Τριπόδια και φωτογραφικές κεφαλές

Re: Τριπόδια..

Καλησπέρα
Έχω , ας πούμε, κατασταλάξει στο BENRO A-250FN00 σαν πρώτο και μοναδικό τρίποδο . Χρήση , νυχτερινή φωτογραφία και οπουδήποτε χρειάζεται σταθερότητα , ίσως σε καμιά εκδρομούλα , και πio σπάνια σε κάποιο ταξιδάκι .
Σχετικά κοντά σε αυτά τα χρήματα είναι και το BENRO A-350FN0. Σαν διαφορές βλέπω το 350 πάει ένα κλικ πιο ψηλά 1415/1375 mm , η κεφαλή σηκώνει 4 κιλά έναντι 3 του 250 , μαζεμένο ειναι 510/485 mm . Πέραν αυτού το 250 έχει κεφαλή FNOO και το 350 έχει κεφαλή FN0 και κάνα 30αρι εβρά παραπάνω . Η μηχανή είναι αυτή της υπογραφής μου περίπου στα 1300 γρ . Αν εξαιρέσουμε το πλεονέκτημα των 200 γρ του 250 1.0/1.28 kg και το ελάχιστα πιο μαζεμένο μέγεθος αξίζει η χρηματική διαφορά υπερ του 350 και κυρίως η κεφαλές που διαφέρουν . Το 250 , διάβασα το σχετικό review, μάλλον καλύπτει τις ανάγκες μου . Επειδή όμως , κάποια στιγμή μελλοντικά ίσως πάω σε ff , μήπως το 350 είναι πιο στιβαρό και πιο ενδεδειγμένο ?
Ευχαριστώ

Πληροφοριακά εδώ υπάρχουν αναλυτικά τα σπεκς της σειράς N http://www.benro.com/Products.aspx?cid=208&pid=214&nid=255# . Η N0 σε σχέση με την N00 αντέχει 6 κιλά σε σχέση με την Ν00 που είναι για 4 . Σαν λειτουργίες και δυνατότητες κεφαλής είναι ίδιες .

Καλησπέρα
Έχω , ας πούμε, κατασταλάξει στο BENRO A-250FN00 σαν πρώτο και μοναδικό τρίποδο . Χρήση , νυχτερινή φωτογραφία και οπουδήποτε χρειάζεται σταθερότητα , ίσως σε καμιά εκδρομούλα , και πio σπάνια σε κάποιο ταξιδάκι .
Σχετικά κοντά σε αυτά τα χρήματα είναι και το BENRO A-350FN0. Σαν διαφορές βλέπω το 350 πάει ένα κλικ πιο ψηλά 1415/1375 mm , η κεφαλή σηκώνει 4 κιλά έναντι 3 του 250 , μαζεμένο ειναι 510/485 mm . Πέραν αυτού το 250 έχει κεφαλή FNOO και το 350 έχει κεφαλή FN0 και κάνα 30αρι εβρά παραπάνω . Η μηχανή είναι αυτή της υπογραφής μου περίπου στα 1300 γρ . Αν εξαιρέσουμε το πλεονέκτημα των 200 γρ του 250 1.0/1.28 kg και το ελάχιστα πιο μαζεμένο μέγεθος αξίζει η χρηματική διαφορά υπερ του 350 και κυρίως η κεφαλές που διαφέρουν . Το 250 , διάβασα το σχετικό review, μάλλον καλύπτει τις ανάγκες μου . Επειδή όμως , κάποια στιγμή μελλοντικά ίσως πάω σε ff , μήπως το 350 είναι πιο στιβαρό και πιο ενδεδειγμένο ?
Ευχαριστώ

το θέμα δεν είναι το ΦΦ αλλά οι τηλεφακοί. Αν θέλεις να φορέσεις τηλεφακούς 2.8 τότε καλύτερα να πας σε κάποιο άλλο πιο στιβαρό τριπόδι. Υπόψη ότι εγώ έγραψα τα καλά λόγια για το 250 αλλά τα έγραψα με βάση την τιμή των 60 και κάτι ευρώ, κι όχι τα 100 που κάνει τώρα.

Στα 100 ευρώ στο ebay.com βρίσκεις πλέον απίθανα τριπόδια. Π.χ. http://www.ebay.com/itm/New-Q-666C-...51493120612?pt=US_Tripods&hash=item3a8e287a64 http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fibr...306?pt=AU_TripodsMonopods&hash=item2c60e02cda http://www.ebay.com/itm/QZSD-Brand-...613?pt=AU_TripodsMonopods&hash=item3a92b0294d .

