Τραγούδια που έχουμε λιώσει στις δοκιμές μας

Εκεί που το 80-85% της μουσικής ακούγεται οκ με τα τραγούδια που βάζετε όλοι σας....δεν θέλω να αλλάξω σύστημα....χαχαχα....

Τα περισσότερα, όντως αν τα βάλεις σε οποιοδήποτε σύστημα θα καταλάβεις τι σημαίνει καλή ηχογράφηση. Ακούγονται ωραία ακόμη και σε ηχεία BT.
Πρέπει να τα ακούσεις σε κάποιο μεγάλο σύστημα για να έχεις σύγκριση μετά με το δικό σου.
Κάποια άλλα, όπως αυτό, αν το ακούσεις σε μέτριο σύστημα απλά θα αναρωτιέσαι γιατί είναι στη λίστα.
Μέχρι να το ακούσεις σε σωστό σύστημα. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Ge0rge
Τα περισσότερα, όντως αν τα βάλεις σε οποιοδήποτε σύστημα θα καταλάβεις τι σημαίνει καλή ηχογράφηση. Ακούγονται ωραία ακόμη και σε ηχεία BT.
Πρέπει να τα ακούσεις σε κάποιο μεγάλο σύστημα για να έχεις σύγκριση μετά με το δικό σου.
Κάποια άλλα, όπως αυτό, αν το ακούσεις σε μέτριο σύστημα απλά θα αναρωτιέσαι γιατί είναι στη λίστα.
Μέχρι να το ακούσεις σε σωστό σύστημα. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κάνε και μια περιγραφή να δούμε τι ψάρια πιάνουμε...

Κάνε και μια περιγραφή να δούμε τι ψάρια πιάνουμε...

Από το δεύτερο λεπτό και μετά, πρέπει κάθε όργανο να είναι στη θέση του, να μην γίνεται "αχταρμάς" και γενικά το άκουσμα να είναι ευχάριστο και όχι garage style. :)

• Like
Reactions: protrudi and Ge0rge
Το θέμα ρε παιδιά είναι ότι ωραία είναι όλα αυτά τα τραγούδια αλλά σε όποιο σύστημα και να τα βάλω νομίζω ότι έχω υπέρ συστηματαρα...
Εκεί που το 80-85% της μουσικής ακούγεται οκ με τα τραγούδια που βάζετε όλοι σας....δεν θέλω να αλλάξω σύστημα....χαχαχα....
Είναι σαν να ακούω την μουσική που θέλω οκ και μετα να βάλω μια καλή ηχογράφηση για να "ικανοποιήσω" τις επιλογές μου.

Ε τώρα χαλάς το όνειρο... Άσε να νομίζουμε ότι έχουμε τα καλύτερα :p

ΥΓ: Έβαλα ένα από αυτά τα κομμάτια στο laptop και ξενέρωσα. Δεν βάζω άλλο τέλος, θέλω να μείνω στον κόσμο μου :ROFLMAO: