Η ερωτηση ηταν ρητορικη. Δηλαδη, ΔΕΝ αφορα μονο εμενα.
Αλλα οποτε σου δινεται η ευκαιρια (ρητορικη η οχι) απευθυνεσαι σε δευτερο ενικο
γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να αποδομησεις ... τον δευτερο ενικο (το προσωπο).
Δεν ξερεις μονο εσυ εμενα (τοσο καιρο εδω μεσα) αλλα κατι λιγο ... και εγω, εσενα !
Ευτυχως υπαρχουν και θαμωνες που επικεντρωνονται σ'αυτα που γραφονται ...
και οχι αυτους που τα γραφουν.
δεν ξέρω τι είδες, αλλά να ξέρεις ότι σε επιστράτευση οποιουδήποτε στρατού, υπάρχουν πολλές αστοχίες
γιατί όλα αυτά είναι σχέδια, στα οποία είναι πολλά που δεν έχουν προβλεφθεί ή δεν γίνεται να προβλεφθούν
και επιστράτευση γίνεται μια φορά στα 30 χρόνια, από την προηγούμενη έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα
το παιχνίδι παίζεται στο να τα ελαχιστοποιήσεις τα λάθη και τις παραλείψεις, όσο περισσότερο μπορείς, περισσότερο από τον αντίπαλο, ποτέ όμως δεν θα τα εξαλείψεις
(και ως γνωστόν, η οργάνωση, η οικονομία, τα ικανά στελέχη, η αξιοκρατία κλπ κλπ βοηθάνε)
θέλω να πιστεύω ότι είμαστε μπροστά από τους απέναντι
Τι λες τώρα ξέρεις πόσοι ασχολούνται με airsoft; Για αστείο το λέω.
Είδατε κάτι μινι υποβρύχια που λένε πως έχουν οι Τούρκοι;
http://www.pronews.gr/amyna-asfalei...ypovryhia-ton-toyrkon-katadromeon-foto-vinteo
Ένα χρόνο πριν σε άρθρο του του Φεβρουαρίου 2017 ο τουρκικός τύπος είχε αποκαλύψει ότι οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις διαθέτουν ήδη μινι-υποβρύχια έτοιμα για επιχειρήσεις στο θέατρο του Αιγαίου.
Συγκεκριμένα έγινε γνωστή η ύπαρξη SDV (Swimmers Delivery Vehicle) όταν ένα πρωτότυπο του 'Cosmos CE4F' που μπορεί να μεταφέρει 4 άνδρες δόθηκε στο Πανεπιστήμιο Yildiz Teknik για ανάπτυξη ενός SDV με μεγαλύτερες δυνατότητες!
Η έκδοση CE4F ήταν η τελευταία και πιο μυστική που κατασκευάστηκε από το φημισμένο Ιταλό κατασκευαστή Cos.Mo.S με έδρα το Λιβόρνο της Ιταλίας.
Πρόκειται για πρόγραμμα τουρκικού σχεδιασμού και κατασκευής μίνι-υποβρυχίων με μήκος 11 μέτρων και μεταφέρουν μέχρι 8 καταδρομείς σε βάθος μέχρι και τα 100 μέτρα.
Οι ειδικές δυνάμεις SAT αποκάλυψαν ότι διαθέτουν αδιευκρίνιστο αριθμό μινι-υποβρυχίων SDV (Swimmers Delivery Vehicle)
![]()
Συνηθίζεται όταν συνδιαλέγεσαι με κάποιον να το κάνεις στο δεύτερο ενικό ή πληθυντικό. Εγώ δεν ξέρω άλλο τρόπο.
Απ την άλλη οι Ειδικές Μονάδες ήταν άριστες,αλλά αρκετές?????
....συγχωρέστε με είμαι σε κακή κατάσταση για τον υπέρ πάντω αγώνα της μητέρας και μπαινοβγαίνω Νοσοκομεία....
Oι ειδικες δυναμεις ... ΠΟΤΕ δεν ειναι αρκετες. Αλλα αυτο ισχυει για οποιοδηποτε στρατο του κοσμου.
Ολοι επιθυμουν στρατους καθ'ολοκληριαν απο επιλεκτες ειδικες δυναμεις ... αλλα, πολυ απλα δεν μπορουν να εχουν.
Οσον αφορα τα υπολοιπα που γραφεις ... ΔΕΝ πεφτω απο τα συννεφα.
Ειναι δυνατον αυτη η χωρα να εχει παροιμιωδη ανοργανωσια σε ολα ... εκτος απ'την πολεμικη της ετοιμοτητα ?
Γερμανοι και Ιαπωνες στελεχωνουν/οργανωνουν τις υποδομες μας ?
Ιεραρχησε τις προτεραιοτητες σου.... το AVclub εδω θα βρισκεται, δεν διατρεχει κινδυνους υγειας.
... τσουβαλιασαν και την γυναικα σου στο πλοιο ? :blink: ...
Αν με ρωτήσει κάποιος υποθετικά ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου σχετικά με μια εμπλοκή ένα θα πω από την εμπειρία μου στον στρατό.
Μπαταρίες.
Ποτέ δεν είναι γεμάτες. Είτε στα άρματα για να πάρουν μπρος, είτε στους ασυρμάτους για να μιλήσεις. Μια θητεία ήταν το μόνιμο πρόβλημα που έβλεπα συνέχεια και σου έκοβε κάθε όρεξη. Είναι δυνατόν στα δέκα άρματα να έχει μπαταρίες μόνο το ένα και για να πάρουν μπρος να χρειάζονται καλώδια;
Ή να σε πιάνει απογοήτευση να μη μπορείς να μιλήσεις να ξέρεις προς πια κατεύθυνση θα πας, τι στόχο έχεις, που πρέπει να σταματήσεις, να πεις στον μπροστινό ή τον πίσω σταματάμε μη τρακάρουμε;
Αυτό το μπάχαλο στις επικοινωνίες δεν καταπίνεται με τίποτα. Είναι μια παράλυση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.