1ον "Στην δουλεια επιλεγω να παω" = μπορω να επιλεξω να μην παω, με οτι συνεπεια εχει αυτο (πχ να πεινασω).
2ον ναι δεν καταδεχομαι 22χρονα κομπλεξικα που δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν στην ζωη τους, να με διατασσουν να καθαριζω τουαλετες. Και οχι δεν συμπεριφερομαι ετσι στους υπαλληλους μου, χτες τους ειχα βγαλει και για καφε μαλιστα (ετσι κι αλλιως 4 ατομα ειμαστε και πανω-κατω ιδιας ηλικιας). Το οτι εχω προβλημα αντιστοιχα με μπατσους, εφοριακους κλπ, δεν σημαινει οτι δεν μου αρεσει να μου λενε τι να κανω, αλλα δεν μου αρεσει ο οποιοσδηποτε που εχει εστω την παραμικρη εξουσια να την χρησιμοποιει ετσι οπως την χρησιμοποιουν 9/10 απο αυτους στην Ελλαδαρα μας. Οταν μπαινει ο εφοριακος και σου λεει "θα μου δωσεις τοσα γιατι αλλιως θα σου βγαλω 2χτοσα σε προστιμα", οταν μου λεει ο μπατσος "να μην ξαναερθεις εδω γιατι εισαι μακρυα απο το σπιτι σου" και κατι αλλα τετοια χαριτωμενα, τοτε ναι εχω προβλημα.
3ον Απο την στιγμη που ο ιδιος ο στρατος και ο τροπος με τον οποιο λειτουργει, επιτρεπει σε καποιους να περασουν μελι-γαλα και σε καποιους αλλους να πηξουν αφανταστα (τρωγοντας και τα ζορια οσον περνανε μελι-γαλα), τοτε ειναι προφανες οτι θα κοιταξω να ειμαι με τους πρωτους. Για μλκες ψαχνετε??? Αν λοιπον προτιματε να παω για ενα χρονο να με ταιζουν και να καθομαι να ξυνω τα @@ μου με εξοδα δικας σας, να παω. Εγω προτιμω να μην χασω ενα χρονο απο την ζωη μου και να μην πεταξω στα σκουπιδια την επιχειρηση μου.
4ον Να παω στρατο για να μπορω να υπερασπιστω την πατριδα οταν θα μας την πεσουν οι Τουρκοι? Καλο ανεκδοτο και αυτο.
Λοιπον για να τελειωνει το αστειακι, εγω στο ΔΑ ειμαι δηλωμενος στους λοκατζηδες κατ'επιλογην δικια μου. Ακριβως επειδη οταν περασα περιοδευων πριν 10 χρονια πιστευα και εγω ολα αυτα τα ωραια και ρομαντικα αστειακια περι χρεους στην πατριδα και το να μαθω να την υπερασπιζομαι. Και αμα στον στρατο περναγαν ολοι το ιδιο ασχημα και μαθαιναν πραγματικα στρατιωτικη εκπαιδευση, θα ημουν ο πρωτος που θα πηγαινα. Σε αυτο το ανεκδοτο ομως που ονομαζεται Ελληνικος Στρατος, ΔΕΝ θα συμμετασχω.