Βέβαια εδώ μπορεί να σταματήσει στο τελωνείο, αλλά μια συνεννόηση με τον κινέζο πωλητή μπορεί να λύσει εύκολα το θέμα.

..............Βέβαια εδώ μπορεί να σταματήσει στο τελωνείο, αλλά μια συνεννόηση με τον κινέζο πωλητή μπορεί να λύσει εύκολα το θέμα.

Πολύ καλό μοιαζει αυτο το πρωτο που έβαλες!
Βλάση (και όποιος άλλος φυσικά), τι ακριβώς θα πρέπει να ζητήσει κάποιος από τον Κινέζο να κάνει ώστε να υπάρχουν πιθανότητες να αποφύγει το τελωνείο; Μήπως μπορείς να γράψεις τις φράσεις που θα πρέπει να του απευθύνουμε;
(αν τα έχεις κάπου έτοιμα στα αγγλικά να τα κάνεις copy και paste εδώ, ακόμα καλύτερα) :-)

το θέμα δεν είναι το ΦΦ αλλά οι τηλεφακοί. Αν θέλεις να φορέσεις τηλεφακούς 2.8 τότε καλύτερα να πας σε κάποιο άλλο πιο στιβαρό τριπόδι. Υπόψη ότι εγώ έγραψα τα καλά λόγια για το 250 αλλά τα έγραψα με βάση την τιμή των 60 και κάτι ευρώ, κι όχι τα 100 που κάνει τώρα.

Στα 100 ευρώ στο ebay.com βρίσκεις πλέον απίθανα τριπόδια. Π.χ. http://www.ebay.com/itm/New-Q-666C-...51493120612?pt=US_Tripods&hash=item3a8e287a64 http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fibr...306?pt=AU_TripodsMonopods&hash=item2c60e02cda http://www.ebay.com/itm/QZSD-Brand-...613?pt=AU_TripodsMonopods&hash=item3a92b0294d .

Βέβαια εδώ μπορεί να σταματήσει στο τελωνείο, αλλά μια συνεννόηση με τον κινέζο πωλητή μπορεί να λύσει εύκολα το θέμα.

Καμία αντίρρηση , αλλά το σενάριο του τηλεφακού προς το παρόν δεν έχει περάσει καν απο το μυαλό μου . Μέχρι στιγμής παίζω με τον 18-135 stm και κάποια στιγμή κατά σειρά θα παρω 50 mm 1.8 II , 10-18 STM και 55-250 mm stm . Με τέτοια βάρη κυρίως θα παίζει το τρίποδι και την 70d . Το 350 φαντάζομαι θα σταθεί πιο άνετα μελλοντικά με μια FF με κάποιο σύνηθες prime ή ζουμ . Αυτό που έβαλες απο το ebay , σε σχέση με το 350 που σε ενθουσίασε ? Ανθρακόνημα μεν αλλά ενα κλικ πιο βαρύ . Ένα κλικ πιο ψηλό . Τσαντά και λοιπά , ευπρόσδεκτα αλλά αχρείαστα .15 κιλά ?? Τι να πω , πιθανόν να μην τα χρειαστώ και ποτέ . Αν ήταν εδω Ελλάδα θα το χτύπαγα , αλλά να μπλέξω με Κίνα για 20-30 εβρώ ?

Βλάση (και όποιος άλλος φυσικά), τι ακριβώς θα πρέπει να ζητήσει κάποιος από τον Κινέζο να κάνει ώστε να υπάρχουν πιθανότητες να αποφύγει το τελωνείο; Μήπως μπορείς να γράψεις τις φράσεις που θα πρέπει να του απευθύνουμε;
(αν τα έχεις κάπου έτοιμα στα αγγλικά να τα κάνεις copy και paste εδώ, ακόμα καλύτερα) :-)

Φαντάζομαι θα ζητήσει αποστολή με απλό ταχυδρομείο , που ούτως ή άλλως με 0,99 $ αυτό θα είναι και επιπρόσθετα να μπει απέξω καμία ψευτοτιμή 30-40$ . Θα το σκεφτώ και αυτό

