Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Οι γείτονες δεν είναι σκύλοι, είναι άνθρωποι και έχουν την ευθύνη των πράξεών τους, βεβαίως και θα ευθύνονται αυτοί για τις ζωές που θα χαθούν αν γίνει πόλεμος.

Τέλος πάντων, νομίζω ότι σου χρωστάω μια απάντηση απο χτες. Νομίζω ότι βλεπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος, βλεπεις την ανοργανωσιά και το χάος σε μια, δυο, δέκα περιπτώσεις και εξ αυτού ορμώμενος λες "πάει, έτσι και γίνει πόλεμος μας πήραν φαλάγγι οι Τούρκοι".

Δεν είναι έτσι. Καταρχήν, ποτέ και πουθενά δεν έχει υπάρξει στρατός που να μην έχει διαπράξει τεράστια λάθη, σε κάθε σύρραξη. Ναι, ακόμα και ο στρατός που νίκησε εν τέλει. Δε διαβάζεις βιβλία ιστορίας, ή κάνω λάθος; Κάνε τον κόπο να διαβάσεις την ιστορία του Β' Παγκοσμιίου Πολέμου για αρχή και μετά τα λέμε. Δε θυμάμαι τώρα ποιός το είχε πει, ότι στον πόλεμο νικάει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

Ύστερα, ποιός σου λέει ότι και οι απέναντι είναι καλύτεροι; Μάλλον το αντίθετο. Αν δεις τις ειδήσεις, θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι σε θέση να καταλάβουν το Αφρίν, μια περιφέρεια στο μέγεθος της Θεσσαλίας, αντιμέτωποι με 2-3000 αντάρτες που ο πιό βαρύς οπλισμός τους είναι αντιαρματικοί πύραυλοι. Μόνο η Λήμνος έχει πολλαπλάσια εγκατεστημένη ισχύ πυρός. Δεν είναι ικανοί ούτε να περάσουν ένα ποτάμι, δοκίμασαν και πνίγηκαν δυο φαντάροι.
Λες πάλι ότι φοβάσαι γιατί αποκτούν εμπειρία σε εμπόλεμη ζώνη...Μα την αποκτούν εδώ και 35 χρόνια, στα βουνά του Κουρδιστάν, όπου έχουν χάσει 20.000 άνδρες. Και πάλι δεν έμαθαν τίποτα, στήνουν τα άρματά τους σα στόχους για σκοποβολή, και οι Κούρδοι δεν τους χαλάνε το χατήρι. (Οι Γερμανοί εδώ πάνω το φέρουν βαρέως που τόσο καλά μηχανήματα πάνε χαμένα).

Και μερικές τεχνικές πληροφορίες: Η Ελλάδα διαθέτει μια πολυστρωματική Αεράμυνα, με διαδοχικά layers όπου τυχόν εισβολέας πρέπει να περάσει πρωτα απο τα αεροσκάφη αναχαίτισης, μετά απο τους πυραύλους Εδάφους/Αέρος μεγάλης εμβέλειας, (Patriot), μετά απο τους πυραύλους Ε/Α μέσης εμβέλειας (Hawk), και τελικά απο τα συστήματα μικρής εμβέλειας (Skyguard για την αεροπορία, Crotale για το ναυτικό και Tor M1 για το στρατό). Ελάχιστες χώρες παγκοσμίως διαθέτουν τέτοια αεράμυνα, οι Τούρκοι τώρα προσπαθούν να τη στήσουν με τους S-400.

Tα υποβρύχια κλάσης "Παπανικολής" είναι ίσως τα καλύτερα στον κόσμο.

Τα 170 Leopard2A6ΗΕL, ήταν ίσως τα καλύτερα άρματα μάχης στον κόσμο μέχρι πρόπερσι που τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παράγγειλαν τα Leopard 2 A7. Ακόμα και τώρα παραμένουν τα μοναδικά άρματα μάχης παγκοσμίως που είναι πιστοποιημένα να πλήττουν στόχους στα 6 χλμ. Τα αντίστοιχα τουρκικά Leopard 2Α4 είναι ένας φτωχός συγγενής.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και με άλλα παραδείγματα, αλλά νομίζω ότι αρκούν για να με πιστέψεις όταν σου λέω ότι αν, ο μη γένοιτο, γίνει σύρραξη είμαστε σε θέση να προκαλέσουμε μεγάλη ζημιά στον επιτιθέμενο.
Ακόμα.

