Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Θα περιμενω ακουστικες εντυπωσεις...
εχω ενα μισοτελειωμενο σασι, με τροφοδοτικο 1.5kW +-70v και ενα σετακι αξιοπρεπεις , φθηνες, ετοιμες πλακετες Απλα να τις βιδωσω , θα ταν μια χαρα...
οχι βρε !! ειναι τα κανονικα που εχω φτιαξει !!!!!!!!!τα ηχεια θα παιξει ειναι ιδια με αυτο που δειχνεις;
Μωρε θα τον επαιρνα..απλα το τροφοδοτικο μου ειναι 70v..πρεπει να βρω αλλη βερσιον..μεγαλε παρτον !!! ... αμα εχεις τροφοδοτικο ΔΕΝ θα χασεις !!! 45 ευρω και οι 2 τελικουληδες ....
* **5 ποτα στο μπαρακι ειναι με τα κερασμενα στον κολητο....***
!
Ευχαριστω 2 εχω φτιαξει..πολυ ωραια κατασκευη. για stereo ηχο Θελειs 2 τετοια ομωs. ετσι?
Ωραία κατασκευουλαΟυδεν σχολιον;;

Σύμφωνοι, απλά άμα δεις καλά sub της αγορας, η θα έχουν ξεχωριστό compartment με τα ηλεκτρονικά ή θα έχουν στερεωμένα με κόλλα πολλά από τα εξαρτήματα στην πλακέτα (με αποτέλεσμα βέβαια να κάνουν δυσκολότερη την ζωή αυτού που θα το επισκευάσειγιατι να τα παρει ολα στο χερι; τα ενεργα δεν τα'χουν ολα μεσα;
απ'οτι ειδα ολα καλα βιδωμενα ειναι
) We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.