Τριπόδια και φωτογραφικές κεφαλές

Re: Τριπόδια..

Aριστερά νέας γενιάς, δεξιά προηγούμενης γενιάς:

P3HvOg.jpg

Last edited:

Μιλτο, ψαξτο λιγο παραπανο... εχει ακουστει οτι ο λαιμος στο 190 carbon εχει θεμα (ραγιζει)

Ευχαριστώ Κώστα. Εγκυκλοπαιδική ήταν περισσότερο η ερώτηση. Από τις 20/12 και μετά που θα ξεμπερδέψω με κάτι εξετάσεις θα δοκιμάσω με ενός φίλου και με το gorilla για να δω αν θα έχω την υπομονή για τρίποδο και αναλόγως θα πράξω. Θα παίξει ρόλο βέβαια και το αν θα βοηθήσω την αδερφή μου, μετά αμοιβής , στην φωτογράφηση εσωτερικών χώρων για την δουλειά της (πώληση ειδών φωτισμού) σαν μερική έμμεση χρηματοδότηση. Και για κεφαλή μια από αυτές
http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_no...nics&field-keywords=Markins+Q-Ball+Q3i+Emille.

με αυτα τα λεφτα ,περνεις τριποδο+κεφαλι και σου μενουν ρεστα για σουβλακια:smash:

Το έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και ίσως είναι to much για τον εξοπλισμό μου (m4/3) - πιστεύω σηκώνει άνετα μικρή DSLR+zoom. Η τιμή είναι απίστευτη αν δεν είναι λάθος - κανονικά έχει πάνω από 160 !!!

Σ'ευχαριστω, ειδα και το παλιο σου post. Κι εγω για την NX500 το προοριζω. Το καταστημα απ'οτι βλεπω εχει καλες κριτικες σε Amazon-ebay, οποτε ισως το δοκιμασω.

Απάντηση: Re: Τριπόδια..

Παιδια για το Velbon UT-53D τι γνωμη εχετε για compact τριποδο? Αυτο το καταστημα http://www.fotooehlmann.com/491633/velbon-ut-53-d-inkl-qhd-53-d το εχει πολυ φθηνα. Να εχει κανει λαθος αραγε?
έκανα εγώ την ´´παλικαριά´´ κ το παρήγγειλα βγαίνει 78.71 με τα μεταφορικά ίδωμεν.

Re: Απάντηση: Re: Τριπόδια..

έκανα εγώ την ´´παλικαριά´´ κ το παρήγγειλα βγαίνει 78.71 με τα μεταφορικά ίδωμεν.

Με τι πλήρωσες κάρτα η paypal; Είχα στα πλάνα να χτυπήσω ένα τριπόδι για m4/3 άμα είναι και αξίζει το παίρνω και τώρα

Εγώ τελικά αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο Manfrotto MK055XPRO3-3W και στο MK190XPRO3-3W. Τελικά θα πάρω ένα από τα δύο, από Ελλάδα, αλλά δεν κατέληξα στο ποιο. Το 1ο κοστίζει 260 , ύψος 1,83m και έχει 3,5kg βάρος και το 2ο κοστίζει 250 , ύψος 1,73m και βάρος 3kg. Από τη μία σκέφτομαι αν αξίζει να κουβαλάς επιπλέον μισό κιλό για 10cm ύψος και από την άλλη είναι ότι το βαρύτερο έχει λίγο ποιο χοντρά πόδια, άρα λίγο καλύτερη στιβαρότητα. Η χρηματική διαφορά είναι άνευ σημασίας αλλά τα υπόλοιπα θέλουν σκέψη για να μην μετανιώσω για την επιλογή μου αργότερα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τριπόδια..

Με τι πλήρωσες κάρτα η paypal; Είχα στα πλάνα να χτυπήσω ένα τριπόδι για m4/3 άμα είναι και αξίζει το παίρνω και τώρα
πλήρωσα με paypal 14 τα μεταφορικά +1 για την πληρωμή με paypal. κ γω για την m10 το πήρα θα δούμε ....
http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-aksesouar.html?keyphrase=velbon+qhd-53+d

Last edited:

Εγώ τελικά αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο Manfrotto MK055XPRO3-3W και στο MK190XPRO3-3W. Τελικά θα πάρω ένα από τα δύο, από Ελλάδα, αλλά δεν κατέληξα στο ποιο. Το 1ο κοστίζει 260 , ύψος 1,83m και έχει 3,5kg βάρος και το 2ο κοστίζει 250 , ύψος 1,73m και βάρος 3kg. Από τη μία σκέφτομαι αν αξίζει να κουβαλάς επιπλέον μισό κιλό για 10cm ύψος και από την άλλη είναι ότι το βαρύτερο έχει λίγο ποιο χοντρά πόδια, άρα λίγο καλύτερη στιβαρότητα. Η χρηματική διαφορά είναι άνευ σημασίας αλλά τα υπόλοιπα θέλουν σκέψη για να μην μετανιώσω για την επιλογή μου αργότερα.
Αν κρίνω από την προηγούμενη γενιά (έχω το 055), αν το θέλεις για έξω, πάρε το 190. Μισό κιλό από εδώ, μισό κιλό από εκεί, μαζεύονται και δεν σηκωνονται τα άτιμα για πολλη ωρα.
Και το αποτέλεσμα είναι να μενει το τρίποδο στο σπίτι ...

Αυτό υπερισχύει και σε μένα, το βάρος. Άλλωστε μπορεί τα 10cm, τα οποία με την κεντρική κολόνα κατεβασμένη γίνονται 5cm, να μην χρειαστούν ποτέ, γιατί να φορτωθώ το επιπλέον βάρος.

Κατά αρχήν να σε ευχαριστήσω. Του τηλεφώνησα και ζήτησα ανάλογη έκπτωση και δεν μου έκανε λόγο ότι η τιμή που έκανε στον φίλο σου λέει ήταν προσφοράς που δεν τρέχει πλέον. Τελικά το παράγγειλα από άλλο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη στα 245 ευρώ και το περιμένω.

κάτι ελαφρύ, μικρό σε διαστάσεις όταν είναι μαζεμένο και γρήγορο στο στήσιμο κλπ για πρωτάρη με τρίποδα?

δεν έχω απαιτήσεις για βάρος - mirrorless (a5100) χωρίς μεγάλους φακούς ούτε για ακραίες συνθήκες με αέρα κλπ

το πολύ οικονομικό manfrotto καλύπτει?

http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda...ost-popular&keyphrase=manfrotto+compact+light

Καλημέρα,ποια η γνώμη σας για το Induro Adventure AKB2;

Αυτή τη στιγμή έχω το Benro A150BRO το οποίο θα δώσω στη γυναίκα γιατί θελω κάτι πιο στιβαρό...

Σε σχέση με το Benro A550FN1 τι προτείνετε;

Να σημειώσω ότι το Induro AKB2 το βρίσκω στη μισή τιμή από γνωστό!