Καμία αντίρρηση , αλλά το σενάριο του τηλεφακού προς το παρόν δεν έχει περάσει καν απο το μυαλό μου . Μέχρι στιγμής παίζω με τον 18-135 stm και κάποια στιγμή κατά σειρά θα παρω 50 mm 1.8 II , 10-18 STM και 55-250 mm stm . Με τέτοια βάρη κυρίως θα παίζει το τρίποδι και την 70d . Το 350 φαντάζομαι θα σταθεί πιο άνετα μελλοντικά με μια FF με κάποιο σύνηθες prime ή ζουμ . Αυτό που έβαλες απο το ebay , σε σχέση με το 350 που σε ενθουσίασε ? Ανθρακόνημα μεν αλλά ενα κλικ πιο βαρύ . Ένα κλικ πιο ψηλό . Τσαντά και λοιπά , ευπρόσδεκτα αλλά αχρείαστα .15 κιλά ?? Τι να πω , πιθανόν να μην τα χρειαστώ και ποτέ . Αν ήταν εδω Ελλάδα θα το χτύπαγα , αλλά να μπλέξω με Κίνα για 20-30 εβρώ ?

Φαντάζομαι θα ζητήσει αποστολή με απλό ταχυδρομείο , που ούτως ή άλλως με 0,99 $ αυτό θα είναι και επιπρόσθετα να μπει απέξω καμία ψευτοτιμή 30-40$ . Θα το σκεφτώ και αυτό

οι φακοί τους οποίους παραθέτεις είναι αποκλειστικά για φορμά APSC. ΔΕΝ κάνουν για FF, επομένως αν θα πας προς τα εκεί, τότε θα αλλάξεις όλους τους φακούς σου. Ο πιο φθηνός FF είναι ο CANON 70-200 4.0 L και έχει μήκος 20 εκ. άρα προσθέτει αστάθεια στη μηχανή (και στο τρίποδο). Αν σκέφτεσαι να πας κάποτε προς το FF, θα σου σύστηνα να ξαναδείς τις επιλογές σε φακούς.

Τα τριπόδια που παρέθεσα δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, ούτε καν τα γνωρίζω. Όμως το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται, το carbon, είναι πολύ πιο αναίσθητο από το αλουμίνιο, άρα έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στην απόσβεση των κραδασμών, είτε από το κούνημα της μηχανής, είτε από το κούνημα του καθρέφτη της μηχανής. Όταν μιλούμε για 100 τριπόδι πλαστικό ή αλουμίνιο, τότε για μένα είναι πολύ πιο λογικό να κοιτάξω για carbon στο ίδιο ποσό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακριβώς αυτό που λέει κι ο Anritsu. Δηλαδή να δηλώσει μια τιμή περίπου 30 usd και να το στείλει με απλό ταχυδρομείο κι όχι με courier.

οι φακοί τους οποίους παραθέτεις είναι αποκλειστικά για φορμά APSC. ΔΕΝ κάνουν για FF, επομένως αν θα πας προς τα εκεί, τότε θα αλλάξεις όλους τους φακούς σου. Ο πιο φθηνός FF είναι ο CANON 70-200 4.0 L και έχει μήκος 20 εκ. άρα προσθέτει αστάθεια στη μηχανή (και στο τρίποδο). Αν σκέφτεσαι να πας κάποτε προς το FF, θα σου σύστηνα να ξαναδείς τις επιλογές σε φακούς.
Ο 50mm 1.8 II είναι full frame . Οι 10-18 και 22-250 stm δεν είναι αλλά ειναι budget σχετικά φακοί που δεν θα σκάσω κιόλας αν καποια στιγμή τους μεταπωλήσω έστω και με αρκετή χασούρα . Βεβαια τώρα που το λες ο EF 70-300 μοιάζει πιο συμφέρουσα επιλογή απο τη στιγμή που δεν με απασχολεί το βίντεο . Όπως και να έχει το τριπόδι θα παίξει με την με βάρος κοντά στα 2 κιλά . Θα κάνω μια ερώτηση στον κινέζο .

Ο 50mm 1.8 II είναι full frame . Οι 10-18 και 22-250 stm δεν είναι αλλά ειναι budget σχετικά φακοί που δεν θα σκάσω κιόλας αν καποια στιγμή τους μεταπωλήσω έστω και με αρκετή χασούρα . Βεβαια τώρα που το λες ο EF 70-300 μοιάζει πιο συμφέρουσα επιλογή απο τη στιγμή που δεν με απασχολεί το βίντεο . Όπως και να έχει το τριπόδι θα παίξει με την με βάρος κοντά στα 2 κιλά . Θα κάνω μια ερώτηση στον κινέζο .

