Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Κρίμα που δεν ζεί η γιαγιά μου ,να της πώ τα <κρίματα> της .

Εδώ πάντος είμαστε πλέον:

- ένας (εγώ δηλαδή) πλήρως αποφορτισμένος και

- μια πανευτυχής γάτα που γουργουρίζει απο ευχαρίστηση ενώ μασάει το απογευματινό της.

Bliss που λέγανε και οι αρχαίοι.

Πως φτασαν στην Ελλαδα....με Τουρκικο στρατιωτικο ελικοπτερο. Τεκμηριο αθωωτοτητας :) εχει γινει μιξερ ο εγκεφαλος, και η λογικη εχει παει ταξιδακι αναψυχης. Κατα τα αλλα με αποκαλειτε και τρολ.

Τεκμήριο ενοχής είπα. Μάθε πρώτα να διαβάζεις, και μετά σχολιάζεις. Έτερον εκάτερον. Δεν σε αποκάλεσα τίποτα. Είμαι αυτός που έγραψε ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση λόγω αγεφύρωτου χάσματος. Βάλε με ταγκ #3 εάν δυσκολεύεσαι να με ξεχωρίζεις.

Μονο ενα τρολ θα νομιζε οτι πληρωθηκα. ????

Αν πληρωνομουν εγω θα εγραφα;

γιατί όχι; το κάνουν πολλοί. Αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι γράφουν (άθλια) αγγλικά, ενώ εσύ το παίζεις καλά το ελληνικό

Πρεπει να πληρωθω για να ξερω τις θεσεις τις Τουρκικης κυβερνησης;

Μερικά πράγματα μόνο επί πληρωμή τα κάνει κανείς.

Γκαβος ειμαι δεν ακουω τι λενε;
Τώρα μας μπέρδεψες, ο γκαβός δε βλέπει. Ανακαλώ αυτά που έγραψα για τα Ελληνικά σου.

Δεν κλεινω τα αυτια μου οταν μιλανε.

Αυτό το διαπιστώσαμε.

Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο σε όσους θα συνεχίσουν τη συζήτηση με το συγκεκριμένο μέλος. -bye-

Πάω να ακούσω λίγο Bruckner να ηρεμήσω.

Πως φτασαν στην Ελλαδα....με Τουρκικο στρατιωτικο ελικοπτερο. Τεκμηριο αθωωτοτητας :) εχει γινει μιξερ ο εγκεφαλος, και η λογικη εχει παει ταξιδακι αναψυχης. Κατα τα αλλα με αποκαλειτε και τρολ.
σε τελικη αναλυση τι μας νοιαζει; Γιατι τους κραταμε; Οι δολοφονιες δεν αμφισβητουνται και δεν ειναι υπο συζητηση.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, χορηγείται άσυλο σε κάποιον ΟΧΙ με βάση αν είναι αθώος ή ένοχος αλλά
αν θα έχει δίκαιη και ανθρωπιστικη αντιμετώπιση στη χώρα του.
Περιλαμβανομένης και όποιας δίκης.

Επίσης από τη στιγμή που ο Ερντογάν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο η απέλασή τους.

Μπορεί να φαίνονται δύσκολα όλα αυτά, αλλά αν προσπαθήσεις θα τα κατανοήσεις.

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, χορηγείται άσυλο σε κάποιον ΟΧΙ με βάση αν είναι αθώος ή ένοχος αλλά
αν θα έχει δίκαιη και ανθρωπιστικη αντιμετώπιση στη χώρα του.
Περιλαμβανομένης και όποιας δίκης.

Επίσης από τη στιγμή που ο Ερντογάν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς της θανατικής ποινής, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο η απέλασή τους.

Μπορεί να φαίνονται δύσκολα όλα αυτά, αλλά αν προσπαθήσεις θα τα κατανοήσεις.
Μα εγω δεν σου ειπα αν στεκει νομικα. Ειπα οτι το κανουμε επιτηδες επικαλουμενοι τον νομο. Και η πυρηνικη βομβα ισως να στεκει και νομικα, πολεμο ειχαν.
Εξηγησα και στον αλλον το....αθωοι.
Να ελα και φρεσκα κουλουρια.
http://www.in.gr/2018/05/02/politics/diplomatia/syllipsi-tourkou-stis-kastanies-evrou/
Αυτο για το αν ειμαστε καλυτεροι. Συλαβαν τουρκο σκαφτια...

Σύλληψη για παράνομη είσοδο στην χώρα. 18 μήνες προφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη. Και μετά απέλαση. Μπορούμε κι εμείς να παίξουμε το παιχνίδι...

Μα εγω δεν σου ειπα αν στεκει νομικα. Ειπα οτι το κανουμε επιτηδες επικαλουμενοι τον νομο. Και η πυρινικη βομβα ισως να στεκει και νομικα, πολεμο ειχαν.
Εξηγησα και στον αλλον το....αθωοι.
..ι.