Δεν διαφωνω (για το αψυχο υλικο) που σαφως υπαρχει (και επαυξανεται).
Ολη μου η στοχευση (τις τελευταιες δεκα σελιδες) αφορουσε το εμψυχο υλικο.
Δηλαδη, οπλιτες και αξιωματικους. Και φυσικα ... την αποτελεσματικοτητα αυτων.
Ο WestSound εγραψε και μερικα παραπανω (που αγνοουσα για τα νησια μας).

Δεν πρεπει να τα λαβουμε υποψιν μας ? Δεν πρεπει να αλλαξουμε κατι ?

@chrisssb

ok
ίσως είναι θέμα οπτικής γωνίας, για μένα αν δεν φοβάσαι τον αντίπαλο, είναι η αρχή για να χάσεις

@chrisssb

ok
ίσως είναι θέμα οπτικής γωνίας, για μένα αν δεν φοβάσαι τον αντίπαλο, είναι η αρχή για να χάσεις

Εγω προτεινω να φοβομαστε ΕΜΑΣ πρωτα.
Για την ακριβεια ... την νωθροτητα, τσαπατσουλια και κομπασμο μας.
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, αυτα τα προτερηματα δεν αποδυναμωθηκαν.
Τουναντιον ... μεγαλωσαν.

Το να φοβομαστε τους Τουρκους, ενω ακομα και οι Κουρδοι η οι Συριοι, η οι Ιρανοι
δεν τους φοβουνται ιδιαιτερα ... δεν ειναι ηττοπαθεια ... ειναι αυτογνωσια και αναγκη.
Επιτρεψαμε ως εθνος, για πολλες δεκαετιες, ο κομπασμος να υπερβει την περισκεψη.
Γιατι σε τετοια καθημερινοτητα ζουσαμε. Και αυτο νομισαμε οτι μας ταιριαζε καλυτερα.

Τωρα πρεπει να αλλαξουμε .... και να αλλαξουμε ΔΡΑΣΤΙΚΑ και συλλογικα και ΓΡΗΓΟΡΑ.
Και ενας τροπος ειναι η περισκεψη σε προηγουμενες βεβαιοτητες. Ενας αλλος ειναι ...
να βαλουμε νεους ανθρωπους σε καιρια ποστα που, παρολη την απειρια τους, να ΜΗΝ
εχουν προσβληθει απο την γραφειοκρατικη νωθροτητα. Η Ελλαδα δεν χρειαζεται τον
πενηνταρη κοιλαρα που "δεν παει πουθενα αν δεν ανοιξει το Todaylicious για φραπα".
Ουτε την πενηνταρα ΔΥ που "σε παρακαλω πολυ, παρε κουπονι και μην με ζαλιζεις".

Θελει νεους (στην ψυχη και στο σωμα) που θα χουν ορεξη για οτι κληθουν να κανουν.
Που δεν θα εχουν προσβληθει απο την κουτοπονηρη διπλωματια ενος ψευτομαγκα.
Απο 30 και πανω ... ειναι χαμενο το παιχνιδι. ΔΕΝ υπαρχουν ! Απο 30 και κατω ...
κατι γινεται.

@chrisssb

ok

Δεν είναι ο αντίπαλος που πρέπει να φοβάσαι.

Τον αντίπαλο πρέπει να τον ξέρεις όσο καλύτερα γίνεται.

Χωρίς συναίσθημα.

Αυτό που πρέπει να φοβάσαι -είναι ύβρις αλλιώς- είναι η χαοτική φύση των πραγμάτων.

Δηλαδή να νομίζεις ότι μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα.

Αυτό ακριβώς εννούσε ο Καραϊσκάκης όταν έλεγε:

"άμα ζήσω θα σας γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσετε τον πούτσο".

Δεν ήξερε ποιο το αποτέλεσμα του αγώνα του.

Ήξερε καλά όμως τον στόχο του και ήταν απόλυτα προσηλωμένος σε αυτόν χωρίς κανένα φόβο.

Τα συναισθήματα δεν έχουν θέση.

