Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Tourkos5.jpg

Tourkos4.jpg

Υπάλληλος του δήμου Αδριανούπολης δηλώνει στο προφίλ του στο Facebook, o Μούσα Αλερίκ, που σήμερα νωρίς το απόγευμα πέρασε τα ελληνοτουρκικά σύνορα με κατεύθυνση προς την Ελλάδα, οδηγώντας ένα σκαπτικό μηχάνημα. Από το προφίλ του επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι το όχημα ανήκει στον δήμο της περιοχής, ωστόσο παραμένει άγνωστο για ποιον λόγο ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι είναι αγρότης.

Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ του φαίνεται πως είναι οπαδός του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ σε αρκετές βρίσκεται σε ώρα εργασίας με το σκαπτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε και σήμερα.

Πηγή: Αυτός είναι ο Τούρκος που πέρασε στο ελληνικό έδαφος με το σκαπτικό μηχάνημα και συνελήφθη https://hellasjournal.com/2018/05/a...dafos-me-to-skaptiko-michanima-ke-synelifthi/

Kαι για να καταλαβαίνουνε μερικοί τις διαφορές...

Αν ένας Έλληνας έβαζε τόσες φωτογραφίες του Κολοκοτρώνη* πάνω στη δική του στο facebook πως θα τον χαρακτηρίζατε?

*το αντίστοιχο του Ατατούρκ σε αυτούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Στο δικο μου το μυαλο δεν υπαρχουν δικοι μας και δικοι τους. Να ελευθερωθουν ολοι, θα χαρω.
Αληθεια ειναι. Εχει επιβεβαιωθει.
η Ελλαδα αν ηταν εξυπνη θα επρεπε να τους ξεφορτωνοταν, για να μην γινομαστε γιαφκα γκιουλενιστων τρομοκρατων. Και ασε να κανει οτι θελει το Βελγιο και η Γερμανια που θελαν να μας σουταρουν απ το ευρω.

Το δικό σου μυαλό μάλλον δεν συμβαδίζει με το μυαλό όσων προέρχονται από οικογένειες που νοιώσει την <αγάπη> των γειτόνων .
Κάποιες υπερβάσεις της πραγματικότητας ,δεν βοηθούν .

@ParisV

δεν υπάρχει λαός στην ιστορία που να μην έκανε εγκλήματα (εκτός πιθανώς μία φυλή στον Αμαζόνιο),

αλλά το να εξισώνεις, την Ελλάδα με ττην Τουρκία,

αυτό δείχνει ή γηπεδικού τύπου φανατισμό περί τα πολιτικά ή σκοπιμότητα,

τα έγραψε σύντομα και περιεκτικά ο συμφορουμίτης

και να συμπληρώσω,

ποιος έχει κάνει γενοκτονίες

έλεος πια, με αυτά που διαβάζουμε,
κάποιοι συστηματικά κάνουν το άσπρο μαύρο, για να μείνει στο τέλος κάτι γκρι, επειδή τους βολέυει

Δεν υπαρχει λαος που κανει εγκληματα. Υπαρχουν χαϊβανια ακροδεξιοι πολιτικοι που κανουν μια λαθος αποφαση, για να υπαρχουν οι καθε kiriak για να χωριζουν τους λαους.
Η ιστορια τους ναι δεν ειναι καλη. Των Γερμανων τι ειναι, αν το παμε με λογικη αλλα kiriak. Εχεις ιδεα τι εφερε ο 2πς παγκοσμιος; Η τουρκια ειναι ενα παιδικο παραμυθι μπροστα σε αυτο.
Καθαριστειτε απ τον ιο, ο ρατσισμος ειναι αρρωστια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Το δικό σου μυαλό μάλλον δεν συμβαδίζει με το μυαλό όσων προέρχονται από οικογένειες που νοιώσει την <αγάπη> των γειτόνων .
Κάποιες υπερβάσεις της πραγματικότητας ,δεν βοηθούν .
Δεν καταλαβα ακριβως τι γραφεις. Προφανως οι 2 χωρες δεν εχουν καλη σχεση πλεον. Αυτο ομως αλλαζει στο μελλον δεν ειναι fix.

Εμένα τώρα ρε παιδιά γιατί όλο αυτό μου χτυπά καμπανάκια πως μας τον έκαναν πάσα;Τον δίνουμε πίσω,τους δίνουν πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Θα έχουμε και σόου σε καμμιά γέφυρα του Έβρου όπως Ανατολική-Δυτική Γερμανία κάποτε.

Δεν υπαρχει λαος που κανει εγκληματα. Υπαρχουν χαϊβανια ακροδεξιοι πολιτικοι που κανουν μια λαθος αποφαση, για να υπαρχουν οι καθε kiriak για να χωριζουν τους λαους.
Η ιστορια τους ναι δεν ειναι καλη. Των Γερμανων τι ειναι, αν το παμε με λογικη αλλα kiriak. Εχεις ιδεα τι εφερε ο 2πς παγκοσμιος; Η τουρκια ειναι ενα παιδικο παραμυθι μπροστα σε αυτο.

Mπαρδόν δηλαδή αλλά μόλις την είπες στον Kiriak για ρατσισμό?

Επειδή η γεννοκτονία που κάνανε οι τούρκοι είναι μικρότερη από αυτή που κάνανε οι ναζί?

