Τρομοκρατία

Εδώ κάποιοι πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα μας σώσει ή ότι η ζαρντινιέρα είχε πάει δύο χρόνια σε σχολή καράτε. Τι να λέμε τώρα...

Ποια ζαρντινιέρα..Δεν υπήρξε ποτέ ζαρντινιέρα...:BDGBGDB55:

Αντιθέτως δεν έχει ποτέ ειπωθεί οτιδήποτε για τις συμμορίες της Χ.Α.....που δέρνουν δολοφονούν,η παλιότερα εβαζαν και μπόμπες τέλη δεκαετίας 70..

Η υπόθεση του οπλοστασίου της Σπάρτης θάφτηκε ..

Το ιδιο το Κράτος εκτάκτου ανάγκης αυτά τα καλύπτει γιατι η Χ.Α ειναι απαραίτητη ως παραστρατιωτικος βραχίονας.

Κατα τα άλλα είναι γνωστό πως υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον επιτιθέμενο ,δηλαδή εν προκειμένω με βασανιστές,..Ετσι καλύπτουν τα κόμπλεξ τους..

Υ.Γ

Τους δολοφονους του Αιγύπτιου ,οχι μονο δεν τους είδαμε,αλλά προστατεύτηκαν κιόλας μιας και το έγκλημά τους χαρακτηρίστηκε ''μη ρατσιστικό''..Προφανώς όντως οι φονιάδες ενοχλήθηκαν απο το ποδήλατο του θύματος....

Οι αλλοι διεστραμένοι στην Σαλαμίνα που βασανιζαν άλλον Αιγύπτιο και τον εδεσαν σε στύλο με αλυσίδα επίσης προστατεύτηκαν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Ποια ζαρντινιέρα..Δεν υπήρξε ποτέ ζαρντινιέρα...:BDGBGDB55:

Αντιθέτως δεν έχει ποτέ ειπωθεί οτιδήποτε για τις συμμορίες της Χ.Α.....που δέρνουν δολοφονούν,η παλιότερα εβαζαν και μπόμπες τέλη δεκαετίας 70..

Η υπόθεση του οπλοστασίου της Σπάρτης θάφτηκε ..

Το ιδιο το Κράτος εκτάκτου ανάγκης αυτά τα καλύπτει γιατι η Χ.Α ειναι απαραίτητη ως παραστρατιωτικος βραχίονας.

Κατα τα άλλα είναι γνωστό πως υπάρχουν άνθρωποι που ταυτίζονται με τον επιτιθέμενο ,δηλαδή εν προκειμένω με βασανιστές,..Ετσι καλύπτουν τα κόμπλεξ τους..

Υ.Γ

Τους δολοφονους του Αιγύπτιου ,οχι μονο δεν τους είδαμε,αλλά προστατεύτηκαν κιόλας μιας και το έγκλημά τους χαρακτηρίστηκε ''μη ρατσιστικό''..Προφανώς όντως οι φονιάδες ενοχλήθηκαν απο το ποδήλατο του θύματος....

Οι αλλοι διεστραμένοι στην Σαλαμίνα που βασανιζαν άλλον Αιγύπτιο και τον εδεσαν σε στύλο με αλυσίδα επίσης προστατεύτηκαν.

Εσύ έτσι όπως το πας θα μας πεις σε λίγο ότι η άρχουσα τάξη έφερε τους μετανάστες για να τους χρησιμοποιήσει για φθηνό εργατικό δυναμικό και τώρα που δεν τους χρειάζεται άλλο τους πετάει σαν μια στημένη λεμονόκουπα φορτώνοντας τους όλα τα προβλήματα του τόπου....

Δεν έχετε δίκιο...

Εδειραν άγρια κι έδωσαν τις φωτο,των δεκάδων συναδέλφων τους στο Βόλο και στο Αγρίνιο,που πουλούσαν ναρκωτικά με τα...περιπολικά!!!

ΥΓ.Ακόμα περιμένω απάντηση για τις βόμβες και τα θύματα του ηγέτη των απανταχού...απολίτικων Μιχαλολιάκου.Αντε και πρόεδρος της δημοκρατίας...Εεεεεε;;;;

