Τριπόδια και φωτογραφικές κεφαλές

Re: Τριπόδια..

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σοβαρά προς τη σειρά Travel Angel της Benro. Είναι καταπληκτική περίπτωση, σε πολύ καλή τιμή και σου δίνει αξιόλογο τρίποδο και μονόποδο σε 1.
http://www.benroeu.com/products/photo-travel-angel/

benro-c2692tb1-travel-angel-ii-cf-tripod-kit_2.jpg

Σωστός, εδώ και 2 ημέρες το χαζεύω και βλέπω και άλλες περιπτώσεις όπως αυτό που λέει ότι είναι carbon.

Σωστός είμαι σίγουρα, αλλά δεν ήθελε τέτοιου τύπου το παληκάρι. Οπότε ήμουν "εκτός θέματος" :) Πάντως, μιας και έβαλες και λινκ, να πω ότι μου κάνει τρομερή εντύπωση η τιμή. Πώς δικαιολογείται η διαφορά 300 ευρώ με τα αντίστοιχα άλλων εταιρειών;
Με 100 ευρώ τρίποδο-μονόποδο με ballhead κεφαλή. Δεν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Το έψαξες καλά;

Απάντηση: Τριπόδια..

Ε τώρα και μόνο από τη φωτογραφία η κεφαλή ...μπίλιας δεν πολυφαίνεται σοβαρή. "Ballhead κεφαλή" από μόνο του δεν λέει ουσιαστικά τίποτα, υπάρχουν με 30 ευρώ υπάρχουν και με 500.

εκτος απο τον Γιαννη (αν δεν το εχει ηδη) νομιζω οτι κανεις αλλος δεν θα το αγορασει,
ισως σε καμια 10 χρονια ,που θα βγει σε μινι φορματ να το αγοραζουν οι iphonιδες για σελφ βιντεο:flipout:

Υπάρχει ιδιαίτερη κατηγορία, βίντεο. Το παρόν νήμα είναι για τριπόδια και ό,τι προσαρμόζεται σε αυτά, όχι συστήματα σταθεροποίησης.

Re: Απάντηση: Τριπόδια..

Αργησαν λίγο αλλα εγινε το refund απο το Foto Oehlmann στο Paypal....Χωρις τα μεταφορικα ομως

IMG_20160108_130551_zpsmdg8hvub.jpg

IMG_20160108_130450_zpsjkcnntf2.jpg
[/IMG]
Manfrotto 190 go. επιτέλους μετά κόπων κ βασάνων απέκτησα κ γω τρίποδο,λίγο ''μεγάλο'' για την μηχανή μου αλλά που θα πάει-κάθε μέρα διαβάζω κ βλέπω εδώ-θα μάθω,οπότε σε κανένα χρόνο θα αποκτήσω κ μια ''βαριά'' μηχανή.
στα του τριπόδου μην έχοντας βέβαια καμία εμπειρία το βλέπω πολύ ποιοτικό,αρκετά στιβαρό ,το δε στήσιμο- ξεστήσιμο γίνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό

Last edited:

Χαιρετώ σας.
Μηχανή 550D, φακοί μόνο τρεις, ένας 50άρης, ένας 17-50 και ένας ασπρουλιάρης 70-200 f4is.
Θέλω ένα τρίποδο(μάλλον πακέτο με κεφαλή) αρχικά για βίντεο εντός σπιτιού γιατί η κόρη μεγαλώνει και δεδομένου οτι είναι μεγάλο νούμερο, δίνει παραστάσεις μικρού μήκους μόνη της και θα ήθελα να ξεφύγω απο το βίντεο του iphone..
Απο την άλλη, έχω απο το μπαλκόνι μου "φέτα" όλη την Θάσο και θα ήθελα να μπορώ να στήνω το τρίποδο και στο μπαλκόνι.
Δεν έχω διάθεση να δώσω πολλά λεφτά μιας και η χρήση θα είναι καθαρά ερασιτεχνική, για να μην πω της πλάκας.
Δεν έχω ανώτατο μπάτζετ τα 50 πχ που ξέρω δεν υπάρχει ούτε οδοντογλυφίδα γι αυτήν την δουλειά αλλά δεν θέλω να δώσω πχ και 500 .
Κάποια καλή και οικονομική πρόταση?

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Έχεις να προτείνεις κάτι και για κεφαλή γιατί βλέπω είναι μόνο το τρίποδο στο λινκ

Για βιντεο μου είχαν προτείνει σε λογική τιμή την Velbon ph368.
Για τις δικές μου απλες ανάγκες είναι εξαιρετική

Η μηχανή θα είναι σταθερή, δεν θα κινείται καθόλου. Δεν χρειάζομαι δηλαδή, φαντάζομαι, ειδική κεφαλή για βίντεο.

Μικρο τριποδο για κινητο LG G4 υπαρχει για βραδυνες ληψεις? εχετε κατι να προτεινετε?