Εμένα τώρα ρε παιδιά γιατί όλο αυτό μου χτυπά καμπανάκια πως μας τον έκαναν πάσα;Τον δίνουμε πίσω,τους δίνουν πίσω και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Θα έχουμε και σόου σε καμμιά γέφυρα του Έβρου όπως Ανατολική-Δυτική Γερμανία κάποτε.

Μακάρι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν καταλαβα ακριβως τι γραφεις. Προφανως οι 2 χωρες δεν εχουν καλη σχεση πλεον. Αυτο ομως αλλαζει στο μελλον δεν ειναι fix.

Πότε είχαν ;
Και μάλλον ξεχνάς ότι πέρα από τους δικούς μας προγόνους υπήρχαν και κάπου 1 εκ Αρμένιοι ,που απλά <εξαφανίστηκαν> .

Κάτι θα είχαν κάνει κι αυτοί.

Ξεχνάμε ότι διέθεσαν ολόκληρο βουνό τους για τον ασφαλή ελλιμενισμό θωρηκτού του Ισραϊλινού Ναυτικού;

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εχω κάποιες αμφιβολίες ,γιατί υπάρχει ποιοτική διαφορά ότι δηλαδή αυτός είναι απλός πολίτης ,ενώ εκείνοι ήταν στρατιωτικοί .
Εκτός αν ο συλληφθείς δεν είναι απλός πολίτης .

...

Λοιπόν? Parisv?

Αποκάλεσες κάποιον ή κάποιους ρατσιστές?

Σε ποιον/ποιους το απευθύνεις αυτό?

Κατάλαβα....

Η σιωπή σου προς απάντησή μου.

Επειδή ο ρατσισμός είναι φρικτό πράγμα, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να μιλάει κανείς για κάτι τόσο βαρύ με τέτοια ελαφρότητα.

Και ακόμη χειρότερο να μιλάει αφ'υψηλού κάνοντας κήρυγμα σε ανθρώπους που πουθενά δεν δώσανε τέτοιο δικαίωμα.

Επειδή αυτό όμως είναι δικό σου πρόβλημα, κάνε ένα διάλλειμα να τα σκεφτείς καλύτερα και πιο σοβαρά.

ε αφού κάνανε πρισσότερα οι Γερμανοί, τότε οι υπόλοιποι είμαστε ίδιοι, Τούρκοι και Αρμένιοι δηλαδή ίδιο πράμα, ωραία λογική

και μετά λες ότι υπάρχουν οι kiriak για να χωρίζουν τους λαούς,
αλλά εσύ όμως λες ότι οι Γερμανοί κάνανε εγκλήματα,
όταν οι άλλοι λένε ότι κάνανε οι Τούρκοι, τότε είναι ρατσιστές και χωρίζουν τους λαούς,

η συζήτηση δεν έχει νόημα, ξέρουμε πως θα πάει,
θα λες 1+1=3 μέχρι να αποδείξουν 10 άνθρωποι ότι δεν ισχύει ,
και μετά 2+2=5 , και άντε από την αρχή

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εχω κάποιες αμφιβολίες ,γιατί υπάρχει ποιοτική διαφορά ότι δηλαδή αυτός είναι απλός πολίτης ,ενώ εκείνοι ήταν στρατιωτικοί .
Εκτός αν ο συλληφθείς δεν είναι απλός πολίτης .

Μπορεί πολύ απλά, κάποια περιστατικά που παλιά περνούσαν στο ντούκου πλέον να αντιμετωπίζονται "όπως προβλέπεται". Πέρασες ένα μέτρο μέσα στο ελληνικό έδαφος; Δεν έχει "συγγνώμη, λάθος", κατευθείαν στον εισαγγελέα για παράνομη είσοδο στη χώρα. Και ας αποφασίσει αυτός αν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα διανυκτερεύσει στη φυλακή.

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να το προσωποιούμε στον Ερντογάν. Οι άλλοι είναι ακόμα χειρότεροι νομίζω. Π.χ.
O Τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δήλωσε ότι «το 2019 θα έρθει και θα πάρει 18 νησιά και μια βραχονησίδα.

Με τη συγκεκριμένη κυρία θα νοσταλγούμε τον Ερντογάν νομίζω αν βγει.

Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να το προσωποιούμε στον Ερντογάν. Οι άλλοι είναι ακόμα χειρότεροι νομίζω. Π.χ.
O Τούρκος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δήλωσε ότι «το 2019 θα έρθει και θα πάρει 18 νησιά και μια βραχονησίδα.

Με τη συγκεκριμένη κυρία θα νοσταλγούμε τον Ερντογάν νομίζω αν βγει.

Απολύτως σωστό!

Ο Ερντογάν μας έκανε τη χάρη να παίξει το ισλαμικό χαρτί και να απομακρυνθεί από όλους.

Οι άλλοι δεν ξέρω/νομίζω ότι θα είναι τόσο ανόητοι.

Η Τουρκία επαμφοτερίζει μεταξύ ισλαμ/εθνικισμού και κοσμικού εθνικισμού.

Όπως και να έχει για εμάς δεν υπάρχει σοβαρός συνομιλητής απέναντι.

Κρίμα.

Status
Not open for further replies.