Τι λες ρε Μάνο;Οι άνω των 30 σε αυτή τη γαμημένη τη χώρα πάσχουν απο κουτοπονηρια και ανικανότητα;;Με βγάζεις ώρες ώρες εκτός εαυτού με το μισανθρωπισμό σου ρε φίλε.

Η κουτοπονηρια θελει ικανοτητα αρα δεν ισχυει το δευτερο αλλα Νικο δυστυχως ισχυει σε πολλους και ειδικα στους 50+

Τι λες ρε Μάνο;Οι άνω των 30 σε αυτή τη γαμημένη τη χώρα πάσχουν απο κουτοπονηρια και ανικανότητα;;Με βγάζεις ώρες ώρες εκτός εαυτού με το μισανθρωπισμό σου ρε φίλε.

Φρουτοσαλάτα και στο τέλος τσιτάτο! :flipout:

Πάω στοίχημα με τέτοια κλίση προς το δραματικό, ο Μάνος μας θα έγραφε εκπληκτικές όπερες! :)

Η κουτοπονηρια θελει ικανοτητα αρα δεν ισχυει το δευτερο αλλα Νικο δυστυχως ισχυει σε πολλους και ειδικα στους 50+

Oh c'mon (που έλεγαν οι αρχαίοι)!!!

Αυτό ήταν πολύ προβλέψιμο...

Αυτη ειναι η εκτιμηση μου (για μενα ... παγια πεποιθηση).
Αν ειναι τοσο ατυχης ... ευτυχως ολοι διαβαζουν ολους (εδω μεσα).

Δεν είναι ο αντίπαλος που πρέπει να φοβάσαι.

..........

Αυτό που πρέπει να φοβάσαι -είναι ύβρις αλλιώς- είναι η χαοτική φύση των πραγμάτων.

......

Τα συναισθήματα δεν έχουν θέση.

+ 1 000 000

θα προσεθετα να μην πραξεις την υβρι διττα.
Απο την μια να νομιζεις οτι μπορεις να τα ελεγξεις ολα.
Απο την αλλη να μην δρασεις ενω πρεπει να δρασεις
Και αυτα τα δυο ειναι συνδεδεμενα.

Οι Αρχαιοι μας τα ειχαν πολυ καλα κατανοησει και ορισει με ορους και συμβολα... Αναγκη, Αδραστεια, Μεμεσις

Στις δυσκολες στιγμες οι συμμαχοι μας ... δεν ειναι αποκλειστικα οι προγονοι μας.
Ειναι και η αυτογνωσια μας ! Οσο εχει απομεινει ... το "Γνωθι εις Εαυτον".

Οτι γραφω ... δεν ειναι υποδειξη για παραιτηση αλλα για εγρηγορση.

Στις δυσκολες στιγμες οι συμμαχοι μας ... δεν ειναι αποκλειστικα οι προγονοι μας.
Ειναι και η αυτογνωσια μας ! Οση εχει απομεινει ...

Αυτο που ζητας δεν το εχουν πολλοι. Ελαχιστοι το εχουν. Απειρελαχιστοι. Και αυτο παντου.
Οι προγονοι μας μας εφεραν ως εδω. Και αυτοι σφυρηλατησαν τον ορθο λογο και εδειξαν τι ειναι η γνωση και τι δεν ειναι. Δηλαδη εθεσαν την υποθεση της γνωσης μεσω της γνωσης εαυτου. Σωκρατης, Πλατων...
Ξερεις δεν υπαρχουν πανω απο 4-5 εθνη στην Υφηλειο που καταφεραν κατι τετοιο.
Αρα αυτους που θυμομαστε ειχαν κατι να μας θυμησουν που μπορει να μας σωσει.
Βεβαια το πρωτο βημα της αυτογνωσιας θα ηταν να τους θυμηθουμε.

Αλλα ας ξεκινησουμε απο κατι απλο...ας πεταξουμε τις τηλεορασεις μας.

Εχω τεραστιο θεμα ... με το καρκινωμα που λεγεται γραφειοκρατικη αντιληψη.
Αν δεν ειχα (η εθελοτυφλουσα) ... θα συμφωνουσα με τους περισσοτερους εδω μεσα.
Και δεν θα αναγκαζομουν να γινομαι δυσαρεστος (καθε τρεις και πεντε).
Δεν το εχω χομπυ να γινομαι δυσαρεστος (η γραφικος).

