Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι ετσι, πολυ πιο κοντα βρισκεται ο kyriak στην αληθεια του πραγματος.

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους, τις εποχες που γραφηκαν τα κορανια δεν υπηρχε καν η εννοια της αθεϊας.
Ηταν ασυληπτο σαν εννοια.
Οποτε ηταν αυτοι που δεν πιστευουν στον Αλλαχ, με καποια απλο οι παγανιστες οι ειδολωλατρες...

Δευτερο το κρατουμενο, εφοσων οτι θεολογικο υπαρχει στο κορανι, ειναι παρμενο (εστω και πολυ αγαρμπα και αστοχα) απο την Βιβλο, τα παντα, απο τα ονοματα των προφητων μεχρι τον αρχαγγελο Γαβριηλ, αρα δεν μπορουσαν να δωσουν αλλα ονοματα.
Οποτε ειπαν οι θρησκειες του Βιβλιου ( για Ιουδαϊσμο Χριστιανισμο και Μωαμεθανισμο).

Αρα αντι να τους σκοτωσουν αυτους τους πρωτους να του παρουν για σκλαβους χοντρικα... εφοσων αναγνωριζαν τον κοινο θεο τον αλλαχ.

Αλλα ελα που αφενος δεν αναγνωριζαν τον ιδιο θεο που θελαν οι μουσουλμανοι σαν Θεο, απο την μια, και ειχαν πεσει σε "ειδωλολατρια" απο την αλλη, αυτοι οι πρωτοι, για τους μουσουλμανους (μεσα στην βλακεια τους εχουν βαλει μεσα στην τριαδικοτητα την παρθενο Μαρια !!! γα παραδειγμα ) αρα τα συνορα για να περασουν απο την σκλαβια στην σφαγη ηταν και ειναι πολυ πολυ λεπτα.

Γιαυτο και καθημερινα στην Αφρικη (ολακερη πλεον οχι μονο Νιγηρια) εχουμε τρομοκρατικες επιθεσεις σε εκκλησιες, αποστολες κλπ

Βασικά αν πας εναντίον του Αλλάχ τότε ναι. Ισχύει. Στον θρησκευτικό πόλεμο όμως. Αλλιώς όχι.

Αυτό με την τριαδικότητα δεν το κατάλαβα αν θες το εξηγείς.

Βασικά αν πας εναντίον του Αλλάχ τότε ναι. Ισχύει. Στον θρησκευτικό πόλεμο όμως. Αλλιώς όχι.

Αυτό με την τριαδικότητα δεν το κατάλαβα αν θες το εξηγείς.

Οποιος εχει διαβασει το κορανι οπως εσυ πρεπει να του εχει κανει ΜΠΑΜ.... εαν οχι...τοτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Ουτως η αλλως ο Χριστιανος και ο Ιουδαιος "οδηγουνται" ντε φακτο στην ειδωλολατρεια μεσω αυτης της παρανοιας που ονομαζεται "θρησκεια".
Οποτε εγγυται στην καλη θεληση του "αγα" να τους σφαξει η οχι.
Οπως παντα.

Οποιος εχει διαβασει το κορανι οπως εσυ πρεπει να του εχει κανει ΜΠΑΜ.... εαν οχι...τοτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

Ουτως η αλλως ο Χριστιανος και ο Ιουδαιος "οδηγουνται" ντε φακτο στην ειδωλολατρεια μεσω αυτης της παρανοιας που ονομαζεται "θρησκεια".
Οποτε εγγυται στην καλη θεληση του "αγα" να τους σφαξει η οχι.
Οπως παντα.

Είναι πανεύκολο να τσεκάρει κάποιος το ίδιο το Κοράνι, είναι online.

