Απάντηση: Re: Transformers 3: Dark of the Moon (2011)
Για να πω την αληθεια νιωθω λιγο προνομιουχος με το City Gate και το ειχα ξαναγραψει πριν 5-6 μηνες οταν ειχα δει το Sanctum εκει.
Για μενα αν δεν βρειτε τελικα Xpand 3D δειτε το σε Dolby 3D, οσοι το ειδαν σε RealD ΚΑΙ σε αλλο 3D format παραδεχονται οτι το RealD ειναι χειροτερο (αναμενομενο).
Xpand 3D
Το είδα εχθές , τα γυαλιά δεν είναι μιας χρήσεως με αποτέλεσμα να σου δίνουν και ένα μαντηλάκι καθαρισμού , 5 λεπτά καθάριζα για να φύγει η γλίτσα η οποία σε ορισμένα σημεία δεν καθάρισε (το ίδιο σε δυο ζευγάρια οπότε θεώρησα πως δεν λέει να πάω να κάνω διαλογή για άλλα), επιπλέον πολύ μικρά , έβλεπα μέχρι και δυο σειρές μπροστά μου από το κάτω μέρος των γυαλιών :7SFGSFG:
Η ταινία τώρα , δεν μου άφησε την εμπειρία του avatar (ίσως να είναι επειδή εκείνο ήταν το πρώτο μου 3d) , αλλά ήταν από άκρη σε άκρη καθαρή και νέτη η εικόνα χωρίς να με κουράσει καθόλου , εν αντιθέσει με το avatar που πολλές φορές η θολούρα στα σημεία που δεν ενδιέφεραν τον σκηνοθέτη με είχε ταλαιπωρήσει .
Περίμενα σκηνές από εκείνες που κλείνεις τα μάτια η σκύβεις ενστικτωδώς .
Άσχετο ,η μόνη που έκλεισα τα μάτια ήταν πριν το έργο , σε trailer μιας ταινίας με έναν τύπο που πολεμούσε κρατώντας μια ασπίδα και την πέταξε κατά πάνω μας στο τέλος του trailer .
Μόλις γύρισα στο σπίτι έβαλα για λίγο το transformers 2 στις 132" για να συγκρίνω , αλλά με δυόμισι ώρες πήγαινε έλα συν αναψυκτικά και καύσιμα θα έλεγα πως καλύτερα να περίμενα να το δω στο σπίτι , δεν νομίζω πως άξιζε τα 50 που ξόδεψα.
Φυσικά αν ήμουν κάτοικος Θεσσαλονίκης και είχα μόνο το εισιτήριο των 12 ναι , θα είχα άλλη γνώμη .
Η v-max του village κλάσεις ανώτερη αίθουσα (αν θεωρείται διαφήμιση αυτό παρακαλώ να διαγραφεί) , ίσως εκεί να οφείλεται αν δεν φταίει η κρίση , το ότι ήμασταν 16 !!! άτομα μόνο .
Υ.Γ. Ο Σαμ , τσάμπα έτρεχε σε αυτή την ταινία η έτσι μου φάνηκε ?
Η Megan έδενε περισσότερο , ειδικά όταν έλεγε το : εκκεντροφόρος άξονας .