Στη θέση σου δεν θα ασχολούμουν.. τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.Θα φτιάξω 2 σετ καλωδίων διασύνδεσης.. ένα μακρύ και ένα κοντό..
Για να μην έχω πρόβλημα στην τοποθέτηση του τροφοδοτικού.. φυσικά τα καλώδια θα είναι αποσπώμενα
View attachment 249969
Θα υπάρχει ένα παράδοξο όμως..
Το βύσμα που θα μπει στο σασί του τροφοδοτικού, έχει εκτεθειμένα τα πινς των dc που είναι έξοδος...
Δεν υπάρχει το "αντίστροφο" για σασί;;
Δεν είχε το μαγαζί;;
View attachment 249970
Ο υπάλληλος δεν είχε ιδέα...
Θα μου πει κάποιος, μικρό το πρόβλημα..
Αλλά δεν είναι σωστό, πως να το κάνουμε..
Οι έξοδοι πρέπει να "κρύβονται"
Έχει κάποιος καμιά ιδέα;;
Ξέρει αν υπάρχουν τα αντίστροφα βύσματα για σασί και καλώδια;;
Θέλω δλδ ένα τέτοιο για σασί
View attachment 249971
Και 2 τέτοια για καλώδια
View attachment 249972
Αφού ξέρεις τι "Μονκ" είμαι....Στη θέση σου δεν θα ασχολούμουν.. τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.
Τα shunt τροφοδοτικά είναι πάρα πολύ ασφαλή στη λειτουργία τους. Κυριολεκτικά δεν μπορείς να τα κάψεις με βραχυκύκλωμα.Αφού ξέρεις τι "Μονκ" είμαι....
Άσε να το ψάξω και αν δεν βρω, θα βάλω πλαστικό καπάκι με το σωστό σπείρωμα να καλύπτει το βύσμα όταν θα βγαίνει το καλώδιο...
Μη μου πεις "σβήνε το τροφοδοτικό όταν θα βγάζεις το καλώδιο..."
Εννοείται αυτό...![]()
Δεν ξέρω να διαβάσω τους καταλόγους του mouser.Μαζι με τα υλικα που ειχες παρει απο τον mouser επρεπε να ειχες παρει και τα βυσματα καθως εχει οτι μπορεις να φανταστεις
Μπορεις να ριξεις μια ματια και στον TME ευρωπη ειναι θα ερθουν γρηγορα
Ψυχαναγκασμός........Τα shunt τροφοδοτικά είναι πάρα πολύ ασφαλή στη λειτουργία τους. Κυριολεκτικά δεν μπορείς να τα κάψεις με βραχυκύκλωμα.
Ούτε μιλάμε για επικίνδυνες τάσεις.
Οπότε ότι κάνεις θα είναι απλά για ψυχολογικούς λόγους..![]()
Δεν χρειαζεται να μπεις σε τετοια διαδικασια προχωρα χωρις φοβο και με πολυ παθος να το τελειωνεις και οταν κολλας σε παραγγελια απο το εξωτερικο εδω ειμαστε για βοηθειαΨυχαναγκασμός........
Δεν μπορείς να κρατήσεις τις ψύκτρες πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα..
Ενώ οι άλλες 2 δίπλα, είναι σχεδόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Φταίει ότι δεν έχει κατανάλωση το τροφοδοτικό;;
Ή είναι μικρές οι ψύκτρες;;
Να του συνδέσω το dino στον πάγκο ή είναι επικίνδυνο για τα mosfet ;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.