[They are] those who have been evicted from their homes without right - only because they say, "Our Lord is Allah ." And were it not that Allah checks the people, some by means of others, there would have been demolished monasteries, churches, synagogues, and mosques in which the name of Allah is much mentioned. And Allah will surely support those who support Him. Indeed, Allah is Powerful and Exalted in Might.

https://quran.com/22/40

Εγώ άλλο ρώτησα και εσύ μου απαντάς με... ανατίναξη... ;)

Πραγματικά ρωτάω γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς με την τριαδικότητα και την Μαρία. Αλλά ΟΚ, αν δεν θες μην απαντάς.

εγώ θυμάμαι παλιά, οι αριστεροί (όλοι σχεδόν οι συγγενείς μου και οι οικογενειακοί μας φίλοι) είχανε αντιπάθεια για το ισλάμ (όπως και για τους παπάδες άλλωστε)

σήμερα έχουν γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως και καλύτεροι πρεσβευτές του από ότι οι ιμάμηδες,

και ξεχνάνε ότι οι αριστεροί στις ισλαμικές χώρες είναι από τους πρώτους που καταλήγουν στη φυλακή ή μένουν χωρίς κεφάλι

όλα στη βάση ο εχθρός της δύσης είναι φίλος μου,

μετά δεν είναι να απορείς που πείθουν όλο και λιγότερους

E αντε, αν και αποφευγω τις Κυριακες να πιανω διαβολικα εργα να σου απαντησω. Για δευτερη φορα γιατι το ειχα κανει και στο παρελθον.
Ελπιζω να το θυμηθεις την επομενη φορα.

Ας αρχισουμε με την Σουρατ 4 " Οι γυναικες".... Μη λετε Τρια. Σταματειστε. Θα ειναι καλυτερο για σας...ο θεος ειναι πολυ ενδοξος για να εχει ενα γιο" (με μια γυνη εννοειται για να "κανει γιο" ).

Για να παμε στη σουρατ 5, 116 "Θυμησου οταν ο αλλαχ πει, Ιησου γιε της Μαριας, Εσυ ειπες στους ανθρωπους παρτε με εμενα οπως επισης και τη μητερα μου για δυο θεους εκτος ( inclusive - περαν) του αλλαχ ;"...

Με λιγα λογια οι ευκαιριες για να περασσουν οι Χριστιανοι για associationistes (sic) -βλεπε ειδωλοατρες- ειναι πολλες και συνεχεις και στο κορανι αλλα και στα χαντιθ, και αφηεται στην θεληση του καθε χαλιφη για το αν οι μεν και οι δε του αποφερουν αρκετο πλουτο η οχι.
μαλιστα φτανει να ειπωθει στα χαντιθ απο ενα βραχο η ενα δεντρο "πισω μου κρυβετε ενας εβραιος" οταν "οι πιστοι" θα κανουν το "θεαρεστο" εργο τους.
Αυτα ειναι τα δεδομενα με αυτη την θρησκεια που κατα πολλους ειναι το ιδιον του διαβολου.

Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια αδιορατη υπερθρησκεια ... ελαχιστων ...
που χρησιμοποιει τους μεν για να τρομοκρατει τους δε.

Δεν σας το πα ?
Ολες οι μαζες ... καταλαβαινουν απο εκρηξεις και μαχαιρια. ΟΛΕΣ !
Το θεμα ειναι πως να ΜΗΝ εισαι μαζα ... να βρισκεσαι εκτος μαζων.
Και να καθεσαι να γελας με την (βιο)μαζα. "Χα χα, ρε τους κακομοιρηδες !"

Εαν δεις εναν σκυλοκαυγα .... χαλαει η μερα σου ?
ΟΧΙ ... συνεχιζεις απτοητος. Εισαι αλλη παστα εσυ ... φωτοβολος !

E αντε, αν και αποφευγω τις Κυριακες να πιανω διαβολικα εργα να σου απαντησω. Για δευτερη φορα γιατι το ειχα κανει και στο παρελθον.
Ελπιζω να το θυμηθεις την επομενη φορα.

