Μολις χτυπησα το benro a250 μιας και διαβαςα πολυ καλα λογια.
Χρήματα;
Με το καλό , από που και πόσο Ιωσήφ ; (έστω με πμ)
Θα είναι η επόμενη αγορά μου στα φωτογραφικά μάλλον , έχει κάνει ο Βλάσης μια πολύ καλή παρουσίαση για το συγκεκριμένο .
…. Δηλαδή μπαίνει σε βαλίτσα καμπίνας αεροσκάφους
Θα βρω κάτι γύρω στα 80 ;
(και εννοώ μόνο στην Ελληνική αγορά)
Υ.Γ.:Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά το wifi μου δεν είναι σταθερό. Ας σβηστεί το διπλό ...
Ωραία η παρουσίαση, φαίνεται πολύ βολικό.
Το τριποδάκι μπαίνει, αλλά οι άνθρωποι στον έλεγχο το επιτρέπουν Βλάση; Έχεις κάποια σχετική εμπειρία; Επειδή συνήθως ταξιδεύω μόνο με χειραποσκευή, φοβάμαι να το ρισκάρω και δεν παίρνω μαζί μου ούτε τρίποδο, ούτε μονόποδο.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, απλά έλεγα μήπως τα 6 κιλά μέγιστου βάρους είναι υπερβολή για τον εξοπλισμό μου.
Επειδή δεν έχω δουλέψει μπίλια: σε θέση portrait η διαδρομή της μπίλιας στον οδηγό της τερματίζει ;για λήψη σε landscape ναι, αλλά αν θέλεις να γυρίσεις σε λήψη portrait με τηλεφακό και μεγάλη έκθεση, όχι δεν είναι.
Επειδή δεν έχω δουλέψει μπίλια: σε θέση portrait η διαδρομή της μπίλιας στον οδηγό της τερματίζει ;
Αν ναι, πώς θα μπορούσε να γειρει περισσότερο η μηχανή και να χάσει την ευθυγραμμιση της ; Η τίθεται θέμα ανατροπής του τριποδου ; Το 055 μου φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί από την 610.
Αποριες ...
http://www.tmart.com/Flexible-Tripo...&utm_content=gao29&utm_campaign=Apr29-2014-29
4.53" Flexible Tripod Stand Grip for Camcorder Digital Camera 1.12
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.