Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μολις χτυπησα το benro a250 μιας και διαβαςα πολυ καλα λογια.
Χρήματα;
Με το καλό , από που και πόσο Ιωσήφ ; (έστω με πμ)
Θα είναι η επόμενη αγορά μου στα φωτογραφικά μάλλον , έχει κάνει ο Βλάσης μια πολύ καλή παρουσίαση για το συγκεκριμένο .
…. Δηλαδή μπαίνει σε βαλίτσα καμπίνας αεροσκάφους
Θα βρω κάτι γύρω στα 80 ;
(και εννοώ μόνο στην Ελληνική αγορά)
Υ.Γ.:Συγγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά το wifi μου δεν είναι σταθερό. Ας σβηστεί το διπλό ...
Ωραία η παρουσίαση, φαίνεται πολύ βολικό.
Το τριποδάκι μπαίνει, αλλά οι άνθρωποι στον έλεγχο το επιτρέπουν Βλάση; Έχεις κάποια σχετική εμπειρία; Επειδή συνήθως ταξιδεύω μόνο με χειραποσκευή, φοβάμαι να το ρισκάρω και δεν παίρνω μαζί μου ούτε τρίποδο, ούτε μονόποδο.
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, απλά έλεγα μήπως τα 6 κιλά μέγιστου βάρους είναι υπερβολή για τον εξοπλισμό μου.
Επειδή δεν έχω δουλέψει μπίλια: σε θέση portrait η διαδρομή της μπίλιας στον οδηγό της τερματίζει ;για λήψη σε landscape ναι, αλλά αν θέλεις να γυρίσεις σε λήψη portrait με τηλεφακό και μεγάλη έκθεση, όχι δεν είναι.
Επειδή δεν έχω δουλέψει μπίλια: σε θέση portrait η διαδρομή της μπίλιας στον οδηγό της τερματίζει ;
Αν ναι, πώς θα μπορούσε να γειρει περισσότερο η μηχανή και να χάσει την ευθυγραμμιση της ; Η τίθεται θέμα ανατροπής του τριποδου ; Το 055 μου φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί από την 610.
Αποριες ...
http://www.tmart.com/Flexible-Tripo...&utm_content=gao29&utm_campaign=Apr29-2014-29
4.53" Flexible Tripod Stand Grip for Camcorder Digital Camera 1.12
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.