Από τη στιγμή που είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο, όλα τα άλλα είναι για βρούβες.
Θεωρίες συνομωσίας και προσωπικές ερμηνείες στερούμενες οιασδήποτε σοβαρότητας.

Κάτι σαν την επίπεδη γη.

Ήρθαν ζητήσαν άσυλο, και τους δώθηκε γιατί έτσι λέει ο διεθνής νόμος.

Εκτός και αν το κάνουνε επίτηδες όλοι: Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχία, Βέλγιο κ.λπ.

Μακάρι να είναι αλήθεια μπας και έτσι καταφέρουμε να απελευθερώσουμε τους δικούς μας.

Ελπίζω να κρατήσουνε και το JCB να εξεταστεί για μήνες για ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κρίμα βέβαια ...

...που δεν πιάσανε καμιά 10ριά ακόμη να γίνει πιο εύκολα η ανταλλαγή.

Σύλληψη για παράνομη είσοδο στην χώρα. 18 μήνες προφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη. Και μετά απέλαση. Μπορούμε κι εμείς να παίξουμε το παιχνίδι...

18 μήνες μέχρι να ξεκινήσει η δίκη.

Ξέρεις πόσο μπορεί να κρατήσει μια δίκη με τις αναβολές της?

Και τώρα να δω τι θα πούνε οι άθλιοι.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Τεκμήριο ενοχής είπα. Μάθε πρώτα να διαβάζεις, και μετά σχολιάζεις. Έτερον εκάτερον. Δεν σε αποκάλεσα τίποτα. Είμαι αυτός που έγραψε ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση λόγω αγεφύρωτου χάσματος. Βάλε με ταγκ #3 εάν δυσκολεύεσαι να με ξεχωρίζεις.
Μια χαρα διαβαζω. Αναφερες τον ερντογαν και το τεκμηριο ενοχης και τον παστορα, και εξαφανισες ολοκληρο ελικοπτερο. εγω το ειπα σαν αστειο, και εβαλα και smile.
Μιλαω γενικα δεν πιστεψα οτι με ειπες τρολ το πε ενας αλλος.

Να μου ζήσεις, τσέλιγκα!

(τζάμπα κυκλοφόραγε το Κλικ τελικά...)

Αυτό Ανδρέα ΠΡΕΠΕΙ να συμφωνήσουμε ότι είναι καλό!

:flipout:

Από τη στιγμή που είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο, όλα τα άλλα είναι για βρούβες.
Θεωρίες συνομωσίας και προσωπικές ερμηνείες στερούμενες οιασδήποτε σοβαρότητας.

Κάτι σαν την επίπεδη γη.

Ήρθαν ζητήσαν άσυλο, και τους δώθηκε γιατί έτσι λέει ο διεθνής νόμος.

Εκτός και αν το κάνουνε επίτηδες όλοι: Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχία, Βέλγιο κ.λπ.

Μακάρι να είναι αλήθεια μπας και έτσι καταφέρουμε να απελευθερώσουμε τους δικούς μας.

Ελπίζω να κρατήσουνε και το JCB να εξεταστεί για μήνες για ενοχοποιητικά στοιχεία.

Κρίμα βέβαια ...

...που δεν πιάσανε καμιά 10ριά ακόμη να γίνει πιο εύκολα η ανταλλαγή.
Στο δικο μου το μυαλο δεν υπαρχουν δικοι μας και δικοι τους. Να ελευθερωθουν ολοι, θα χαρω.
Αληθεια ειναι. Εχει επιβεβαιωθει.
η Ελλαδα αν ηταν εξυπνη θα επρεπε να τους ξεφορτωνοταν, για να μην γινομαστε γιαφκα γκιουλενιστων τρομοκρατων. Και ασε να κανει οτι θελει το Βελγιο και η Γερμανια που θελαν να μας σουταρουν απ το ευρω.

Στο δικο μου το μυαλο δεν υπαρχουν δικοι μας και δικοι τους. Να ελευθεροθουν ολοι, θα χαρω.
Αληθεια ειναι. Εχει επιβεβαιωθει.
η Ελλαδα αν ηταν εξυπνη θα επρεπε να τους ξεφορτωνοταν, για να μην γινομαστε γιαφκα γκιουλενιστων τρομοκρατων. Και ασε να κανει οτι θελει το Βελγιο και η Γερμανια που θελαν να μας σουταρουν απ το ευρω.

Και ποιος σου είπε ότι η Ελλάδα έχει την επιλογή να τους ξεφορτωθεί?

Να επιβεβαιώθηκε ότι είναι υπάλληλος του δήμου Ανδριανούπολης.

Ντόπιος δηλαδή που λογικά ξέρει καλά την περιοχή.

Δεν αποκλείεται να τον στείλαν επίτηδες να ελέγξουν αντιδράσεις.

Δεν πειράζει, κρατικός υπάλληλος είναι και μπούκαρε με JCB,

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη μας.

