Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Αν ημουν Πουτιν (αλεπου με τα ολα της, αλλα δεν ειμαι) και ηξερα οτι δεν μπορω να χτυπησω την Τουρκια λογω Νατο, δηλ. με κινδυνο να φερω Αρμαγεδωνα...τι θα μπορουσα να ευχηθω απο το να φαει τα μουτρα της απο τους συμμαχους της τους ιδιους...
Λεμε τωρα.
Και τι θα εκανα για να συμβει ; Μια συμμαχια.
Επειτα για τους πυροτεχνουργους υπαρχουν δυο ειδων εκρηξεις.
Οι απροοπτες (που φερνουν δραματα) και οι ελεγχομενες.
Ο Πουτιν δεν εκτιμα οτι δεν ελεγχεται...
Παλι υποθεσεις κανουμε.
οκ, δεκτόν και σεβαστόν.
Αλλά ο Νίκος ξεκίνησε με μια, ας στο πούμε κριτική, ότι οι "Γέροντες της εκκλησίας δεν είχαν ιδέα απο γεωπολιτική" και εγώ απλά διαφώνησα...
Τι να σου πώ … εδώ υπάρχουν υπεργολάβοι και πια μόνιμοι αρθρογράφοι και φυλλάδες για τις προφήτες
Έκρηξη στο Παρίσι / Πέφτει αεροπλάνο στης Συρία κ.ο.κ. πολλά παραδείγματα
Πάντα την επόμενη μέρα βγαίνει το κλασικό άρθρο …
«Τα είχαν πει οι γέροντες μπλα μπλα»
Ας μην το είχαν κάνει συνήθεια και καθημερινότητα , ας μην το είχαν κάνει μεροκάματο να βγάζουν ανακοινώσεις για τις προφητείες
Ας μην το είχαν ξεφτιλίσει τόσο
Και μπορεί μετά κάποιοι να μη γελούσαν
Ως εδώ συμφωνώ απόλυτα! Όμως διαπιστώνω ότι είσαι και ενήμερος (άρα το ψάχνεις)...
Εγώ γελάω και με την άποψή σου … ότι δε θα μας πεις – κρατα το μυστικό… όσο και με όσους το έχουν κάνει επάγγελμα να ερμηνεύουν προφητείες
Ναι, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι "κάποιος εξαναγκάζει" τη Τουρκία να εξωτερικευθεί προς τα εδώ...
Ο μαρμαρωμενος ποτε ξυπναει;
Λιγο οφ τοπικ αλλα ο μυθος του κοιμωμενου ηρωα που θα ξυπνησει οταν ερθει η ωρα ή η αναγκη συνανταται σε πολλες κουλτουρες. Το ιδιο και οι διαφορες προφητειες για "αναγεννησεις" και περασμενα μεγαλεια. Καλο ειναι κατα την αποψη μου να μενουμε στη σφαιρα της λογικης και του φυσικου κοσμου.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.........
Ο Πούτιν είχε κάθε λόγο να χαίρεται με την επικράτηση του ισλαμιστή/αντιδυτικού Ερντογάν.
Αν είχε πετύχει το πραξικόπημα, η Τουρκία θα ερχόταν κοντά στη Δύση. Τώρα βολεύεται ο Πούτιν.
.....
Τον Ερντογάν να τον κλαίτε προσπαθεί να πιαστεί από όπου μπορεί. Είναι όμως με κοντινή ημερομηνία λήξης.

Kώστα το πρόβλημα πού δημιούργησε στο τουρκικό στρατό ο Ερντογάν με τις μαζικές αποστρατείες είναι μεγάλο ,θα χρειαστεί καιρός να καλυφθούν τα κενά σε κάποιες θέσεις
Είναι σαν το 1974 ο Κ.Κ αποφάσιζε την αποστράτευση όλων των αξιωματικών από το βαθμό του συνταγματάρχου και πάνω[τουλάχιστον ]
Βέβαια το κακό είναι ότι όσοι θα ενταχθούν στις τουρκικές Ε.Δ από δω καί έπειτα ,μάλλον θα διαφέρουν πολύ από τους προκατόχους τους γιατί τα κριτήρια είναι πλέον διαφορετικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.