Ας αρχισουμε με την Σουρατ 4 " Οι γυναικες".... Μη λετε Τρια. Σταματειστε. Θα ειναι καλυτερο για σας...ο θεος ειναι πολυ ενδοξος για να εχει ενα γιο" (με μια γυνη εννοειται για να "κανει γιο" ).

Για να παμε στη σουρατ 5, 116 "Θυμησου οταν ο αλλαχ πει, Ιησου γιε της Μαριας, Εσυ ειπες στους ανθρωπους παρτε με εμενα οπως επισης και τη μητερα μου για δυο θεους εκτος του αλλαχ ;"...

Με λιγα λογια οι ευκαιριες για να περασσουν οι Χριστιανοι για associationistes βλεπε ειδωλοατρες, ειναι πολλες και συνεχεις και στο κορανι αλλα και στα χαντιθ, και αφηεται στην θεληση του καθε χαλιφη για το αν οι μεν και οι δε του αποφερουν αρκετο πλουτο η οχι.

Αυτα ειναι τα δεδομενα με αυτη την θρησκεια που κατα πολλους ειναι το ιδιον του διαβολου.

Το μόνο που είχες απαντήσει την προηγούμενη φορά ήταν κάτι για text και όχι για context θυμάμαι.

Πάντως δεν βλέπω τι εννοείς με την τριαδικότητα και πως προκύπτει αυτή με τη Μαρία από αυτά που παραθέτεις. Ή εννοείς κάτι άλλο και υπάρχει παρανόηση.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Το θεμα ειναι οτι υπαρχει μια αδιορατη υπερθρησκεια ... ελαχιστων ...
που χρησιμοποιει τους μεν για να τρομοκρατει τους δε.

Δεν σας το πα ?
Ολες οι μαζες ... καταλαβαινουν απο εκρηξεις και μαχαιρια. ΟΛΕΣ !
Το θεμα ειναι πως να ΜΗΝ εισαι μαζα ... να βρισκεσαι εκτος μαζων.
Και να καθεσαι να γελας με την (βιο)μαζα. "Χα χα, ρε τους κακομοιρηδες !"

Εαν δεις εναν σκυλοκαυγα .... χαλαει η μερα σου ?
ΟΧΙ ... συνεχιζεις απτοητος. Εισαι αλλη παστα εσυ ... φωτοβολος !

Κι εσύ τη Μαντόνα είδες χτες στη Γιουροβίζιον; :flipout:

Θεωρητικά εγώ την έχω πιο άσχημα από τον CR πάντως που δηλώνει χριστιανός, σε περίπτωση επικράτησης του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Όλες οι "ελπίδες" μου πλέον στην εσχατολογία των Αβρααμικών θρησκειών επαφίενται. :adore::smokin:

Κι εσύ τη Μαντόνα είδες χτες στη Γιουροβίζιον; :flipout:

Θεωρητικά εγώ την έχω πιο άσχημα από τον CR πάντως που δηλώνει χριστιανός, σε περίπτωση επικράτησης του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Όλες οι "ελπίδες" μου πλέον στην εσχατολογία των Αβρααμικών θρησκειών επαφίενται. :adore::smokin:

Σιγουρα. Ελπιζω να πολεμησουμε ωστε να μην συμβει.

Σιγουρα. Ελπιζω να πολεμησουμε ωστε να μην συμβει.

Θα ρίξεις μια ματιά στο φύλλο πορείας σου για να καθυστερήσεις την κρίση μου στο afterlife με λίγα λόγια.

