Τριπόδια και φωτογραφικές κεφαλές

Απάντηση: Re: Τριπόδια..

Μολις χτυπησα το benro a250 μιας και διαβαςα πολυ καλα λογια.

Με το καλό , από που και πόσο Ιωσήφ ; (έστω με πμ)
Θα είναι η επόμενη αγορά μου στα φωτογραφικά μάλλον , έχει κάνει ο Βλάσης μια πολύ καλή παρουσίαση για το συγκεκριμένο .

Re: Απάντηση: Re: Τριπόδια..

Με το καλό , από που και πόσο Ιωσήφ ; (έστω με πμ)
Θα είναι η επόμενη αγορά μου στα φωτογραφικά μάλλον , έχει κάνει ο Βλάσης μια πολύ καλή παρουσίαση για το συγκεκριμένο .

Aπο photoagora φιλε.. Ψωνιζω αρκετα απο εκει. εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος με την εξυπηρετηση.. 95ευρα...

Re: Τριπόδι Benro A 250

Ωραία η παρουσίαση, φαίνεται πολύ βολικό. :)

…. Δηλαδή μπαίνει σε βαλίτσα καμπίνας αεροσκάφους

Το τριποδάκι μπαίνει, αλλά οι άνθρωποι στον έλεγχο το επιτρέπουν Βλάση; Έχεις κάποια σχετική εμπειρία; Επειδή συνήθως ταξιδεύω μόνο με χειραποσκευή, φοβάμαι να το ρισκάρω και δεν παίρνω μαζί μου ούτε τρίποδο, ούτε μονόποδο.

Re: Τριπόδια..

Η σειρά N της Benro (Ν1,Ν2) θα σε καλύψει μου άρεσε περισσότερο απο την ΒH που έχω (ΒΗ1Μ αλλά το budget σου φτάνει και για την 2)

Ωραία η παρουσίαση, φαίνεται πολύ βολικό. :)

Το τριποδάκι μπαίνει, αλλά οι άνθρωποι στον έλεγχο το επιτρέπουν Βλάση; Έχεις κάποια σχετική εμπειρία; Επειδή συνήθως ταξιδεύω μόνο με χειραποσκευή, φοβάμαι να το ρισκάρω και δεν παίρνω μαζί μου ούτε τρίποδο, ούτε μονόποδο.

εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω πάλι ταξίδι, οπότε θα έχω την ευκαιρία να το εξακριβώσω.

εγώ ξέχασα τη θήκη του στην βασιλική του Αγ. Στεφάνου Βουδαπέστη :(
το πήρες φθηνότερα από όσο πήρα εγώ το Α150 από Ελλάδα. Καταραμένη βιασύνη :smash:

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, απλά έλεγα μήπως τα 6 κιλά μέγιστου βάρους είναι υπερβολή για τον εξοπλισμό μου.

Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, απλά έλεγα μήπως τα 6 κιλά μέγιστου βάρους είναι υπερβολή για τον εξοπλισμό μου.

για λήψη σε landscape ναι, αλλά αν θέλεις να γυρίσεις σε λήψη portrait με τηλεφακό και μεγάλη έκθεση, όχι δεν είναι.

για λήψη σε landscape ναι, αλλά αν θέλεις να γυρίσεις σε λήψη portrait με τηλεφακό και μεγάλη έκθεση, όχι δεν είναι.
Επειδή δεν έχω δουλέψει μπίλια: σε θέση portrait η διαδρομή της μπίλιας στον οδηγό της τερματίζει ;
Αν ναι, πώς θα μπορούσε να γειρει περισσότερο η μηχανή και να χάσει την ευθυγραμμιση της ; Η τίθεται θέμα ανατροπής του τριποδου ; Το 055 μου φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί από την 610.
Αποριες ...

Επειδή δεν έχω δουλέψει μπίλια: σε θέση portrait η διαδρομή της μπίλιας στον οδηγό της τερματίζει ;
Αν ναι, πώς θα μπορούσε να γειρει περισσότερο η μηχανή και να χάσει την ευθυγραμμιση της ; Η τίθεται θέμα ανατροπής του τριποδου ; Το 055 μου φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί από την 610.
Αποριες ...

το θεωρώ απίθανο να ανατραπεί καθώς τα πόδια μπορούν να ανοίξουν πολύ. Επίσης όπως μπορείς να δεις στη φωτο της κεφαλής υπάρχει θήκη για τη μπίλια ώστε να κάτσει καλά στο πλάι.

Ηλία αν δεν ψώνισες ακόμα, ρίξε μια ματιά στην Benro BH2M που στοιχίζει περίπου 70 ευρώ. http://www.photozone.gr/product.asp?catid=255 , έχω την εντύπωση ότι η μπίλια στις μεσαίες benro δουλεύει πιο "λαδερά¨σε σχέση με των manfrotto. Για τελικό αποτέλεσμα δεν έχω άποψη.

Εχω την bh1m δεν έχει κάποιο θέμα σε οποιαδήποτε θεση αν και ο δικό σου εξοπλισμός είναι πιο βαρύς. Οπως είπα και πιο πάνω τυχαία είδα την νέα σειρά Ν1, Ν2(οριακά εκτός budget σου) μου άρεσαν περισσότερο

Απάντηση: Τριπόδι Benro A 250

Κυκλοφορεί με δύο κεφαλές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω , κάποια βοήθεια κύριοι ;
A250FN00
A250FBHOO

Δεν βγάζω άκρη ούτε και από εδώ , η N αντέχει μέχρι 4 κιλά βάρος έναντι της ΒΗ των 2,5 , αλλά πιο πρακτική ποια είναι ;

Re: Απάντηση: Τριπόδι Benro A 250

Κυκλοφορεί με δύο κεφαλές και δεν ξέρω ποια να επιλέξω , κάποια βοήθεια κύριοι ;
A250FN00
A250FBHOO

Δεν βγάζω άκρη ούτε και από εδώ , η N αντέχει μέχρι 4 κιλά βάρος έναντι της ΒΗ των 2,5 , αλλά πιο πρακτική ποια είναι ;

αυτή της photoagoraς.