Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ναι ναι ο Τσίπρας θα φταίει χαχαχαχαχα
Ρε τι διαβάζουμε

Κατάλαβες τι έγραψα και με τι ύφος το έγραψα ? Κατ'αρχήν είδες με τι σιγουριά και χαμογελάκι είπε ο Τσίπρας οτι οι Τούρκοι δεν θα πάνε να τρυπήσουν στο Καστελόριζο ? - Σαν να θέλει να τσιγκλίσει τον Ερντογάν 1 μήνα πριν φύγει. Δεν ξέρει οτι όταν λέει κάτι αυτός τα τούρκικα μμε κοιτάνε τι θα κάνει ο Ερντογάν ? Ενα μήνα πριν φύγει ας μείνει στα βασικά κι ας αφήσει το κλίμα και το ύφος να το κανονίσει ο επόμενος.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Εγώ κύριοι φοβάμαι και την υστεροβουλία του Τσίπρα. Δεν θέλω να πω μεγάλα ή κακά λόγια, αλλά καταλαβαίνω οτι αν γίνουν τώρα μικροκινήσεις που θα οδηγήσουν σε μια κατάσταση που θα σκάσει στα χέρια του Μητσοτού μετά απο τον επόμενο μήνα και πέρα, είναι βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα... Μακάρι να είμαι πολύ καχύποτος...

Προσωπικά δεν με νοιάζει σε ποιανού χέρια θα σκάσει, ούτε σε ποιανού το ψωμί θα είναι βούτυρο.

Αν χαθεί κάτι από την πατρίδα πρέπει να τους φάει η μαρμάγκα.

Κατάλαβες τι έγραψα και με τι ύφος το έγραψα ? Κατ'αρχήν είδες με τι σιγουριά και χαμογελάκι είπε ο Τσίπρας οτι οι Τούρκοι δεν θα πάνε να τρυπήσουν στο Καστελόριζο ? - Σαν να θέλει να τσιγκλίσει τον Ερντογάν 1 μήνα πριν φύγει. Δεν ξέρει οτι όταν λέει κάτι αυτός τα τούρκικα μμε κοιτάνε τι θα κάνει ο Ερντογάν ? Ενα μήνα πριν φύγει ας μείνει στα βασικά κι ας αφήσει το κλίμα και το ύφος να το κανονίσει ο επόμενος.

Ο Ερντογάν δεν χρειάζεται τσίγκλισμα.

Γενικά οι Τούρκοι δεν χρειάζονται. Μακροχρόνιο σχέδιο έχουνε.

Αν γίνει οτιδήποτε δεν θα το έχει προκαλέσει ούτε ο Τσίπας, ούτε κανένας από εδώ.

Το θεμα ειναι να μην χαθει .

Δεν με νοιαζει να τους κρεμασουν αναποδα στην πλατεια συνταγματος.

Με νοιαζει να μην βλαψουν την πατριδα μας.

Εγώ κύριοι φοβάμαι και την υστεροβουλία του Τσίπρα. Δεν θέλω να πω μεγάλα ή κακά λόγια, αλλά καταλαβαίνω οτι αν γίνουν τώρα μικροκινήσεις που θα οδηγήσουν σε μια κατάσταση που θα σκάσει στα χέρια του Μητσοτού μετά απο τον επόμενο μήνα και πέρα, είναι βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα... Μακάρι να είμαι πολύ καχύποτος...

Πολυ δεν εισαι.
Μαλλον το ελαχιστον.

Μιλαμε για εναν πολιτικο που βγηκε με σημαια την "απελευθερωση" της χωρας απο τους δανειστες και την χρεωσε τελικα αλλα 100 δις για πλακα.

Μιλαμε για εναν πολιτικο που βγηκε με σημαια την ανεξαρτησια απο "προστατες" και μας εφερε σε κοινωνια μια με τους Αμερικανους πιο στενα απο ποτε μετα τον πολεμο.

Στα εθνικα θεματα θα σταματησει λες ?

Πολυ δεν εισαι.
Μαλλον το ελαχιστον.

Μιλαμε για εναν πολιτικο που βγηκε με σημαια την "απελευθερωση" της χωρας απο τους δανειστες και την χρεωσε τελικα αλλα 100 δις για πλακα.

Μιλαμε για εναν πολιτικο που βγηκε με σημαια την ανεξαρτησια απο "προστατες" και μας εφερε σε κοινωνια μια με τους Αμερικανους πιο στενα απο ποτε μετα τον πολεμο.

