To Ισλάμ δεν είναι απλώς θρησκεία, είναι και πολιτική και κουλτούρα.
Αυτό πρέπει να έχουμε υπ όψιν μας πάντα
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Ακριβως επειδη δεν κανουμε συγκριση θρησκειων,τα Κονκισταδορες και Ιερα Εξεταση δεν χρειαζεται να ειπωθουν εδω (ειπωθηκαν στα πλαισια των εγκληματων στο ονομα των θρησκειων)
Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι φταιει η Αριστερα παλι,εδω μεσα εσυ και αλλοι συμφορουμιτες αρχισατε να πλεκετε σεναρια που ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας....α και δεν εχουμε λεφτα και θα τους δωσουμε γη ,α και πειναμε και θα τους χτισουμε τζαμι,α και θα φαινονται οι μιναρεδες σε ολη την πολη,α και θα ακουμε τον μουφτη να ουρλιαζει,α και σε λιγο θα παρουν την Αθηνα,ενω οπως εξηγησα σε αλλο ποστhttp://www.avclub.gr/forum/showthread.php/81876-Τουρκία-μια-κακή-γείτονας/page130 δεν υπαρχουν τετοια θεματα,ε λογικο δεν ειναι μετα να τα ακουσετε, εστω και αν καποιοι συνφορουμιτες ειπαν μια κουβεντα παραπανω?
![]()
Κλαίω...Ο Ράμπο πάει Χόλυγουντ..
Και πάλι και ξανά όποιος δεν είναι αριστερός είναι φασίστας. Αυτό είναι το νόημα του παραπάνω.
Βέβαια, αυτό ακριβώς είναι ο φασισμός της αριστεράς.
Αλλά ξέχασα, δεν υπάρχουν δύο άκρα...
Εντάξει, ότι πείτε...
To Ισλάμ δεν είναι απλώς θρησκεία, είναι και πολιτική και κουλτούρα.
Εντάξει βρε Βασίλη,ποια θρησκεία δεν είναι κουλτούρα και πολιτική δηλαδή,με το τρόπο της η κάθε μια;Βέβαια,προσωπικά,κουλτούρα και θρησκεία μου φαίνονται αντίθετα.
Εντάξει βρε Βασίλη,ποια θρησκεία δεν είναι κουλτούρα και πολιτική δηλαδή,με το τρόπο της η κάθε μια;Βέβαια,προσωπικά,κουλτούρα και θρησκεία μου φαίνονται αντίθετα.
Δεν μπορείς να το κάνεις όμως σε μουσουλμανική χώρα, πλήν ίσως της Τουρκίας που τυπικά έχει κοσμικό χαρακτήρα.
Θυμησε μου σε ποια χώρα είχαν προσφατα αυτοκτονήσει δυο κοριτσακια Γυμνασίου γιατι οι διευθυντές των σχολειων είχαν υπονοιες και ήθελαν να τις υποβαλουν σε τεστ παρθενιας ? Μήπως θυμασαι? Γιατι εμένα φαίνεται μου διαφευγει.
και μιλάμε για τις 2 μεγαλύτερες με αριθμούς εννιαψήφιους "πιστών" προβάτων....η καθεμιά....
Καλά για τα τσουβαλιάσματα περι "χωρών", κλπ....δεν υπάρχει σχολιασμός.
Ενώ για τα τσουβαλιάσματα για πρόβατα υπάρχει σχολιασμός και επιτρέπεται κάργα η χλεύη, έτσι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.