Εχω τεραστιο θεμα ... με το καρκινωμα που λεγεται γραφειοκρατικη αντιληψη.
Αν δεν ειχα (η εθελοτυφλουσα) ... θα συμφωνουσα με τους περισσοτερους εδω μεσα.
Και δεν θα αναγκαζομουν να γινομαι δυσαρεστος (καθε τρεις και πεντε).
Δεν το εχω χομπυ να γινομαι δυσαρεστος (η γραφικος).

Μην ανησυχεις και εγω εχω τεραστειο θεμα με την γραφειοκρατικη αντιληψη.
Δεν ειμαι βλεπεις "γκομμουνιστης".
Τωρα για να επανελθουμε στο θεμα μας μεσω αυτου...

Απ'οτι καταλαβα μεγαλο μερος των αστοχιων των προηγουμενων επιστρατευσεων ηταν (και παλι) η γραφειοκρατία.

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει πλέον η κρίση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία - Σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική Express μιλάει για απειλή πολέμου από την Τουρκία στην Ελλάδα - Αναφέρεται στις δηλώσεις Κιλιτζντάρογλου ο οποίος απειλεί αν εκλεγεί Πρόεδρος της Τουρκίας, να εισβάλλει σε 18 νησιά στο Αιγαίο - Αυτό, όπως λέει η εφημερίδα θα είναι η αφορμή για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
Σε ένα εκτενές δημοσίευμα για την κρίση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, η βρετανική εφημερίδα Express βλέπει ακόμα και πόλεμο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Αναφέρεται στις δηλώσεις αρχηγών κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Τουρκία αλλά και στις δηλώσεις του ίδιου του Ερντογλαν, ο οποίος πιεσμένος από το μέχρι στιγμής φιάσκο στην εισβολή στην Συρία, αναζητεί διέξοδο.

Ο Κεμάλ Κιλιτζντάρογλου, δήλωσε για ακόμα μια φορά πως αν κερδίσει τις εκλογές το 2019 θα κάνει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας για να επανακαταλάβει τα 18 νησιά του Αιγαίου για τα οποία, ισχυρίζεται ότι η Αθήνα δεν έχει έγγραφα που να αποδεικνύουν την κυριότητά τους, γράφει η Express.

«Θα εισβάλλουμε και θα καταλάβουμε τα 18 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο όπως έκανε και ο πρωθυπουργός Ετσεβίτ στην Κύπρο το 1974», είπε.

Ο Κιλιτζντάρογλου διαγκωνίζεται σε επιθετικότητα με την επίσης ακραία ηγέτη του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ η οποία αφήνει να εννοηθεί σε κάθε ομιλία της ότι η Τουρκία θα πρέπει να κάνει πόλεμο στην Ελλάδα. «Ο,τι πρέπει να γίνει θα γίνει», έγραψε στο Twitter.

Πολεμοχαρείς δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση ή σοβαρολογούν;
Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, οι δηλώσεις γίνονται την ώρα που η προσοχή του Ερντογάν είναι στραμένη κυρίως στην επιχείρηση για την κατάληψη της Αφρίν στην Συρία.Θυμίζει τις πρόσφατες απειλητικές δηλώσεις του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου.«Μη νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις κινήσεις ανοικτά της Κύπρου με τις έρευνες και τις κινήσεις στο Αιγαίο με τις βραχονησίδες. Προειδοποιούμε όσους κάνουν λανθασμένους υπολογισμούς στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην ξεπερνούν τα όρια. Τουρκικά πολεμικά πλοία παρακολουθούν τις εξελίξεις στην περιοχή».
Ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι είναι σε γνώση της Τουρκίας οι καιροσκοπικές, όπως τις χαρακτήρισε, προσπάθειες για έρευνες στην Κύπρο ή στα νησιά του Αιγαίου.
«Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια να μην κάνουν το λάθος να υποτιμήσουν την Τουρκία γνωρίζοντας ότι έχει ανοικτό μέτωπο στα νότια της».

Δεν θα ανεχθούμε εκείνους που θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν ή να περιορίσουν τα δικαιώματά μας να αναλάβουμε δράση και να προστατεύσουμε τα σύνορά μας και την εθνική μας ασφάλεια είτε στην Αφρίν, είτε στο Αιγαίο».

