Τουρκία μια κακή γείτονας......

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Χρονικά πόσους αιώνες μετά ,θα γίνουν αυτά;

Αν παρακολουθήσεις τον Πιτ Παπαδάκο στο fecebook θα σου λυθούν όλες οι απορίες....

https://www.facebook.com/papadakospit

Πχ. πριν μερικά χρόνια είχε προβλέψει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα! Μιλάμε για ταλέντο!

Πολυ ασχημη τροπη στην Συρια.

Ειδα καποια βινεο αλλα δεν προκειται να τα δειτε, πεφτουν αμεσως.

Αρματα Leo 2,4 εγκλωβισμένα oι στρατιωτες να βγαινουν και να γινεται φαγη. Οι ισλαμιστες κατελαβαν και Leo 2...

Και η βαρβαροτητα αυτων των υπανθρωπων δεν εχει τελος. Καψαν και 2 Τουρκους στρατιωτες ζωντανους δεμενους με αλυσιδες και με ενα μηχανισμο σαν φυτιλι.

Οι Τουρκοι ειναι εχθροι μας το γνωριζω αλλα αυτο το τερατουργημα δεν το δεχομαι και ελπιζω οι Τουρκοι να τα εξολοθρευσουν ολα αυτα τα κτηνη. Μεχρι τον τελευταιο.

Στην Γερμανια δεν κανουν καμμια διαδηλωση κατα του ισλαμικου κρατους με αυτο που εγινε ;

Δεν προδιαθετει τιποτα το καλο αυτη η σκηνη ουτε για την Ελλαδα.

Και η βαρβαροτητα αυτων των υπανθρωπων δεν εχει τελος. Καψαν και 2 Τουρκους στρατιωτες ζωντανους δεμενους με αλυσιδες και με ενα μηχανισμο σαν φυτιλι.

Οι Τουρκοι ειναι εχθροι μας το γνωριζω αλλα αυτο το τερατουργημα δεν το δεχομαι και ελπιζω οι Τουρκοι να τα εξολοθρευσουν ολα αυτα τα κτηνη. Μεχρι τον τελευταιο.
.........

Το είδα σε φωτογραφία, γιατί πράγματι έχει αποσυρθεί και ήταν ανατριχιαστικό.....
Εκείνο, που δεν έχω καταλάβει είναι αν η Τουρκία, θρησκευτικά, πολιτισμικά, πολιτικά είναι εναντίον ή υπέρ του ΙΣΙΣ.....; Με την έννοια αυτή δεν θα εκπλησσόμουν αν το βίντεο προέκυπτε ...πλαστό!

Η Τουρκία, λαός και κυβέρνηση κατα πλειοψηφία, όπως όλες οι σουνιτικές χώρες και οι πληθυσμοί τους, είναι υπερ του ISIS, αλλά πολιτικά στην διεθνή σκηνή δεν μπορούν να το εκφράσουν καθώς δεν μπορούν να βγούν στο γυαλί και να επικροτήσουν τις σφαγές. Ακριβώς το ίδιο σε μια μικρότερη και κοντινότερη αναλογία με εμάς για την σχέση σύριζα-μπαχαλάκηδων. Και οι σιίτες βέβαια, αν μπορούσαν θα έκαναν τα ίδια στους σουνίτες, αλλά δεν βγαίνουν οι αριθμοί. Οι χριστιανοί και οι λοιπές μουσουλμανικές τάσεις στην περιοχή είναι αμελητέες ποσότητες.

Πολυ ασχημη τροπη στην Συρια.

Ειδα καποια βινεο αλλα δεν προκειται να τα δειτε, πεφτουν αμεσως.

Αρματα Leo 2,4 εγκλωβισμένα oι στρατιωτες να βγαινουν και να γινεται φαγη. Οι ισλαμιστες κατελαβαν και Leo 2...

Εν τελει αυτή είναι η διαφορα ανάμεσα σε εμάς και αυτούς.

Στην Γερμανια δεν κανουν καμμια διαδηλωση κατα του ισλαμικου κρατους με αυτο που εγινε ;

Όντως, δεν προμηνύεται τίποτα καλο.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Θα σου αναφέρω τα ονόματα των Α. Κοσμά του Αιτωλού και του Α. Παίσιου.

Η προφητεία αναφέρεται στο ότι η Πόλις (Κωνσταντινούπολη) θα δοθεί ξανά στους Έλληνες μετά από "δυσκολία", την οποία ο τελευταίος (Ά. Παίσιος) καθορίζει σαν "πείνα - χειρότερης της κατοχής" και όχι πόλεμο!

Αυτά προς το παρόν...

κατσε ρε Σταυρο,hold on,που λεμε και στη Σαμο.
Και τα 20 μυρια Τουρκων τι θ'απογινουν;
Θα τους διωξουμε;
Και μετα θα μετοικίσουν ολοι οι Ελληνες στη Πολη και θ'αφησουν την Ελλαδα αδεια;
Ακομα κι ετσι,μισογεματη θα ειναι η Πολη.

