Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Μην το παιρνεις τοις μετρητοις, σε 18 μηνες μαθαινεις τελεια τη λαντζα, να καθαριζεις την τουαλετα, να κοβεις πατατες και κρεμμυδια καλυτερα κι απ τον Gordon Ramsey...

Τις τουαλέτες του θαλάμου μου, τις πατάτες και τα ταψιά όπου τρώω εγώ. Δεν είναι μάθημα η αυτάρκεια;

Το μόνο που με πείραζε στην εκπαίδευση, ήταν το γόπιγκ. Όχι γιατί δεν καπνίζω, αλλά γιατί οι γόπες ήταν από την διπλανή ίλη (παλλινοστούντων, 3μηνης θητείας) που συναυλίζονταν. Ναι, το να κάνω την ...Φιλιπινέζα των ρωσοποντίων μου ήρθε κάπως. Αλλά κι αυτό μάθημα ήταν. Ό,τι μαθαίνεις χρήσιμο.

Λοιπον φιλτατοι για να ανυψωσω λιγο το ηθικο αποψε θα σας πω κατι που ακουσα...

Προβλεπεται ελαφρυνση του χρεους για την χωρα απο τους Ευρωπαιους σχετικα συντομα.

Δικη μου αναλυση....ισως λογω Τουρκιας....

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δικια μου.Δεν ειμαι καλος σε αναλυσεις εδαφους εδαφους και..αμολαω παροιμιες :)

" Παροιμία είναι ένα σύντομο απόφθεγμα που εκφράζει (τις περισσότερες φορές με αλληγορικό τρόπο) ισχυρισμούς που αποτελούν το απόσταγμα μακράς πείρας πολλών ανθρώπων. Έτσι, οι παροιμίες προσλαμβάνουν πολλές φορές διδακτική σημασία. Διακρίνονται από ζωηρή και πλούσια σε εικόνες φαντασία, ενώ τις περισσότερες φορές έχουν τη μορφή κάποιου δίστιχου."

Να υποθέσω πολλαπλή προσωπικότητα? :D

Ούτε μια ώρα δεν θέλει να μάθεις το (βασικό) λύσιμο-δέσιμο του G3, έχει φτιαχτεί για να είναι από τα πιο απλά. Το βασικό λέω, γιατί για το κλείστρο θέλει αρκετή εξάσκηση.

Και απο τα πιο αστοχα ...
Αν σου πεσει κατω (> 2 φορες) ... δεν σημαδευεις ουτε στα 400 μετρα.
Planned obsolesence ... και εδω ! :icon15:

Εχουμε πολεμο Χρηστο δεν γινεται να απασχολουμαστε μ αυτα...
Πρεπει να ειμαστε στα χαρακωματα, πρεπει να συμβαλλουν και οι γυναικες στον Αγωνα εναντια στον σουλτανο...
Προτεινω 24 μηνες θητεια στις γυναικες να ασχολουνται με τα παραπανω που εγραψα κι αν κατσει να ξεχαρμανιαζουν και οι φανταροι και οι φανταρινες (αναγκες ειναι κι αυτες)

όοοχι!

Δεν έχουμε πόλεμο ακόμη.

Τώρα είναι που αποφασίζουμε.

Κάποιοι λένε ότι άμα θες ειρήνη να είσαι έτοιμος για πόλεμο.
Κάποιοι άλλοι λένε δεν γίνεται πόλεμος.

Πάντως εμείς φαντάροι σε πόλεμο δεν είμασταν.

Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον.

Και απο τα πιο αστοχα ...
Αν σου πεσει κατω (> 2 φορες) ... δεν σημαδευεις ουτε στα 400 μετρα.
Planned obsolesence ... και εδω !

Δεν ξέρω για άστοχο.

Με το G3 που είχα χρεωμένο είχα πιάσει 10/39 (και οι 10 μέσα, βαθμολογία 39 στα 50) από τα 400 μέτρα.

