Τρόπος αποφυγής πληρωμής χαρατσιού ΔΕΗ - εξυπνο ή χαζομάρα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι τ

Προφανως και αναφερομαι σε αυτους που μπορουν,οι υπολοιποι τι να πω .θαχουν καποια στιγμη προβλημα και μαλιστα
προσαυξημενο!
Ενημερωτικου χαρακτηρα ηταν η παρεμβαση μου και οχι επι της ουσιας,το μα μην πληρωσει παντως καποιος
ενω μπορει δηλαδη δεν ειναι οτι και εξυπνο!

Και εγώ έχω την αντίθετη άποψη...

Όποιος πληρώνει για κάτι που δεν θα τον ωφελήσει, μιας και τα λεφτά δεν είναι για το κοινό συμφέρον, είναι ηλίθιος....

Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Προφανως και αναφερομαι σε αυτους που μπορουν,οι υπολοιποι τι να πω .θαχουν καποια στιγμη προβλημα και μαλιστα
προσαυξημενο!
Ενημερωτικου χαρακτηρα ηταν η παρεμβαση μου και οχι επι της ουσιας,το μα μην πληρωσει παντως καποιος
ενω μπορει δηλαδη δεν ειναι οτι και εξυπνο!

Oχι τπτ άλλο, μην μας πουν και προδότες εκτός από απάτριδες. Μετά πως θα κυκλοφορήσω;

Απάντηση: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Αφιερωμένο στους "ηλίθιους" που δεν πληρώνουν.......

Χαστούκι από την Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών: Δεν κόβουμε κανένα ρεύμα​

Δράμα

10 Δεκεμβρίου 2011

Συνδιάσκεψη Προεδρείων

Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων

στη Δράμα

ΨΗΦΙΣΜΑ​

Η Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, έχοντας υπ´όψιν την επιβολή Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.) μέσω της Δ.Ε.Η. Δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην παραπάνω εισφορά η οποία πλήττει άμεσα τα λαϊκά εισοδήματα, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς που είναι αντίθετοι στην εισφορά και δεν θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια κατακερματίζει τους συμπολίτες μας.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και οποιαδήποτε συμμετοχή σε εργασίες διακοπής της ηλεκτρικής παροχής.​

http://politesenxaratsia.wordpress.com/2011/12/11/χαστούκι-από-την-πανελλήνια-ένωση-συν/

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτ

Όποιος πληρώνει για κάτι που δεν θα τον ωφελήσει, μιας και τα λεφτά δεν είναι για το κοινό συμφέρον, είναι ηλίθιος....

τωρα τι να πω με αποστομωσες!

Απάντηση: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;

Για το κίνημα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ.

Πηγή: tvxs
Των Κώστα Μαρματάκη και Ξανθής Παπαδοπούλου.

Το κίνημα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις. Η προστασία των ανθρώπων που δεν έχουν δυνατότητα να πληρώσουν και η άρνηση χιλιάδων πολιτών να δεχτούν το βάρβαρο, αντισυνταγματικό και άδικο χαράτσι εξελίσσεται σε κεντρικό πολιτικό θέμα της περιόδου και αρχίζει να απασχολεί ακόμη και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/...dei-ton-kosta-marmataki-kai-ksanthis-papadopo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνε

Καλά μιλάμε εισαι και πολύ ....................

ΠΑΣΟΚΟΣ ....

ΜΑ ΠΟΛΥ .....
Καλα εσυ εισαι στον κοσμο σου
γραφω κατι πραγματακια πιο πισω ,εκει αν θελεις κανα σχολιο δεκτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι τ

+1000 όπως μάθαμε να λέμε...

-το να είναι κανείς μη ενημερωμένος το καταλαβαίνω και υπενθυμίζω πως το χαράτσι στη ΔΕΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με φορολογική ενημερότητα, αυτό είναι άλλο χαράτσι. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως αν δεν πληρωθεί το παρόν χαράτσι της ΔΕΗ θα έρθει η Μπαμπούλας ΑΕ που τρομάζει τα παιδάκια και κλαίνε, να σου κόψει το ρεύμα.

-το να είναι κανείς μη ενημερωμένος το καταλαβαίνω και υπενθυμίζω πως η προθεσμία για την πληρωμή είναι 80 ημέρες.
Δηλαδή μετά από 80 ημέρες από την ημερομηνία που "λήγει" η ημερομηνία που αναγράφεται, κρίνεται κανείς εκπρόθεσμος και ξεκινά γραφειοκρατικά η διαδικασία προς διακοπή ρευματοδότησης.