στο βάρος που σηκώνει το τριπόδι (κατά τη γνώμη μου) θα πρέπει να υπολογίζουμε και το βάρος του τριποδιού. Τον 70-300 να τον αφήσεις στην άκρη. Φακός άλλης εποχής και όχι καλός σε απόδοση. Οι φακοί που αξίζει να πάρεις από την canon είναι οι EF 70-200 4.0 L /70-200 4.0 L IS. Και τον 50άρη εγώ επίσης θα τον άφηνα στην άκρη. Θα προτιμούσα τον 40άρη. Μπορεί να είναι μόνο 2.8 αλλά δουλεύει άριστα εντελώς ανοιχτός. Ενώ ο 50 1.8 πρέπει να κλείσει στο 2.8 (λένε) για να αποδώσει. Προσωπικά όταν τον είχα, δεν πήρα καλά αποτελέσματα παρά μόνο με διάφραγμα 4.0 ή πιο κλειστό.

Πρόσφατα αγόρασα τον EF 70-300 IS L USM και έχω πάθει πλάκα και με την ποιότητα κατασκευής του και με την απόδοσή του.
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Πρόσφατα αγόρασα τον EF 70-300 IS L USM και έχω πάθει πλάκα και με την ποιότητα κατασκευής του και με την απόδοσή του.
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

συμφωνώ απόλυτα!!! Αλλά δεν νομίζω ότι ο φίλος μας ο Anritsu μιλούσε γι αυτόν τον φακό, ούτε για τον DO IS αλλά για κάποιον από τους υπόλοιπους τέσσερις 70-300. Άλλωστε στοιχίζει και 1300 ευρώ. N' est-ce pas?

συμφωνώ απόλυτα!!! Αλλά δεν νομίζω ότι ο φίλος μας ο Anritsu μιλούσε γι αυτόν τον φακό, ούτε για τον DO IS αλλά για κάποιον από τους υπόλοιπους τέσσερις 70-300. Άλλωστε στοιχίζει και 1300 ευρώ. N' est-ce pas?

Ακριβώς έτσι!

Απλά τον ανέφερα σαν ακόμη μια (αλλά πανάκριβη) επιλογή!

Ασφαλέστατα !!!! Γιατί αν ήμουνα ανέτος για L του 1,5 χιλιάρικου δεν θα ψείριζα το benro των 130 . Τωρα ξεφεύγουμε λίγο αλλά αυτόν έλεγα http://www.kenrockwell.com/canon/lenses/70-300mm-is.htm . Ο κεν , τον ιποίο γενικά συμπαθώ , χωρις να ξέρω τι ακριβώς πρεσβεύει , λέει καλές κουβέντες και μάλιστα στέκω εδώ : "I love this lens. I prefer it to the twice-as-expensive Canon 70-300mm DO IS. " Ποσο κακός φακός μπορει να είναι για ένα μέσο ερασιτέχνη ?

Κανει δουλεια ενα μονοποδο για νυχτερινές λήψεις με λίγο μεγαλυτερο χρονο έκθεσης? 1/2-1"?

Τρίποδο Benro A-350FN0 , μία σύντομη παρουσιάση για υποψήφιους αγοραστές

Μετά από όχι και πολύ σκέψη μια και το μπάτζετ ήταν σχετικά περιορισμένο ( 100) έκανα μια οικονομική υπέρβαση προσβλέποντας σε μελλοντική απόσβεση , επενδύοντας 130 απο ελληνικό κατάστημα στο κέντρος της Αθήνας , στο τρίποδο της Benro http://www.benro.com/ . Έτσι είπα να γράψω μια δύο κουβέντες και να σηκώσω μερικές φώτο για το ενδεχόμενο κάποιος να ψάχνεται παρομοίως .Απόψε λέω να το βγάλω βόλτα και θα επανέλθω με θετικές η αρνητικες παρατηρήσεις , ειδικά αν το αγαπητό κοινό ζητήσει κάτι τέτοιο . Δεν έχω εμπειρία με άλλα τρίποδα σε αυτά τα χρήματα για να βγάλω συμπεράσματα . Σε γενικές γραμμές είναι ένα φαινομενικά καλό τρίποδο , ικανοποιητικά στιβαρό , με καλή ποιότητα κατασκευής , περιποιημένο τσαντάκι μεταφοράς που πιστεύω θα ικανοποιήσει τον μέσο όρο του νεοεισέρχομενου στο σπορ ερασιτέχνη , με κάποιους συμβιβασμούς σε όσους έχουν πολύ βαριά μηχανήματα ή ψάχνουν την λεπτομέρεια . Το αν αξίζει τα 130 και αν υπάρχουν καλύτερα σε αυτά τα χρήματα είναι μια άλλη ιστορία

