Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Ελεγα και εγω να παρω τα fostex με 150ε αλλα σκεφτομαι και εναν τετοιο ενισχυτη με ενα ζευγαρι ηχεια οπως τα Roth oli 2 που ειδα πιο πανω.

το να παρεις ενεργα, αποφευγεις το ρισκο του ματσαρισματος του τριπαθ με τα ηχεια που λες. Κατα τα αλλα ειναι λογικο αυτο που λες

ok παιδια θα παρω τα fostex :a0210 απλα ειμαι λιγο ψηρας με τα τεχνολογικα και το ψαχνω αρκετα το πραμα.Ευχαριστω για τις συμβουλες

Re: Απάντηση: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

συνηθως εχουν να προτεινουν τροφοδοτικο για καποια εξτρα χρηματα, αυτοι που πουλανε και τα τριπαθα

Τα ειδα αυτα που λες αλλα επειδη ακουω/διαβαζω οτι τα τριπαθα ειναι... ευαισθητα ως προς την τροφοδοσια τους ελεγα μηπως υπαρχουν -η/και χρειαζονται- πιο αξιοπιστες λυσεις απο απλα τροφοδοτικακια του δεκαρικου (εννοειται και κοσμιες λυσεις για σαλονια, οχι ας πουμε κατι μπαταριες αυτοκινητου που εχω δει καπου...:rifle:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Τα ειδα αυτα που λες αλλα επειδη ακουω/διαβαζω οτι τα τριπαθα ειναι... ευαισθητα ως προς την τροφοδοσια τους ελεγα μηπως υπαρχουν -η/και χρειαζονται- πιο αξιοπιστες λυσεις απο απλα τροφοδοτικακια του δεκαρικου (εννοειται και κοσμιες λυσεις για σαλονια, οχι ας πουμε κατι μπαταριες αυτοκινητου που εχω δει καπου...:rifle:)

τροφοδοτικα σε ποικιλια φανταζομαι θα υπαρχουν σε Ritso, Βενιερη, Κατουμα.

Αληθεια βρε παιδια, εσεις που τα 'χετε και ξερετε, με τι/πως τα τροφοδοτειτε? Γιατι βλεπω και αρκετους κινεζους στο ebay να τα δινουν χωρις τροφοδοτικο και να λενε και προσοχη στην τροφοδοσια...?

Αν τροφοδοτικό εννοείς τον μετασχηματιστή, εγώ το πήρα από πωλητή ο οποίος πουλούσε τον ενισχυτή μαζί με το τροφοδοτικό, για να μην ψάχνομαι.
Κι εμένα με ανησύχησαν οι προειδοποιήσεις τους, αλλά όπως διαπιστώνω ένας απλός μετασχηματιστής είναι που μπορείς να βρεις οπουδήποτε.

Καλα τα 'πα εγω, θα ξοδευτουμε παλι στο τελος...:flipout:

Φιλε μου καλοριζικος και χαιρομαι που αυτο που ακους σ' αρεσει.

Εγώ δεν ξέρω ακόμα αν πρέπει να χαρώ ή να αρχίσω να ψιλοκλαίω τα λεφτά που δαπάνησα πέρσι για τον κανονικό(?) μου ενισχυτή....

αν θελεις τον απολυτο "κανονικο" με φουλ εξτρα (4 εισοδους, ακουστικα, μια εισοδο με gain για τα φορητα mp3) με το 2024 κοιτα και αυτον
τα εχει ολα και συμφερει, μιλαμε για πολυ γελιο.... Βεβαια παει στα 130 ευρω...αλλα τα εχει ολα και συμφερει. Τον εχω γυρω στον 1,5 χρονο και ειναι τα ποιο τιμια λεφτα που εχω δωσει για hi-fi

Σταυρος ακουει...??? Τι εγινε τελικα ηρθαν τα τριπαθα?

ΗΡΘΑΝ!!!
Απο ποιοτητα κατασκευης δεν εχω σχολια... απορω πως καταφερνουν τοσο χαμηλο κοστος... Απο ηχο δεν εχω προλαβει ακομα να τα ακουσω. Αισιοδοξω μεσα στο Σαβ/κο να εχω μια πρωτη εκτιμηση. Θα κανω ομως ενα συγκριτικο τεσσαρων τριπαθων με διαφορα ηχεια και θα γραψω αναλυτικα οταν εχω νεα.

ΗΡΘΑΝ!!!
Απο ποιοτητα κατασκευης δεν εχω σχολια... απορω πως καταφερνουν τοσο χαμηλο κοστος... Απο ηχο δεν εχω προλαβει ακομα να τα ακουσω. Αισιοδοξω μεσα στο Σαβ/κο να εχω μια πρωτη εκτιμηση. Θα κανω ομως ενα συγκριτικο τεσσαρων τριπαθων με διαφορα ηχεια και θα γραψω αναλυτικα οταν εχω νεα.

Σταύρακα, ωραίο ΣΚ κανονίζεις :-)
Καλές ακροάσεις και καλή διασκέδαση!

ΗΡΘΑΝ!!!

για τον ακριβο ποσο πληρωσες τελωνειο?

για τον ακριβο ποσο πληρωσες τελωνειο?

Τον ακριβο τον περιμενω ακομη. Δεν θα συμμετασχει στο συγκριτικο λογω μεγαλης διαφορας σε ισχυ με τους αλλους. Αισιοδοξω οτι δεν θα πληρωσω τελωνειο...

Ολα ηρθαν χωρις τελωνειο. Πριν κανω το συγκριτικο θα κανω μια αναφορα στην τελευταια αφιξη. Αυτον με το τσιπακι 2022.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150371339316&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

TAMP_90_01.JPG

45 w@8Ohm. 0.015% THD+N
60 w@8Ohm. 0.1% THD+N
90 w@4Ohm. 0.1% THD+N

Στιβαρη κατασκευη. Κοστος 150 ευρω. Ηρθε με EMS χωρις την παραμικρη χρεωση στο τελωνειο. Οι πρωτες εντυπωσεις με cd player Sony 597 ηχεια Fostex 167 diy... καθαρος, γλυκος ηχος τονικα ισορροπημενος. Σε καμμια περιπτωση δεν φθανει την ποιοτητα (αναλυση και ηχοχρωμα) της λαμπας και ειδικα μιας SE με την οποια ακουγα τα συγκεκριμενα ηχεια. Αλλα υπερτερει ενος τρανζιστορατου ισως ακομα και τριπλασιας αξιας (δυσκολη κουβεντα ομως αφου πρεπει καποιος να εχει ακουσει πολλους σε αυτη την κατηγορια τιμης και σχετικα προσφατα). Η ισχυς του δεν πρεπει να ξεγελασει... απαιτει ευαισθητο ηχειο ( και γρηγορο για σωστη αποδοση) για να διατηρησει χαμηλη παραμορφωση.
Σε τετοια τιμη δεν μπορω να μην τον προτεινω... οποιος θελει ενα δευτερο συστημα φθηνο και με αξιολογο ηχο ειναι κελεπουρι.