Εγώ ήμουν καλός στη ναυμαχία μικρός, δεν το είχα ποτέ με το stratego. :flipout:

Και ενα καλο νεο (εαν οντως ισχυει)

Απόρρητη τουρκική στρατιωτική αναφορά: Προβληματικά τα UAS Bayraktar

Σημαντικά και διαχρονικά προβλήματα εντόπισαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στα αεροχήματα τύπου Bayraktar της τουρκικής εταιρείας Baykar σύμφωνα με μυστικό έγγραφο που διέρρευσε πρόσφατα στον Τύπο. Όπως αναφέρει η δισέλιδη αναφορά η οποία συντάχτηκε στις 15 Ιουλίου του 2016 από τους Επιτελείς της 2ης Στρατιάς και απεστάλη στο Τουρκικό ΓΕΕΘΑ το τουρκικής σχεδίασης και κατασκευής αερόχημα αντιμετώπισε συχνά προβλήματα στην λειτουργία του με αποτέλεσμα να επηρεάζονται αρνητικά οι εν εξελίξει επιχειρήσεις του Τουρκικού στρατού στο τουρκικό Κουρδιστάν κατά του PKK....

https://www.defence-point.gr/news/a...tiotiki-anafora-provlimatika-ta-uas-bayraktar

Και ενα καλο νεο (εαν οντως ισχυει)

Απόρρητη τουρκική στρατιωτική αναφορά: Προβληματικά τα UAS Bayraktar

https://www.defence-point.gr/news/a...tiotiki-anafora-provlimatika-ta-uas-bayraktar

Αρρωσταίνω και μόνο που τα βλέπω. Tα δικά μας παιδιά Messenger Whatsup Instagramm και Άγιος ο Θεός.....
Για να λειτουργήσει αυτό το αεροπλάνο θέλει κινητήρες, σερβομηχανισμούς, πομπούς, δέκτες, λογισμικό, πειράματα ξανά πειράματα να ασχολούνται τα Τουρκόπουλα μέρες και νύχτες να διαβάζουν και να δοκιμάζουν. Εδώ στην Ελλάδα λες Arduino και σε κοιτάζουν λες και είναι κανά συνθηματικό, δεν ξέρουν από ποιά μεριά πιάνουν το κολλητήρι. Απελπισία χαμένες γενιές, και φυσικά τι φταίνει τα παιδιά, εμείς φταίμε.

Αρρωσταίνω και μόνο που τα βλέπω. Tα δικά μας παιδιά Messenger Whatsup Instagramm και Άγιος ο Θεός.....
Για να λειτουργήσει αυτό το αεροπλάνο θέλει κινητήρες, σερβομηχανισμούς, πομπούς, δέκτες, λογισμικό, πειράματα ξανά πειράματα να ασχολούνται τα Τουρκόπουλα μέρες και νύχτες να διαβάζουν και να δοκιμάζουν. Εδώ στην Ελλάδα λες Arduino και σε κοιτάζουν λες και είναι κανά συνθηματικό, δεν ξέρουν από ποιά μεριά πιάνουν το κολλητήρι. Απελπισία χαμένες γενιές, και φυσικά τι φταίνει τα παιδιά, εμείς φταίμε.

Παιδιά με γνώση, μεράκι και διάθεση υπάρχουν. Δες εδώ τι έφτιαξε το ΑΠΘ.

ελληνικό20αερόχημα20Delaer20RX-3.jpg

https://doureios.com/pos-tha-petyxei-kai-den-tha-apotyxei-to-uav-neas-sxediaseos-toy-apth/

Άνθρωπος να εμπιστευτεί τους νέους ανθρώπους δε βρίσκεται...

Ότι να ναι, άλλο ένα τσουβαλιασμα, πρώτον δεν γίνεται όλοι να βγαίνουν επιστήμονες, δεύτερον ποιος σου είπε ότι δεν ασχολούνται με διάφορα ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά κατασκευαστικά κλπ...
Τα έχουμε ξαναπεί έχουμε αξιόλογες εταιρείες που συνεργάζονται με κολοσσούς του αμυντικού τομέα...
Επίσης στα πανεπιστήμια παρόλη την οικονομική στενότητα γίνεται πολύ καλή δουλειά...

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Παιδιά με γνώση, μεράκι και διάθεση υπάρχουν. Δες εδώ τι έφτιαξε το ΑΠΘ.

Άνθρωπος να εμπιστευτεί τους νέους ανθρώπους δε βρίσκεται...