Last edited:
Στη συνέχεια αναδημοσίευσαν τις φωτογραφίες των δαρμένων ανθρώπων που φέρονται να λήστεψαν την τράπεζα και δεν υπήρξε γονιός στην Ελλάδα που δεν φρύαξε με την εικόνα. Τον τελευταίο καιρό πιάσανε βιαστές, πιάσανε δολοφόνους με μαχαίρια, πιάσανε κλέφτες του δημοσίου, πιάσανε δράκους βορείων προαστίων, πιάσανε παιδόφιλους μπανιστιρτζήδες, έπιασαν χρυσαυγίτες που δείρανε και μαχαιρώσανε κόσμο (που δεν είναι όμως κατά δήλωσή τους χρυσαυγίτες ή αν είναι δεν το έκαναν αυτοί), και ούτε μία φωτογραφία δεν έδωσε η εισαγγελία την άδεια να δημοσιευτεί. Ο νταής ο ρατσιστής πυροσβέστης και ο φιλάρας του δολοφόνησαν ένα νέο άνθρωπο και καλά καλά δεν ακούστηκε το όνομά τους.

Μόλις προχθές τα ΜΜΕ είχαν αποφασίσει ότι δύο άνθρωποι που πιάστηκαν από φωτογραφίες «αναρχικών» της ασφάλειας ήταν οι υπεύθυνοι της ΜΑΡΦΙΝ πριν ακόμα η δικαιοσύνη τους ανακρίνει. Όταν δε αφέθηκαν ελεύθεροι δεν άνοιξε ρουθούνι στην
ξεδιάντροπη δημοσιογραφία της βεντέτας του αίματος. Και τώρα, τώρα το «άρωμα» της τρομοκρατίας

btw αυτοί είναι οι "αριστεροί τρομοκράτες" που αφέθηκαν ελεύθεροι προχθές που διάβασα πριν λίγες σελίδες ή κανω λάθος ?
ο ένας προσκόμισε φωτογραφίες που τον έδειχναν στην ομόνοια με άλλα ρούχα ..... πώς και δεν τον σαπακιάσανε και αυτόν που τολμάει να μπερδεύει τις διωκτικές αρχές ?

"Ληστέψανε την τράπεζα
και τι με νοιάζει εμένα
δεν είμαι με κανένα.
Σου λέω καλά της κάνανε
γιατί μας προκαλούσε,
γεμάτη εκατομμύρια,
ενώ κι ο Θεός πεινούσε..."

Αυτη ειναι η γνωμη μου...

Δηλαδή όταν πιάνουμε εγληματίες με καλάσνικοφ τους ρίχνουμε σφαλιάρες???Τους μετανάστες που μας κλέβουν τις δουλειές να τους ρίξουμε και αυτούς καμία σφαλιάρα???

Mπάτσος - μπουζούκι - όργανο κ.λ.π.

Οτι μπορεί και αντιλαμβάνεται ο καθένας......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Εσύ έτσι όπως το πας θα μας πεις σε λίγο ότι η άρχουσα τάξη έφερε τους μετανάστες για να τους χρησιμοποιήσει για φθηνό εργατικό δυναμικό και τώρα που δεν τους χρειάζεται άλλο τους πετάει σαν μια στημένη λεμονόκουπα φορτώνοντας τους όλα τα προβλήματα του τόπου....

Νομίζω πως έχεις κατορθώσει πλήρως,αυτό που ανέφερες σε παλιότερη συζήτηση,δηλαδή να περνάς στην απέναντι θέση του ''πρόβατου'' χάριν της συζήτησης..:ernaehrung004::ernaehrung004:

Βέβαια και αυτό που τοσο πετυχημένα και χιουμοριστικά κάνεις και που λέγεται ''empathy'' ,δηλαδή ''ενσυναίσθηση'',προσκρούει στην αντιληπτική ικανότητα ορισμένων φασιστών ,που ενώ γελοιοποιούνται καθημερινά ,αδυνατούν,έστω και για λόγους στοιχειώδους αξιοπρέπειας να αποκρύψουν την Χρυσαυγίτικη ιδεολογία τους..

Η Παντελία Βεργοπούλου του Δημητρίου, ιατρός της Προνοσοκομειακής Επειγούσας Ιατρικής, καταγγέλω ως μητέρα του συλληφθέντος την 1-2-2013 στην Κοζάνη, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, για την υπόθεση ληστείας στην περιοχή Βελβενδούς, ότι: ο γιος μου από φωτογραφία προσώπου που αναρτήθηκε στα ΜΜΕ είναι εμφανώς τραυματισμένος και κακοποιημένος στο πρόσωπο και στο κεφάλι,καθώς και στα μάτια.
Πάρα της επίμονες παρακλήσεις μου προς τους υπεύθυνους Ασφαλείας Κοζάνης και την επισήμανσή μου ότι ειναι πρόσφατα χειρουργημένος στα μάτια και ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, οι αρμόδιες αρχές αρνήθηκαν την μεταφορά σε νοσοκομείο, ώστε να εκτιμηθεί από νοσοκομειακό γιατρό, να γίνουν οι απαραίτητοι απεικονιστικοί έλενχοι και εξετάσεις(αξονική εγκεφάλου, οφθαλμολογική εκτίμηση, κ.α) και να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη.

