petronik
Μέλος Σωματείου
Eχουμε δρομο ακομη μεχρι να αρχισουμε να αποκτουμε μια πιο σφαιρικη αποψη ολων των γεγονοτων.Θα αρχισουν σιγα -σιγα να βγαζουν τα απλυτα τους στη φορα,δεν θα σκεπαστει τοσο ευκολα το ζητημα.
Το ιδιο ειπε και μια γριουλα,οτι στο σπιτι της,οι πορτες παραθυρα,ντζαμια κλπ,ανοιξαν προς τα εξω και οχι προς τα μεσα.
Πιθανως λογω της δημιουργιας υπερπιεσης στο εσωτερικο των οικηματων απο την συμπιεση και παραμορφωση της οροφης απο το ωστικο κυμα.
Όπως και να έχει, τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία [FONT="]και ερασιτεχνικό τρόπο [/FONT]στο συγκεκριμένο σημείο παρά τις συστάσεις και υποδείξεις του ΓΕΕΦ για την αδυναμία του για σωστή φύλαξη και συντήρηση σύμφωνα με τούς στρατιωτικούς κανονισμούς για το συγκεκριμένο υλικό.
Δεν γινεσαι πιο σαφης; Ετσι που τα λες δεν φαινεται να διαφωνεις με τον Αντωνης-Κ καπου.Εκτος κι αν εννοεις οτι το ΓΕΕΦ δεν ενημερωνε την κυβερνηση κρατωντας την στο σκοταδι.Θες να τα πεις αυτά και στον γιο του διοικητή της βάσης που έστελνε αναφορά στο ΓΕΕΦ μια φορα την βδομάδα και ζητούσε την απομάκρυνση των container?
Θες να τα πεις αυτά και στον γιο του διοικητή της βάσης που έστελνε αναφορά στο ΓΕΕΦ μια φορα την βδομάδα και ζητούσε την απομάκρυνση των container?
Μονο λίγο σβέλτα παρακαλώ επειδή αν ξεπεράσει τις 550 κιλοβατώρες κατανάλωσης ο σταθμός της Δεκέλειας θα έχω διακοπή ρεύματος.
Και ως γνωστό για όλα φταίει ο Χριστόφιας
Μήπως έχουμε και στην Ελλάδα κάτι παρόμοιο και δεν το ξέρουμε.....
Επρεπε το 1999 να βγαλω καποιες φωτογραφιες απο εκει που υπηρετησα,αλλα τοτε δεν ειχα κινητο με καμερα..Εχω φυλαξει σκοπια σε βουνο με χιλιαδες βομβες 250lb ληγμενες,στοιβαγμενες και εκτεθειμενες στα στοιχεια της φυσης..ας μη μπω σε λεπτομερειες,δεν υπαρχει λογος..
Νομίζω πως είναι ξεβιδωμένος ο πυροκροτητής, αλλά πάνε και χρόνια δεν θυμάμαι καλά, ούτε είχα κάποια ειδίκευση στα πυρομαχικά (γενικώς).
ναι,ειναι,ομως η γομμωση ειναι ενεργη..Ειχες δει και εσυ κατι παρομοιο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.