλλά σε αναγνώρισα! Ο τελευταιος σου ρόλος ήταν τρομερός, πότε θα ξαναπαίξεις στο πανί;

TVSpot5b.jpg

Συγγνώμη, αλλά αυτά τα πράγματα αποκλείεται να τα γράφει άνθρωπος σοβαρά, ή Τρολάρει αγρίως, ή είναι πληρωμένος απο την τουρκική κυβέρνηση (μη γελάτε, είναι πολλοί τέτοιοι). Εγώ δεν ασχολούμαι πλέον.
Μονο ενα τρολ θα νομιζε οτι πληρωθηκα. Αν πληρωνομουν εγω θα εγραφα; Πρεπει να πληρωθω για να ξερω τις θεσεις τις Τουρκικης κυβερνησης; Γκαβος ειμαι δεν ακουω τι λενε; Δεν κλεινω τα αυτια μου οταν μιλανε.

ParisV
Oι δύο Έλληνες αξιωματικοί ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ απο τους Τούρκους
Οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ στην χώρα μας

Αντιλαμβάνεσαι τη χαώδη διαφορά ή τρολλάρεις ασύστολα;
Αν το κάνεις ενσυνείδητα να ξέρεις ότι αυτό απαγορεύεται .

Τεσπα βρισιες ακουω και αφορισμους, μολις εξαφανιστηκε η....περιεργεια. Over and out δεν υπαρχει διαλογος. Μην ξεχνατε να βλεπετε τηλεοραση να ενημερωνεστε. Εσεις και οι ομοιοι σας

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν τους επιστρέψαμε γιατί δεν θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα μια δίκαιη δίκη. Όσο για το πόσο ένοχοι είναι, σκέψου πόσους έχει κατηγορήσει και πόσους έχει συλλάβει ο Ερντογάν. Μέχρι και έναν Αμερικανό ...πάστορα. Μάλλον έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις για το τι συνιστά τεκμήριο ενοχής, μια και φαίνεσαι να προκρίνεις τη σύλληψη από τον Ερντογάν ως τέτοιο.

Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μεταξύ μας συζήτηση, το χάσμα βλέπω είναι αγεφύρωτο. Δεν πειράζει, ας είναι, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ελπίζω μόνο να βγάζετε τίμια το ψωμί σας όπως είχε πει και ο ποιητής.

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν τους επιστρέψαμε γιατί δεν θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα μια δίκαιη δίκη. Όσο για το πόσο ένοχοι είναι, σκέψου πόσους έχει κατηγορήσει και πόσους έχει συλλάβει ο Ερντογάν. Μέχρι και έναν Αμερικανό ...πάστορα. Μάλλον έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις για το τι συνιστά τεκμήριο ενοχής, μια και φαίνεσαι να προκρίνεις τη σύλληψη από τον Ερντογάν ως τέτοιο.

Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει μεταξύ μας συζήτηση, το χάσμα βλέπω είναι αγεφύρωτο. Δεν πειράζει, ας είναι, δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Ελπίζω μόνο να βγάζετε τίμια το ψωμί σας όπως είχε πει και ο ποιητής.
Πως φτασαν στην Ελλαδα....με Τουρκικο στρατιωτικο ελικοπτερο. Τεκμηριο αθωωτοτητας :) εχει γινει μιξερ ο εγκεφαλος, και η λογικη εχει παει ταξιδακι αναψυχης. Κατα τα αλλα με αποκαλειτε και τρολ.
σε τελικη αναλυση τι μας νοιαζει; Γιατι τους κραταμε; Οι δολοφονιες δεν αμφισβητουνται και δεν ειναι υπο συζητηση.

ενα συντομο παραδειγμα μπας και το καταλαβεις εστω για 5 δευτερα. Ερχεται 1 και βαζει βομπα στην βουλη και πεθαινουν 30. Και το σκαει τουρκια με στρατωιτικο ελικοπτερο. Και η Τουρκια προσφερει ασυλο γιατι φοβαται για την δικη του, γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει δικαιοσυνη.
σου αρεσει;;;; Ωραιο ε;

Status
Not open for further replies.