Στα εθνικα θεματα θα σταματησει λες ?

Όπως αποδείχθηκε, για αυτούς δεν υπάρχουν εθνικά θέματα γιατί δεν υπάρχουν έθνη, είναι μια κοινωνική κατασκευή. Και με τον τούρκικο λαό δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αφού.

Όπως αποδείχθηκε, για αυτούς δεν υπάρχουν εθνικά θέματα γιατί δεν υπάρχουν έθνη, είναι μια κοινωνική κατασκευή. Και με τον τούρκικο λαό δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αφού.
Πραγματικά για πες μου τι έχω να χωρίσω με τον αντίστοιχο Τούρκο πολίτη?
Έχετε μπερδέψει την πολιτική με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών των δύο χωρών...
Φυσικά δεν υιοθετω την άποψη ότι δεν υπάρχουν σύνορα έθνη κλπ του συριζα

Πραγματικά για πες μου τι έχω να χωρίσω με τον αντίστοιχο Τούρκο πολίτη?
Έχετε μπερδέψει την πολιτική με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών των δύο χωρών...
Φυσικά δεν υιοθετω την άποψη ότι δεν υπάρχουν σύνορα έθνη κλπ του συριζα

Όχι ΕΣΕΙΣ έχετε μπερδέψει τις προσωπικές σχέσεις με τις διακρατικές. Όσο για το τι έχεις να χωρίσεις με τον αντίστοιχο Τούρκο πολίτη; Δεν ξέρω. Ότι είχαν να χωρίσουν ίσως και οι Ελληνοκύπριοι που διώχθηκαν απο τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους. Τα οποία αυτή τη στιγμή χαίρονται κάποιοι Τούρκοι, που μπορεί κατά τα άλλα να είναι συμπαθέστατοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Πραγματικά για πες μου τι έχω να χωρίσω με τον αντίστοιχο Τούρκο πολίτη?...

Τα νησιά της χώρας σου.

Νομίζω αυτήν την ερώτηση την είχε κάνει κι ένας βυζαντινός ταβερνιάρης όταν μαθεύτηκαν τα νέα οτι ο στρατός είχε χάσει στο Ματζικέρτ στην άλλη άκρη της Ανατολίας...

Όχι ΕΣΕΙΣ έχετε μπερδέψει τις προσωπικές σχέσεις με τις διακρατικές. Όσο για το τι έχεις να χωρίσεις με τον αντίστοιχο Τούρκο πολίτη; Δεν ξέρω. Ότι είχαν να χωρίσουν ίσως και οι Ελληνοκύπριοι που διώχθηκαν απο τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους. Τα οποία αυτή τη στιγμή χαίρονται κάποιοι Τούρκοι, που μπορεί κατά τα άλλα να είναι συμπαθέστατοι.
Εσύ τα μπερδέψεις όχι εγώ...
Το ότι η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε μια πολιτική αστάθεια στην Κύπρο και τους προδότες χουντικούς της Ελλάδας φταίει ο μέσος Τούρκος?
Όταν η Ελλάδα έκανε κατακτήσεις έφταιγαν οι πολίτες ή αυτοί που πήγαιναν να μείνουν στα κατακτημένα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Τα νησιά της χώρας σου.

Νομίζω αυτήν την ερώτηση την είχε κάνει κι ένας βυζαντινός ταβερνιάρης όταν μαθεύτηκαν τα νέα οτι ο στρατός είχε χάσει στο Ματζικέρτ στην άλλη άκρη της Ανατολίας...
Γιατί δεν υπάρχει αυτή η πρεμουρα για τη νότια Ιταλία ας πουμε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Γιατί δεν υπάρχει αυτή η πρεμουρα για τη νότια Ιταλία ας πουμε?

Γιατί είναι μακριά στρατιωτικά δεν μπορούν και δεν είχαν βρεθεί ποτέ στην νότια Ιταλία. Αν δεις, όταν μιλάνε θεωρούναι "πατρίδες της καρδιάς τους" όλα τα ευρωπαικά μέρη που έτυχε στο παρελθόν να κρατήσουν στην κατοχή τους έστω και μιά εβδομάδα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Γιατί είναι μακριά και στρατιωτικά δεν μπορούν. Αν δεις, όταν μιλάνε θεωρούναι "πατρίδες της καρδιάς τους" όλα τα ευρωπαικά μέρη που έτυχε στο παρελθόν να κρατήσουν στην κατοχή τους έστω και μιά εβδομάδα...
Για εμάς λέω όχι για τους Τούρκους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Για εμάς λέω όχι για τους Τούρκους

Τι εννοείς για εμάς ? Απειλήσαμε ποτέ τους Ιταλούς ? Παραβιάσαμε τον εναέριο χώρο τους ? αμφισβητήσαμε την θάλασσα και τον αέρα τους όπως κάνουν καθημερινά οι Τούρκοι σε εμάς ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας....

