send
AVClub Fanatic
Όρισέ μου την "έσχατη περίπτωση" τότε. Εσύ το έθεσες.
Δεν φαντάζομαι να εννοείς να μας πάρουν κανένα Καστελόριζο, έτσι;
Καλα το λες,οι ποιο πολλοί λευκο απολυτηριο! Ας πανε οι αλλοι θα πουνε,εγω υπηρετησα!Με όλο το θάρρος, οσοι μιλατε με άνεση για έναν πόλεμο μιας ημερας η μιας εβδομάδας μετα χαρας σας περιμένουμε στα Δωδεκάνησα να περιμένουμε παρέα τους Τουρκους.![]()
Όρισέ μου την "έσχατη περίπτωση" τότε. Εσύ το έθεσες.
Καλα το λες,οι ποιο πολλοί λευκο απολυτηριο! Ας πανε οι αλλοι θα πουνε,εγω υπηρετησα!
Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε εδω μεσα κομμαντο που ανετα θα αφηναν οικογενεια και δουλεια για μια βδομαδουλα με τους Τουρκους...
Στα λογια ειμαστε ευκολοι, μολις ερθει το χαρτι "πω ρε π**στη, τωρα βρηκε?"
Κάνεις λάθος.
Και η κοινή γνώμη έχει τις έσχατες περιπτώσεις της.
Πχ δεν υπήρχε περίπτωση η κοινή γνώμη του 1940 να άφηνε τον Μεταξά να δώσει γη και ύδωρ στους Ιταλούς.
Ξαναπάμε λοιπόν. Ποια είναι η έσχατη περίπτωση για το όποιο τμήμα της κοινής γνώμης μπορεί να θεωρηθεί ότι ως δείγμα εκπροσωπείς; Το Καστελόριζο; Η Αστυπάλαια; Ή μήπως η Ρόδος;
Δεν εκπροσωπω κανεναν παρα μονο τον εαυτο μου...
Δεν ισχυρίστηκα το αντίθετο. Ξαναδιάβασε τη φράση μου. Ως στατιστικό δείγμα οπωσδήποτε εκπροσωπείς το τμήμα της κοινής γνώμης που έχουν ίδιες παραπλήσιες απόψεις με εσένα.
Aυτό θα ήταν χειρότερο από να την χαρίζαμε κατευθείαν στους Τούρκους...
Πολύ χειρότερο.
Παιδιά δε θέλω να γράφω για πράγματα που δεν ξέρω σε βάθος, αλλά, το ενδεχόμενο ότι κάνοντας πόλεμο παίζουμε ακριβώς το παιχνίδι του Ερντογαν δε σας ανησυχεί; Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι θέλει (πραγματικό) πόλεμο και δεν είναι απλά επικοινωνιακή τακτική για τους σανοφαγους του.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Πολυ διαφορετικη περιπτωση τοτε απο σημερα, μπορει ο Μεταξας να ηθελε να τα δωσει απλοχερα, ομως δεν νομιζω οτι θα δωθουν απλοχερα σημερα...
Δεν εκπροσωπω κανεναν παρα μονο τον εαυτο μου...
Έρχεται ο πονηρός σαν Αλη Πασάς και κρατάει ομήρους;;
Παιδιά δε θέλω να γράφω για πράγματα που δεν ξέρω σε βάθος, αλλά, το ενδεχόμενο ότι κάνοντας πόλεμο παίζουμε ακριβώς το παιχνίδι του Ερντογαν δε σας ανησυχεί; Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι θέλει (πραγματικό) πόλεμο και δεν είναι απλά επικοινωνιακή τακτική για τους σανοφαγους του.
Με όλο το θάρρος, οσοι μιλατε με άνεση για έναν πόλεμο μιας ημερας η μιας εβδομάδας μετα χαρας σας περιμένουμε στα Δωδεκάνησα να περιμένουμε παρέα τους Τουρκους.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.