συνηθως εχουν να προτεινουν τροφοδοτικο για καποια εξτρα χρηματα, αυτοι που πουλανε και τα τριπαθα
Τα ειδα αυτα που λες αλλα επειδη ακουω/διαβαζω οτι τα τριπαθα ειναι... ευαισθητα ως προς την τροφοδοσια τους ελεγα μηπως υπαρχουν -η/και χρειαζονται- πιο αξιοπιστες λυσεις απο απλα τροφοδοτικακια του δεκαρικου (εννοειται και κοσμιες λυσεις για σαλονια, οχι ας πουμε κατι μπαταριες αυτοκινητου που εχω δει καπου...:rifle![]()
Αληθεια βρε παιδια, εσεις που τα 'χετε και ξερετε, με τι/πως τα τροφοδοτειτε? Γιατι βλεπω και αρκετους κινεζους στο ebay να τα δινουν χωρις τροφοδοτικο και να λενε και προσοχη στην τροφοδοσια...?
Καλα τα 'πα εγω, θα ξοδευτουμε παλι στο τελος...
Φιλε μου καλοριζικος και χαιρομαι που αυτο που ακους σ' αρεσει.
Σταυρος ακουει...??? Τι εγινε τελικα ηρθαν τα τριπαθα?
ΗΡΘΑΝ!!!
Απο ποιοτητα κατασκευης δεν εχω σχολια... απορω πως καταφερνουν τοσο χαμηλο κοστος... Απο ηχο δεν εχω προλαβει ακομα να τα ακουσω. Αισιοδοξω μεσα στο Σαβ/κο να εχω μια πρωτη εκτιμηση. Θα κανω ομως ενα συγκριτικο τεσσαρων τριπαθων με διαφορα ηχεια και θα γραψω αναλυτικα οταν εχω νεα.
ΗΡΘΑΝ!!!
Απο ποιοτητα κατασκευης δεν εχω σχολια... απορω πως καταφερνουν τοσο χαμηλο κοστος... Απο ηχο δεν εχω προλαβει ακομα να τα ακουσω. Αισιοδοξω μεσα στο Σαβ/κο να εχω μια πρωτη εκτιμηση. Θα κανω ομως ενα συγκριτικο τεσσαρων τριπαθων με διαφορα ηχεια και θα γραψω αναλυτικα οταν εχω νεα.
Σταύρακα, ωραίο ΣΚ κανονίζεις
Καλές ακροάσεις και καλή διασκέδαση!
Ok περιμενουμε κι εμεις να μας πεις τι ακουσες για να δουμε τι θα... κανουμε.
Πραγματι το τελειο ΣΚ!
για τον ακριβο ποσο πληρωσες τελωνειο?
αυτον τον ΑΜΡ90 θα θελα να τον δοκιμασω με τα RF-52 με τα 96dB:hmmmm:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.