Που λογικά θα έπρεπε να λάβει υπ'όψη και πως αισθάνονται οι δικοί μας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν τους επιστρεψαμε πισω, γιατι ειναι ενοχοι, και το ξερουμε. Γιατι κατηγοτουνται ξερεις; Για καταλυση του πολιτευματος και θανατο ανθρωπων. Καπου 50 νομιζω. Ε και εμεις προσφερουμε ασυλο.
Θεωρουνται εγκληματιες στην χωρα τους. Ειτε σου αρεσει, ειτε οχι.
ηταν μια εχθρικη κινηση που τους εξαγριωσε ωστε να κανουν αναλογες κινησεις.

σε τελικη αναλυση τι μας νοιαζει; Γιατι τους κραταμε; Οι δολοφονιες δεν αμφισβητουνται και δεν ειναι υπο συζητηση.

ενα συντομο παραδειγμα μπας και το καταλαβεις εστω για 5 δευτερα. Ερχεται 1 και βαζει βομπα στην βουλη και πεθαινουν 30. Και το σκαει τουρκια με στρατωιτικο ελικοπτερο. Και η Τουρκια προσφερει ασυλο γιατι φοβαται για την δικη του, γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει δικαιοσυνη.
σου αρεσει;;;; Ωραιο ε;

Ναι αγαπητέ, αλλά δεν είναι το ίδιο.
Στην Ελλάδα, εκτός αν είσαι αναρχικιά/κος που δεν έχεις πειράξει ούτε τρίχα από άλλον άνθρωπο, ούτε ξύλο θα τρως στις φυλακές, ούτε θα σε ανακρίνουν με βασανιστήρια, ούτε θα μείνεις στη μπουζού μια ζωή, θα έχεις μια δίκη 10 φορές πιο δίκαιη από ότι στη Τουρκία βασισμένη στον ποινικό κώδικα. Θα έχεις μια αντιμετώπιση που αναγνωρίζεται διεθνώς ως νόμιμη, άρα και δίκαια. Αν είσαι βέβαια αναρχικός, αλλάζει το πράγμα. Μπορεί να κρατηθείς για όσο γουστάρει ο πολιτικός αντίπαλός σου και να καταδικαστείς για εκλήματα που θα σκαρφιστεί χωρίς κανένα στοιχείο, σαν να είσαι ένα πιόνι σε ένα πολιτικό παιχνίδι κι όχι ανθρώπινο ον με δικαιώματα.
Αν να εκδοθούν πολιτικοί αντίπαλοι του Ερντογαν στην Τουρκία για να "δικαστούν" εκεί, θα έχουν την ίδια και χειρότερη μοίρα με κάποιον που θα κατηγορηθεί ως αναρχικός και θα παραδοθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Κι ακόμη χειρότερα, γιατί στην Ελλάδα που έχουμε Δημοκρατία, στη χειρότερη θα σαπίσει στη φυλακή για να εξυπηρετήσει ένα μικροπολιτικό παιχνίδι, αλλά στη Τουρκία έχουν Δικτατορία και θα τον φάνε λάχανο και χωρίς να είναι αναρχικός.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Στην Ελλάδα, εκτός αν είσαι αναρχικιά/κος που δεν έχεις πειράξει ούτε τρίχα από άλλον άνθρωπο, ούτε ξύλο θα τρως στις φυλακές, ούτε θα σε ανακρίνουν με βασανιστήρια, ούτε θα μείνεις στη μπουζού μια ζωή

Στην Ελλάδα για τους μη αναρχικούς θυμίζω υπάρχει ανώτατο όριο προφυλάκισης 18 μηνών. Για τους αναρχικούς είναι 36 μήνες το όριο (βλ. Σακκάς).

@ParisV

δεν υπάρχει λαός στην ιστορία που να μην έκανε εγκλήματα (εκτός πιθανώς μία φυλή στον Αμαζόνιο),

αλλά το να εξισώνεις, την Ελλάδα με ττην Τουρκία,

αυτό δείχνει ή γηπεδικού τύπου φανατισμό περί τα πολιτικά ή σκοπιμότητα,

τα έγραψε σύντομα και περιεκτικά ο συμφορουμίτης

Σοβαρά, είμαστε μια Τουρκία απο την ανάποδη; Δηλαδή κατέχουμε επί 44 χρόνια το έδαφος ξένου κράτους; Απειλούμε καποια γειτονική χώρα με πόλεμο; έχουμε εισβάλει σε 3 διαφορετικές γείτονες χώρες τα τελευταία χρόνια; Βάζουμε στη φυλακή ανθρώπους χωρίς να τους απαγγείλουμε κατηγορίες; Που τα είδες αυτά στην Ελλάδα;

και να συμπληρώσω,

ποιος έχει κάνει γενοκτονίες

έλεος πια, με αυτά που διαβάζουμε,
κάποιοι συστηματικά κάνουν το άσπρο μαύρο, για να μείνει στο τέλος κάτι γκρι, επειδή τους βολέυει

Status
Not open for further replies.