Απαγορεύτηκε σε εμάς τους γονείς του όσο και στην συνήγορό του κ. Άννη Παπαρούσου η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, καταστρατηγώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Σήμερα 3-2-2013 και μετά από ανεπάλληλες προσπάθειες επικοινώνησα με τον γιο μου.
Με ενημέρωσε ότι ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου όλες τις μέρες είναι δεμένος πισθάγκωνα αφού πρώτα επί τέσσερις ώρες τον είχαν πεσμένο στα γόνατα φορωντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο λέγοντας του πέραν των άλλων ύβρεων και απειλών "ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία..θα σας γαμήσουμε εμείς οι χωριάτες.."μια μικρή γεύση του μίσους με το οποίο αντιμετοπίστηκαν οι συλληφθέντες.
Ανέφερε ότι έχει αιματουρία,έντονες ζαλάδες, έντονο πονοκέφαλο(κεφαλαλγία), υπνηλία και καταβολή.

Οι διωκτικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα ακολουθούνε τα πρότυπα βασανιστηρίων των φυλακών του Γκουαντάναμο. Ο γιος μου και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν αντιμετοπίστηκαν όπως αντιμετοπίζονται άλλοι για παραβάσεις ποινικού κώδικα,
αλλά με ιδιαιτερο μίσος επειδή είναι αναρχικός.Οι βασανιστές κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες μένουν στο απυρόβλητο.

Ως πότε;

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1454519

Για όποιον ενδιαφέρεται το πλήρες ξεβράκωμα των σκατόψυχων μπάτσων..... Τι έκαναν στις φωτογραφίες, κλπ.....

Το γκραν-γκινιόλ επικοινωνιακό αυτογκόλ της αστυνομίας

Δίνοντας στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες συλληφθέντων για τρομοκρατία, μοιάζει η ίδια να είναι ο μεγαλύτερος κακοποιός

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/35789

Κρίμα σ'αυτή την μάνα να περνάει τέτοιο πόνο... Καθόλου δεν τη σκέφτηκε ο αλήτης πριν ξεκινήσει να κάνει ότι έκανε ?

Επειδη εχω μερες να παρακολουθησω νεα...

Συλλαβανε αυτους τους τεσσερις για ληστεια καπου και ειναι υποπτοι για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση ?

Συλλαβανε αυτους τους τεσσερις για ληστεια καπου και ειναι υποπτοι για συμμετοχη σε τρομοκρατικη οργανωση ?

Ο ξυλοδαρμος δηλαδη εχει σχεση με την παραβαση στο δικο σου μυαλο;

Υ.Γ. Τωρα καταλαβα που κολουσε ο Νωντας ο Σουγιας...

Σε εμενα απαντας Στελιο ?

Ο ξυλοδαρμος δηλαδη εχει σχεση με την παραβαση στο δικο σου μυαλο;

Υ.Γ. Τωρα καταλαβα που κολουσε ο Νωντας ο Σουγιας...

Διαβάζω πάντως αρκετούς στα social που δεν μπορούν να το διαχωρίσουν.... Τραγικό....

Λένε για τους 2...
Μόλις καρφώσουν και τους άλλους 6, (10 ήταν σύνολο-λένε), θα δείξει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τρομοκρατία

Νομίζω πως έχεις κατορθώσει πλήρως,αυτό που ανέφερες σε παλιότερη συζήτηση,δηλαδή να περνάς στην απέναντι θέση του ''πρόβατου'' χάριν της συζήτησης..:ernaehrung004::ernaehrung004:

Βέβαια και αυτό που τοσο πετυχημένα και χιουμοριστικά κάνεις και που λέγεται ''empathy'' ,δηλαδή ''ενσυναίσθηση'',προσκρούει στην αντιληπτική ικανότητα ορισμένων φασιστών ,που ενώ γελοιοποιούνται καθημερινά ,αδυνατούν,έστω και για λόγους στοιχειώδους αξιοπρέπειας να αποκρύψουν την Χρυσαυγίτικη ιδεολογία τους..

Αυτή μου την ικανότητα την απέκτησα έχοντας ένας πολύ καλό δάσκαλο!! Παρακολούθησε το video που παραθέτω παρακάτω και δώσε βάση από 5.50 μέχρι 6.23. Απλά φοβερό video.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.