Τι εννοείς για εμάς ? Απειλήσαμε ποτέ τους Ιταλούς ? Παραβιάσαμε τον εναέριο χώρο τους ? αμφισβητήσαμε την θάλασσα και τον αέρα τους όπως κάνουν καθημερινά οι Τούρκοι σε εμάς ?
Κι εμείς για χαμένες πατρίδες κουβεντιάσουμε μερικές φορές αλλά συνέχεια λέμε για τα ανατολικά γιατί δεν είπαμε ποτέ για τα δυτικά?
Το λέω γιατί έκανες αναφορά στο Ματζικέρτ

Με τον Τουρκο απλο εργαζωμενο πολιτη δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα !
δουλευω καθε μερα μαζι τους... τους ζω ....
πολλοι απο αυτους εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα οπως φιλοτιμο καλαμπουρι φιλοξενια και συμπονια !

οι δε Γερμανοι στην κοσμαρα τους .....

με τους τρελλους της Τουρκικης κυβερνησης εχουμε θεμα οντως !!!

Με τον Τουρκο απλο εργαζωμενο πολιτη δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα !
δουλευω καθε μερα μαζι τους... τους ζω ....
πολλοι απο αυτους εχουμε αρκετα κοινα χαρακτηριστικα οπως φιλοτιμο καλαμπουρι φιλοξενια και συμπονια !

οι δε Γερμανοι στην κοσμαρα τους .....

με τους τρελλους της Τουρκικης κυβερνησης εχουμε θεμα οντως !!!
Έχεις μπερδέψει τις προσωπικές με τις διακρατικές σχέσεις, δεν ξέρεις εσύ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γε

Κι εμείς για χαμένες πατρίδες κουβεντιάσουμε μερικές φορές αλλά συνέχεια λέμε για τα ανατολικά γιατί δεν είπαμε ποτέ για τα δυτικά?

Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες δυτικά. Σκέψου λογικά - έφυγαν ποτέ κλαμένοι διωγμένοι και κυνηγημένοι οι Ελληνες απο την νότια Ιταλία ? τους έσφαξαν οι Ιταλοί ?

Ειχες παππου Σικελο; Γιατι ο δικος μου παππους τυχαινει να γεννηθηκε εξω απο τη Σμυρνη. Υπηρξαν πολυ προσφατα πατριδες πολλων απο εμας, μολις 1-2 γενιες πισω, και χαθηκαν. Πώς να τις πούμε δλδ; Να μην λεμε κιχ, μην θεωρηθει ως προτροπη να ζωστουμε στα φυσεκλικια και μπουμε να παρουμε την Πολη;

Εσύ τα μπερδέψεις όχι εγώ...
Το ότι η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε μια πολιτική αστάθεια στην Κύπρο και τους προδότες χουντικούς της Ελλάδας φταίει ο μέσος Τούρκος?
Όταν η Ελλάδα έκανε κατακτήσεις έφταιγαν οι πολίτες ή αυτοί που πήγαιναν να μείνουν στα κατακτημένα?

Δεν έχεις ιδέα. Η Τουρκία δεν εκμεταλεύτηκε μια "πολιτική αστάθεια". Η Τουρκία επιζητεί την προσάρτηση της Κύπρου απο το 1950. Σχεδίαζε την εισβολή ή κάτι ανάλογο επι δεκαετίες και απλά άδραξε την ευκαιρία που περίμενε. Η επεκτατική πολιτική της Τουρκίας απέναντί μας έχει την αμέριστη συμπαράσταση του μέσου Τούρκου, αλλιως δε θα μπορούσε να ακολουθείται απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακ

Δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες δυτικά. Σκέψου λογικά - έφυγαν ποτέ κλαμένοι διωγμένοι και κυνηγημένοι οι Ελληνες απο την νότια Ιταλία ? τους έσφαξαν οι Ιταλοί ?
Α μάλιστα έχει να κάνει με το πώς εκδιώχθηκαν, δηλαδή αν αύριο κάποια χώρα πχ η Αμερική πάει στην Κρήτη και τους πει καντε την βόρεια θα είναι οκ?

Status
Not open for further replies.