Θα ερθουν ολες οι σκανδιναυες και ρωσιδες μοντελες να εποικισουν την πολη μαζι με τον εκλεκτο λαο μας.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λακη: 1. Καθυστερεις να απαντησεις 😊 και 2. Αυτο σε ανησυχει εσενα? Το τι θα τους κανουμε τους Τουρκους και οχι αυτο που προηγειται των γεγονοτων της Πολης?

Εγω απο συγκρινομενες φωτογραφιες εχω εντοπισει οχι ενα αλλα τρια Λεο 2.4 στα χερια των ισλαμιστων...???!!!
Δεν αναφερομαι καν στα Sabra και τα ΤΟΜΠ.

Λακη: 1. Καθυστερεις να απαντησεις 😊 και 2. Αυτο σε ανησυχει εσενα? Το τι θα τους κανουμε τους Τουρκους και οχι αυτο που προηγειται των γεγονοτων της Πολης?

πολυ διπλωματικη η απαντηση,αλλα δεν θα μου ξεφυγεις.
Απαντα πρωτα σ'αυτα που σε ρωτησα και θα σου πω μετα,τι με ανησυχει.
Ειπαμε,αργω,γιατι εχω δουλεια και δεν ειμαι συνεχεια μεσα.

Εγω απο συγκρινομενες φωτογραφιες εχω εντοπισει οχι ενα αλλα τρια Λεο 2.4 στα χερια των ισλαμιστων...???!!!
Δεν αναφερομαι καν στα Sabra και τα ΤΟΜΠ.

έπεσα στα χέρια ισλαμιστών και δεν πήρα χαμπάρι;:flipout:

Ειπαμε,αργω,γιατι εχω δουλεια και δεν ειμαι συνεχεια μεσα.
Γιαυτο σε απολαμβανουμε τοσο σπανια ? :rolleyes:
-------------------------------------------------------------------
Μολις κοιταζα κατι ενημερωτικα ...

Η Ανατολικη θρακη https://en.wikipedia.org/wiki/East_Thrace εχει 11.2 εκατομμυρια πλυθησμο (2015)
ενω ο πλυθησμος της Κωνσταντινουπολης https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=qCRdWJjLMKuo8weGqJagDg&gws_rd=ssl#q=istanbul+population
14 εκατομμυρια (παλι 2015) .....

Τι δεν συλλαμβανει η αδυναμη καουκα μου ? ...:hmmmm:

Λάκη, σχετικά με την απορία σου, μπορείς να δεις τα λεγόμενα του ίδιου του Αγίου από το παρακάτω βιβλίο (σελίδα 401).

Το ότι φαίνεται απίθανο να συμβεί έτσι ακριβώς όπως λέγεται μένει να το δούμε. Εγώ το πιστεύω.

Τα συμπεράσματα δικά σου. Δεν με πειράζει ο χλευασμός. Μόνο μη μου χρεώσετε πάλι οι υπόλοιποι ότι κάθε μέρα σας πρήζω με τον Άγιο...

Attachments

• 20161223_151028_HDR.jpg
    20161223_151028_HDR.jpg
    154.4 KB · Views: 95
  • 20161223_151404_HDR.jpg
    20161223_151404_HDR.jpg
    79.6 KB · Views: 93
Σταυρο,

μπροστα σε αυτον τον Πρηχτη ...
την, επι σειρα ετων, κουδουνιστρα του λαικου υποσυνειδητου ...

hqdefault.jpg

... ουτε καν ενοχληση δεν εισαι ! (προσωπικα μιλωντας).

πιο ευκολο ειναι η Τουρκια να παρει και την υπολοιπη Ελλαδα,παρα αυτο το σεναριο του αγιου σου.
Ακομα και διαμελισμος να συμβει του τουρκικου κρατους,η ανατολικη Θρακη θ'αυτονομηθει και θα θελει να προσαρτισει και την δυτικη.
Ή ολο το κομματι που βλεπει Αιγαιο θ'αποτελεσει ενα νεο ευρωπαικο κρατος,πιο μεσα με πρωτευουσα την Αγκυρα θα συρρικνωθει η νεα Τουρκια και στο βαθος θα δημιουργηθει το Κουρδικο κρατος.
Αυτη ειναι προφητεια σωστη,οχι του αγιου.

Λακη, δεν μπορεις εσυ προσωπικα να μιλας για "σωστη προφητεια" διοτι κατι τετοιο δεν υφισταται.

Για δικη σου εκτιμηση - προβλεψη ναι...

Οχι μονο δικια του.

Απο σημερα .... και δικη μου ! :proud:

Δεν υπαρχει τιποτα που να υποδεικνυει μαζικο εκχριστιανισμο του 1/3 του τουρκικου πλυθησμου
ουτε φυσικα μαζικη μεταναστευση (σε καποια .... βαθη της Ασιας), ουτε φυσικα μαζικη εξολοθρευση
του ιδιου τριτου.

Κοινως, με απλη λογικη ... δεν βγαινουν οι προφητειες του Παϊσιου (να με συγχωρει εκει που βρισκεται :rolleyes:)

Λακη, δεν μπορεις εσυ προσωπικα να μιλας για "σωστη προφητεια" διοτι κατι τετοιο δεν υφισταται.

Για δικη σου εκτιμηση - προβλεψη ναι...

τωρα αν σου πω οτι ειναι προφητεια,θα με πιστεψεις;

Status
Not open for further replies.