.....μάλλον εννοείς 100 μέτρα, 400 είναι το μέγιστο πρακτικό (τελευταία τρυπίτσα στο σκόπευτρο). Μετά θέλει διόπτρα.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Προβλεπεται ελαφρυνση του χρεους για την χωρα απο τους Ευρωπαιους σχετικα συντομα.

To αλλο με τον Τοτο το ξερεις ?
Θα απαιτησουμε να φυγουν ολοι οι σκαφατοι απο Μονακο ... και να παρκαρουν Δραπετσωνα.
1000 ευρω την ωρα .... dum spiro spero :rolleyes: ....

Με G3 στα 400 μέτρα, ούτε ένας trained sniper! :D

Κι όμως... για διάβασε παραπάνω...
Βέβαια ούτε καφέ δεν έπινα, και λόγω σαβούρας φαγητού, το είχα ρίξει στα φρούτα.

Με μια επιφύλαξη για τα 400, μπορεί να ήταν στα 300.

Με G3 στα 400 μέτρα, ούτε ένας trained sniper! :D

Εκανα βολη καποτε στα 400 μετρα .... απο τις 8 βολες η τελευταια βρηκε στοχο. :rolleyes:
Μην βαρατε ... η τυχη του πρωταρη. Συμβαινουν και αυτα :rolleyes: ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Κι όμως... για διάβασε παραπάνω...
Βέβαια ούτε καφέ δεν έπινα, και λόγω σαβούρας φαγητού, το είχα ρίξει στα φρούτα.

Βρε Τάσο, ξέρω πολύ καλά και σωστά το είπες.
Εγώ μάλιστα έχω πολύ καλύτερη επίδοση (να σου δείξω το μπλε βιβλιαράκι) αλλά δεν και συ την αρχική δήλωση. :D

Ελα ας ξεκολλησουμε απο τα 400 μετρα .... φυσικα και δεν πιανονται τα 400 μετρα.
Γραψτε 200 .... ικανοποιημενοι ? Μηπως 100 ? Μηπως 50 ? Εκ του συσταδην ? ....

Ελα ας ξεκολλησουμε απο τα 400 μετρα .... φυσικα και δεν πιανονται τα 400 μετρα.
Γραψτε 200 .... ικανοποιημενοι ? Μηπως 100 ? Μηπως 50 ? Εκ του συσταδην ? ....

Βρε Μάνο δεν φταίει το όπλο (που έπεσε 2 φορές).

Ή δεν σας εκπαιδεύσανε καλά ("τελειώνετε γρήγορα" ή "ας τελειώνουμε γρήγορα μας βάρεσε ο ήλιος) ή δεν τό'χες.

Τα πιο ευθύβολα όπλα που είχαμε εμείς όταν είμαστε στον ελληνικό στρατό ήταν τα Μ1, αλλά δεν νομίζω να είναι τώρα αυτό το θέμα μας. Όταν έρθει η ώρα όλα θα κάνουν την δουλεία τους, σφαίρες μπόλικες να έχουμε γιατί όλοι εμείς που έχουμε χρόνια να δουλέψουμε όπλα θα ρίχνουμε κατά ριπας…

Βρε Μάνο δεν φταίει το όπλο (που έπεσε 2 φορές).
Ή δεν σας εκπαιδεύσανε καλά ("τελειώνετε γρήγορα" ή "ας τελειώνουμε γρήγορα μας βάρεσε ο ήλιος) ή δεν τό'χες.

Oχι ... ευθυβολος ημουν ... αν καποιος μου σηκωνε το κρανος ! :flute:
Αλλωστε υπαρχουν και οι διπλανοι που ΠΑΝΤΑ ... σημαδευουν τον δικο σου στοχο.
Υπαρχει αλληλεγγυη ! :rolleyes: Παραπονο δεν ειχα :proud: .... 8 / 40 !

Ευκαιρια να αξιοποιησουμε αυτα τα λεφτα να παρουμε F-22 F-35 F-117 φρεγατες υποβρυχια S-500 Leopard

Βλεπω τους Αζερους ηδη γειτονες...

Status
Not open for further replies.