Μάλιστα προειδοποίησε τις ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται ανοικτά της Κύπρου λέγοντας: «Οι μαγκιές τους, είναι μέχρι να δουν τα καράβια το στρατό μας και τα αεροσκάφη μας».

Τέλος, η εφημερίδα θυμίζει ότι ο Ερντογάν θέλει να αναβιώσει τις μέρες δόξας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και δεν έχει κρύψει ότι θέλει να πάρει πίσω εδάφη που έχασε με την κατάρρευσή της στις αρχές του 20ου αιώνα.
πηγη: Express.co.uk
https://www.newsit.gr/kosmos/express-oi-tourkoi-apeiloun-na-eisvalloun-stin-ellada/2423473/

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει πλέον η κρίση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία - Σε σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική Express μιλάει για απειλή πολέμου από την Τουρκία στην Ελλάδα - Αναφέρεται στις δηλώσεις Κιλιτζντάρογλου ο οποίος απειλεί αν εκλεγεί Πρόεδρος της Τουρκίας, να εισβάλλει σε 18 νησιά στο Αιγαίο - Αυτό, όπως λέει η εφημερίδα θα είναι η αφορμή για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Αυτό διαβεβαιώνω και εγώ από Σκανδιναβικά μέσα ,όπως τα μεταφράζει η σύζυγος και μια έκδηλη ανησυχία για το καλοκαίρι που είναι και το όναρ τους...
Για την τελευταία πραγματική σύγκρουση με τον εχθρό του Έθνους,και μιλάω για το 1974,που έχω διαβάσει από 10 διαφορετικές πηγές ,υπήρξε εχθρός μας η υπεραισιοδοξία. Είμουν μικρός,βρέθηκα μέσα στην επιστράτευση σε μικρό μέρος,ένιωσα τις απειλές,ένιωσα πράγματα που μου έμειναν και θα με ακολουθούν..όμως θα σταθώ στο ότι και εκείνη την εποχή υπήρχε η 'σιγουριά' ,ότι θα τους πετάξουμε στη θάλασσα,τις πρώτες τρεις ημέρες και ενώ είχαν πια στηθεί προγεφυρώματα ,με αποτυχημένες προσπάθειες,είχαν περικυκλώσει ΕΛΔΥΚ και Ελληνικές θέσεις ,'προέλαυναν' κανονικά (άσχετο το θέμα της προδοσίας),έχω ηχογραφημένα και τα παρουσιάζω σε όποιον θέλει όλα τα πολεμικά ανακοινωθέντα του Ελληνικού Πενταγώνου,μέσω της Κρατικής Ραδιοφωνίας,είναι σε καλή κατάσταση και απ τα σπάνια δώρα που μου άφησε ο γέρος μου,που τα ηχογραφούσε σε ανοικτής ταινίας ΑΚΑΙ....
Και τι δεν άκουγες,'''αι ημέτεραι δυνάμεις δεχθείσαι άνανδρην επίθεσην τας πρώτας πρωινά ώρας,,απέκρουσαν τον εχθρόν και κατέρριψαν το F4 ,...έκαναν αυτό,έκαναν εκείνο,ενώ ο Αττίλας προέλαυνε...
Το ξαναγράφω ότι έχω τουλάχιστον ένα αρχείο τεράστιο με αναφορές,έχω παρακολουθήσει άπειρες ομιλίες,συζητήσεις,διάβασα πολλές πηγές και κατέληξα ,ότι πέραν της προδοσίας,υπήρχε η εποποιία του '40 στα πολεμικά ανακοινωθέντα...
Θα μου μείνουν αξέχαστα και πραγματικά λιώνω μέσα μου όταν ακούω κάποιες φορές στις ταινίες...'έκτακτον πολεμικόν ανακοινωθέν ,ο εχθρός πανικόβλητος το έβαλε στα πόδια,το ένα άρμα μάχης μετά το άλλον παραδίδονται"..σας το λέω,ψάξτε τα...ξέρω ότι υπάρχουν συμφορουμίτες που θα τα βρουν....αλλιώς υπόσχομαι να 'αναρτήσω' κάποια...
