Cinemusic - Ανδρέας
Supreme Member
Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......
Μιλας για τωρα η για το περιστατικο στα Ιμια;
Ειπα να στο θυμίσω γιατι ως τωρα μονο εγω απαντώ.
Μου κανει εντύπωση η επιείκεια
σε κατι τοσο κραυγαλέο.
Αν ηταν 100% πολιτικο θεμα θα το κατακεραυνώναμε με ευκολια.
Εδώ παρατηρώ μια αδικαιολόγητη επιείκεια
και μια δυσκολία.
Δοθήκανε εντολές για υποστολή της τουρκικής σημαίας , φυλαξη των βραχονησίδων με ανδρες των ειδικών δυνάμενων και τις ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής.
Αποτέλεσμα, πληρη αποτυχία και αυτό είναι αδιαμφησβήτητο γεγονος..
Και γιατι είναι αδιαμφησβήτητο γεγονος;
Γιατι τουρκοι κομαντος περασαν μεσα από τα πλοια μας κατω από την μυτη μας και κατελαβαν ελληνικο εδαφος .
Οποιο πλεονέκτημα υπηρχε ως εκεινη την στιγμη χάθηκε.
Και τι εκανε μετα η στρατιωτική ηγεσια που τα εκανε μουσκεμα;
Εστειλε ένα ελικοπτερο γιατι δεν πίστευε ότι καταφεραν οι τουρκοι να καταλάβουν το διπλανο νησι ( σημειωτεον το εμαθαν από την τουρκικη τηλεοραση).
Αυτό ηταν ολο.
Τωρα αν πιστευουμε πως για αυτό εφταιγε η πολιτική ηγεσια και η στρατιωτικη τα εκανε όλα σωστα … ε τι να πω.
Για ποιος πιλοτους μιλας;Συγνώμη αλλά όταν σκοτώνονται πιλότοι δεν είναι "λόγια του αέρα". Είδες καμία αντίδραση? Θα έπρεπε να υπάρξει?
Μιλας για τωρα η για το περιστατικο στα Ιμια;
.. Θα σου απαντήσω, αλλά πρώτα να δώσεις και εσύ καμία απάντηση.
Μέχρις στιγμής έχει παραθέσει το τι έγινε και ρωτάς τους άλλους.
Ειπα να στο θυμίσω γιατι ως τωρα μονο εγω απαντώ.
Δεν είναι καθόλου έτσι. Για να έχουν την ευθύνη αυτοί που είναι μπροστά πρέπει να κάνεις δύο πράγματα σαν πολιτικός:
- δίνεις κανόνες εμπλοκής.
- δεν βγάζεις την ηγεσία του στρατεύματος από τη θέση της την ώρα των εξελίξεων.
Μου κανει εντύπωση η επιείκεια
σε κατι τοσο κραυγαλέο.
Αν ηταν 100% πολιτικο θεμα θα το κατακεραυνώναμε με ευκολια.
Εδώ παρατηρώ μια αδικαιολόγητη επιείκεια
και μια δυσκολία.
Δοθήκανε εντολές για υποστολή της τουρκικής σημαίας , φυλαξη των βραχονησίδων με ανδρες των ειδικών δυνάμενων και τις ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής.
Αποτέλεσμα, πληρη αποτυχία και αυτό είναι αδιαμφησβήτητο γεγονος..
Και γιατι είναι αδιαμφησβήτητο γεγονος;
Γιατι τουρκοι κομαντος περασαν μεσα από τα πλοια μας κατω από την μυτη μας και κατελαβαν ελληνικο εδαφος .
Οποιο πλεονέκτημα υπηρχε ως εκεινη την στιγμη χάθηκε.
Και τι εκανε μετα η στρατιωτική ηγεσια που τα εκανε μουσκεμα;
Εστειλε ένα ελικοπτερο γιατι δεν πίστευε ότι καταφεραν οι τουρκοι να καταλάβουν το διπλανο νησι ( σημειωτεον το εμαθαν από την τουρκικη τηλεοραση).
Αυτό ηταν ολο.
Τωρα αν πιστευουμε πως για αυτό εφταιγε η πολιτική ηγεσια και η στρατιωτικη τα εκανε όλα σωστα … ε τι να πω.