Kαθηγητης που να αφησει τα 9/10 (φημης και χρηματων) να πανε στους φοιτητες του ... δεν βρισκεται !
Και γνωριζω και συγκεκριμενον παρταολακια απο το ΑΠΘ (... αν θες, σε pm) που αποπερατωσε την
φτωχικη του επαυλη στο Πανοραμα (το 1992) με πακετακια απο ΕΟΚ. Οι φοιτητες (μεταπτυχιακοι
οχι πρωτακια) πηραν το ενα το μεσαιο !

Εμ ετσι ΔΕΝ γινεται τιποτα !

Ότι να ναι, άλλο ένα τσουβαλιασμα, πρώτον δεν γίνεται όλοι να βγαίνουν επιστήμονες, δεύτερον ποιος σου είπε ότι δεν ασχολούνται με διάφορα ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά κατασκευαστικά κλπ...
Τα έχουμε ξαναπεί έχουμε αξιόλογες εταιρείες που συνεργάζονται με κολοσσούς του αμυντικού τομέα...
Επίσης στα πανεπιστήμια παρόλη την οικονομική στενότητα γίνεται πολύ καλή δουλειά...

Η καλη δουλεία των Πανεπιστημιων φαινεται και αντανακλάται στην πορεία της χώρας μας, δεν είμαστε και άσχετοι ξέρουμε τι νοοτροπία υπάρχει στα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η καλη δουλεία των Πανεπιστημιων φαινεται και αντανακλάται στην πορεία της χώρας μας, δεν είμαστε και άσχετοι ξέρουμε τι νοοτροπία υπάρχει στα ελληνικά Πανεπιστήμια.
Λάθος κάνεις, τα πανεπιστήμια κάνουν κάποια πειράματα μερικά βγαίνουν μερικά όχι, όσα βγουν πρέπει να αναζητήσουν χρηματοδότηση εκεί πάσχει η Ελλάδα και δημόσια και ιδιωτικά, η δουλειά στα πανεπιστήμια είναι πολύ καλή δεδομένων των οικονομικών...
Υπάρχουν πολλές κατοχυρωμένες πατέντες από ελληνικά πανεπιστήμια...

@SR71B υπάρχουν καθηγητάρες που δεν νοιάζονται για το χρήμα και αγαπάνε αυτό που κάνουν...

Εάν κατάλαβα καλά ο aikon απορεί γιατί για παράδειγμα στην καφετέρια της γειτονιάς που επισκέπτεται δεν συχνάζουν κατασκευαστές drones. Ενώ στην Τουρκιά υπάρχουν 10 στον πάρα.

Εάν κατάλαβα καλά ο aikon απορεί γιατί για παράδειγμα στην καφετέρια της γειτονιάς που επισκέπτεται δεν συχνάζουν κατασκευαστές drones. Ενώ στην Τουρκιά υπάρχουν 10 στον πάρα.

Ακριβώς αυτό. Μπάλα Ολυμπιακός ΠΑΟΚ. Σώβρακα και φανέλες. Ενώ οι Τούρκοι παίζουν με drones και έχουν ζωντανούς στόχους. Τέτοια θέλω εγώ....!

Η Τουρκία στήνει παγίδα – Tα απόρρητα έγγραφα

Σε παγίδα, για να εγκλωβίσει την Αθήνα σε ντε φάκτο αποδοχή των διεκδικήσεων της στο Αιγαίο, επιχειρεί να μετατρέψει η Άγκυρα την συζήτηση που ξεκινά σήμερα στην Αθήνα μεταξύ στρατιωτικών κλιμακίων για την υιοθέτηση Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, επαναφέροντας στο τραπέζι τον «Κώδικα Συμπεριφοράς» (Code of Conduct) στρατιωτικών πτήσεων, τον οποίο απέρριψαν από το 2008 δυο ελληνικές κυβερνήσεις.

Status
Not open for further replies.