Να θυμίσω ότι ο Πατέρας μου υπερασπιζόταν το σώμα Εθνοφυλάκων στη Σύμη,είμουν 10 ετών και φυσικά οι φήμες περί εισβολής σε κάποια νησιά ήταν κοινό μυστικό...Με άδεια στην Κω είχαμε πάρει επείγον σήμα επιστροφής 4 ημέρες πριν και όλοι μιλούσαν για άσκηση,ενώ το ξέραμε απ τον Μάιο...
Απ τα μέχρι τώρα στοιχεία και κυρίως απ τον μισο-ανοιγμένο Φάκελλο της Κύπρου η συμπεριφορά των Εισβολέων στους αιχμαλώτους πολέμου ήταν βάρβαρη,η μητέρα μου και γειτόνισσες μετά απ την φήμη για ομαδικούς βιασμούς,είχαν προμηθευτεί χάπια σε περίπτωση που δεχθούμε επίθεση...
Το τονίζω,ότι πιστεύω ότι θα χάναμε κάποια νησιά,τότε ήταν 'έτσι μαγειρεμένα' τα γεγονότα και η προδοσία...
Το τίμημα της Ελληνικής διχόνοιας.
Τώρα για το θέμα το τωρινό,ναι υπάρχει δύναμη πυρός εγκαταστημένη,ναι έχω πάρει μέρος σε Άσκηση,έχω δει βροχή από πυρά να εκτοξεύονται,δεν ξέρω πόσο θα 'αντισταθούν' κάποια νησιά,αν καταφέρουν και τα αποκόψουν απ την τροφοδοσία του Κεντρικού Κράτους,αν υπάρχουν ανταλλακτικά ...
Σε περσινό τεύχος αμυντικού περιοδικού διάβαζα π.χ. ότι νησιά όπως το Καστελόριζο,πρέπει πάση θυσία να αντέξουν πυρά κ επιθέσεις για ένα τριήμερο ώστε να μπορέσουν να μπουν στο τραπέζι οι Διεθνείς πρωτοβουλίες για κατάπαυση του πυρός και Διπλωματικές ενέργειες...κάτι τέτοια διαβάζεις....
Πάλι το ξαναλέω,ότι σχέδια αντιμετώπισης εισβολής και άμυνας υπάρχουν,κρυφές και φανερές αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων υπάρχουν (μάλιστα ο στρατός έχει διευκολύνει με καύσιμα το πτωχευμένο 'Δημόσιο' μεταξύ μας όλοι το ξέρουμε εδώ και χλευάζουμε),υλικά κάποια σε καλή κατάσταση,όμως το 96 και το 87 μου άφησαν την πικρή γεύση της ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΠΑΝΡΩΣΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ,ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΩΝ ,πρώτης και δεύτερης ζώνης αμύνης και ένα χάος με την πολιτοφυλακή,τους αμάχους,αρρώστους,κ.λ.π που δεν είναι πρόβατα σε σφαγή...
Όταν ΜΠΕΙς Σ ΈΝΑ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΠΛΟΙΟ ,πρέπει να γνωρίζεις τις θύρες διαφυγής,μάζωξης,συγκέντρωσης ,ΜΈΣΩΝ ΔΙΆΣΩΣΗΣ,ΣΧΕΔΙΑΓΡΆΜΜΑΤΑ ΠΡΌΣΒΑΣΗΣ....Δεν τα αφήνεις στην τύχη....
Αυτά τα γράφω και τα τηρώ γιατί είχα προλάβει και ταξιδέψει με το ESTHONIA κάποιους μήνες πριν...

Δεν είναι δυνατόν να γίνει κλήση εφέδρων,πολιτοφυλακής και να υπάρχουν δύο-τρία όργανα σ ένα φως από κάτω και να φωνάζουν ονόματα που δεν άκουγαν οι συγκεντρωμένοι εκείνη την Νύχτα,που σαν σπασμένο τηλέφωνο ο ένας ρωτούσε τον άλλο 'ποιον είπε'?
Είχε πάει 2 τα μεσάνυχτα και οι ουρές θύμιζαν τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα...
Και προσωπικά αν λάβω υπόψη μου τις μαρτυρίες απ αυτά που συνέβησαν στο Νοσοκομείο και Αστυνομία στις 21/7/17 δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Status
Not open for further replies.