Αυτά παρέλαβα

Τα ποδαρικά είναι πτυσσόμενα με τα κλασσικά κλιπ και έχουν τρεις θέσεις (οσο αφορά τη γωνία ανοίγματος) που φαίνονται στα σκαλοπατάκια . Τέρμα ψηλό , στην μέση , και τέρμα κάτω . Ο κεντρικός άξονας που στηρίζει την κεφαλή ασφαλίζει/ελευθερώνει μεσώ του περιστροφικού που διακρίνεται στην φωτό .

Η κεφαλή έχει αρίθμηση για μοίρες περιστροφής ενώ στα δύο ποδαρικά , αν και δεν φαίνεται καλά , υπάρχει μια μικρή πυξίδα και ενα αλφαδάκι

Η μπίλια έχει δύο ασφάλειες που πρεπει να χαλαρώσουν για να περιστραφεί .Αρκεί βεβαία η μία για να σφίξει . Προφανώς η δεύτερη είναι για εξτρά πιάσιμο . Φαίνονται στην φωτό λίγο κάτω , δεξιά και αριστερά απ[ο την μπιλια και πάνω απο τον δίσκο με τις μοίρες . Ομοίως φαίνεται και η υποδοχή της βάσης της καμερας . Με το περιστροφικό αριστερά χαλαρώνει το σφίξιμο και φέυγει η βάση που βλέπετε στην επόμενη φώτο . Η βάση σφίγγει στην μηχανή μέσω μιας βίδας , για την οποία μάταια έψαχνα να βρω κάποιο εργαλειακί τύπου ΙΚΕΑ μέσα στην συσκευασία .Τσιγκουνιές . Κατσαβίδι λοιπόν στο εξής μόνιμα στην θήκη

Σε πλήρη ανάταση και με φορτίο

Ερπειν

Και το κλασσικό τσιγκέλι

Η θήκη αρκετά καλοφτιαγμένη και ενδεχομένως σε μεγάλο βαθμό αδιάβροχη

Κάρτα εγγύησης , δύο εργαλεία για σφίξιμο βιδών και κάποιες οδηγίες

Αν έχω κάτι να παρατηρήσω είναι πως από κάπου την πάτησα με την κεφαλή . Αυτή είναι για 6 κιλά . Στο μυαλό μου θεώρησα πως για τοσα θα είναι και το τρίποδο. Στην πραγματικότητα είναι για 4 . Τώρα τι νόημα έχει μια κεφαλή για 6 κιλά σε ασθενέστερο τρίποδο , δεν μπορώ να το καταλάβω ακριβώς .

Οποιος θέλει κάτι να ρωτήσει ή να βγάλω κάποιες ακόμα φώτο , ελέυθερα .

Απάντηση: Τρίποδο Benro A-350FN0 , μία σύντομη παρουσιάση για υποψήφιους αγοραστές

Συγχαρητήρια για την παρουσίαση και έχω μια απορία.
Στη φωτο με την πλήρη ανάπτυξη του τρπόδου, έχω την αίσθηση ότι με αέρα θα πρέπει να έχει αστάθεια ή να μην νιώθεις ασφαλής. Είναι έτσι ή κάνω λάθος;

ΥΓ
Ωραίο το ΝΑΤΟ αλλά θα μπορούσες να βγάλεις και μια καλλίτερη που να φαίνεται και αυτό που ντύνει ...

Re: Τρίποδο Benro A-350FN0 , μία σύντομη παρουσιάση για υποψήφιους αγοραστές

Καλή παρουσίαση, αλλά καλό θα ήταν να μας πεις 2-3 πράγματα για την ευκολία χρήσης, πόσο fluid είναι η κεφαλή κ.λ.π. Επίσης το link είναι γενικό προς την benro, δεν βρήκα τα στοιχεία του συγκεκριμένου. Τέλος το νήμα μεταφέρεται στην ειδική κατηγορία εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/9893-%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1/page109

... δεν βρήκα τα στοιχεία του συγκεκριμένου....

πράγματι, ούτε και εγώ βρήκα κάτι στα επίσημα site. Μονο σε site μαγαζιών το συναντάς.
Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε; Είναι καταργημένα μοντέλα; Είναι μοντέλα που κατασκευάζονται ειδικά για κάποιες αγορές;

Συγχαρητήρια για την παρουσίαση και έχω μια απορία.
Στη φωτο με την πλήρη ανάπτυξη του τρπόδου, έχω την αίσθηση ότι με αέρα θα πρέπει να έχει αστάθεια ή να μην νιώθεις ασφαλής. Είναι έτσι ή κάνω λάθος;

ΥΓ
Ωραίο το ΝΑΤΟ αλλά θα μπορούσες να βγάλεις και μια καλλίτερη που να φαίνεται και αυτό που ντύνει ...

Οντως ο ιμάντας είναι σπέσιαλ και πρόκειται για ένα ταπεινό Orient Ray EM6500CD και σε καμία περίπτωση δεν ηθελα να τραβήξει τα βλέμματα απο το αντικειμενο της παρουσιάσης , και ειδικά την θήκη !!! Εχτες βγήκα μια νυχτερινή τσάρκα και καμποσο αέρα εδω στην Μύκονο έχω κάποιες παρατηρήσεις . Θα δω πως θα γίνει να επανέλθω.

Καλή παρουσίαση, αλλά καλό θα ήταν να μας πεις 2-3 πράγματα για την ευκολία χρήσης, πόσο fluid είναι η κεφαλή κ.λ.π. Επίσης το link είναι γενικό προς την benro, δεν βρήκα τα στοιχεία του συγκεκριμένου. Τέλος το νήμα μεταφέρεται στην ειδική κατηγορία εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/9893-Τριπόδια/page109
Φιλε Cacau είχα σκοπό να το εμπλουτίσω στην πορεία με την λογική ότι θα μείνει αυτόνομο μια και περί εξοπλισμού πρόκειται , και απλά να παραθέσω ένα λινκ στο θέμα με τα τρίποδα . Αν ήξερα οτι θα είναι μια και έξω θα το είχα διαχειριστεί αλλιώς . Τώρα εδώ θα χαθεί κάπως η μπάλα μια και δεν μπορώ προσθέσω πληροφοριές .

πράγματι, ούτε και εγώ βρήκα κάτι στα επίσημα site. Μονο σε site μαγαζιών το συναντάς.
Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε; Είναι καταργημένα μοντέλα; Είναι μοντέλα που κατασκευάζονται ειδικά για κάποιες αγορές;

Για το Α350F δεν υπάρχουν δεδομένα στο site της Benro . Για την κεφαλή υπάρχουν και παράλειψή μου που δεν έβαλα . Θεωρώ ότι είναι καταργημένο μοντέλο το οποίο η Benro πάντρεψε με μια νεότερη κεφαλή για να ξεστοκάρει . Δεν εχει άλλωστε λογική κεφαλή για 6 κιλά σε τρίποδο 4 κιλά .

Last edited:
Απάντηση: Re: Τρίποδο Benro A-350FN0 , μία σύντομη παρουσιάση για υποψήφιους αγοραστ

Οντως ο ιμάντας είναι σπέσιαλ και πρόκειται για ένα ταπεινό Orient Ray EM6500CD και σε καμία περίπτωση δεν ηθελα να τραβήξει τα βλέμματα απο το αντικειμενο της παρουσιάσης , και ειδικά την θήκη !!! Εχτες βγήκα μια νυχτερινή τσάρκα και καμποσο αέρα εδω στην Μύκονο έχω κάποιες παρατηρήσεις . Θα δω πως θα γίνει να επανέλθω.

Έχοντας ΚΑΙ το μικρόβιο του ρολογόφιλου, έπεσε το μάτι και στο ρολόι που είναι πολύ όμορφο από μια ιαπωνική εταιρεία που παράγει ποιοτικά και φτηνά ρολόγια.

Από την Orient έχω το Deep CEM5002 Professional Diver.
Να το χαίρεσαι, μαζί με τα υπόλοιπα χόμπυ σου.