-το να μην έχει ξεκαθαρίσει κανείς τι συμβαίνει και να μας λέει τι θα κάνει με το χαράτσι ενώ ΔΕΝ είναι ιδιοκτήτης αλλά ενοικιαστής, το καταλαβαίνω κι αυτό. Έτσι κι αλλιώς είναι θολό το τοπίο και γνωρίζω προσωπικά παράδειγμα εισοδηματία που νοικιάζει ΠΟΛΛΑ διαμερίσματα και πέταξε το μπαλάκι στους ενοικιαστές...

-το να είναι κανείς, έστω ηλίθιος και να θέλει να πληρώνει τα ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ χαράτσια το καταλαβαίνω.

-το να φοβάται κανείς και τον ίσκιο του και να τρέχει να στήνεται στην ουρά της ΔΕΗ να πληρώσει ένα χαράτσι που ξέρει πως είναι παράφορα άδικο, παράνομο, αντισυνταγματικό και απαίσιο με τον τρόπο που επιβλήθηκε, επειδή τον φόβισαν μέρα νύχτα οι δημοσιοκάφροι στη τηλεόραση, άντε κι αυτό το καταλαβαίνω, ως ανθρώπινη αδυναμία.

-το να αισθάνεται κανείς νομιμόφρων πολίτης και να σφυρίζει αδιάφορα ενώ γύρω του γίνεται ο χαμός και να θέλει να είναι "νόμιμος" πάση θυσία, ενώ έχει συνείδηση όλων των παραπάνω, επιλέγει να γίνει θύμα και κορόϊδο, αγνοώντας τη στάση και θέση των γειτόνων συμπολιτών του και γράφοντάς τους στα παλιά του τα παπούτσα, αρκεί αυτός να συμπλέει με τον κάθε επικυρίαρχο που του κάθεται στο σβέρκο, δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά προσπαθώ...
Όταν βλέπω όμως κάποιον που σκέφτεται και δρα έτσι, να περιμένει και προτρέπει κι άλλους να κιοτέψουν επίσης και τους κατηγορεί για παράνομους, επειδή διαλέγουν να διαμαρτυρηθούν απέναντι σε μια αδικία που υφίστανται, συγνώμη αλλά δεν ξέρω τι να σκεφτώ πέρα από το ότι πρόκειται για αρρωστημένη ψυχολογία-προσωπικότητα και δυστυχώς μου έρχεται στο μυαλό η περίπτωση να μην είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα λαμόγια ψευτονταήδες Υπουργούς σήμερα, αλλά καταστάσεις στο παρελθόν που οι γονείς και μερικοί ακόμη εν ζωή παππούδες μας αντιμετώπισαν, ναζιστές, γερμανοτσολιάδες, αξιότιμους ασφαλίτες της χούντας κ.λ.π
Δυστυχώς οι παραλληλισμοί είναι αναπόφευκτοι, αν και προς το παρόν έχουμε πολύ πιο ασήμαντους "δυνάστες" να αντιμετωπίσουμε...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύε

ναι τα είδα ... η γκλάβα σου τα κατέβασε ,,
κανένα χαράτσι .. ακόμα ..δεν φένετε σαν χρέος προς το δημόσιο ,,
προχθές έβγαλα πιστοποιτικό απο την εφορία χρωστώντας το χαράτσι ,,

ναι το ξέρω ,, σε λίγο καιρό θα υπάρχει πρόβλημα ,,
αλλά έτσι ειναι ο αγώνας ,,
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ
ήδη μετά τους λαικούς αγώνες και την κινητικότητα , τα πρώτα αποτελέσματα φάνηκαν !!!

1 το πήγαν 80 μερες
2 αρχίζουν και εξετάζουν εξαιρέσεις
3 οι τεχνικοί με ανακοίνωση ΔΕΝ κοβουν το ρεύμα !

4 εάν είμαστε όλοι πασόκοι και δουλοπρεπεις σαν εσένα ,, δεν θα γινόταν τίποτα

γιαυτό και κάθε πόστ σου είναι μια μικρή ζημιά έναντι στο λαικό κίνημα

προς @Αποστολο apo

Δε πειράζει θα πληρώσουμε άλλοι, τα σπασμένα άλλων πάλι.
Εμείς να είμαστε καλά που το πληρώνουμε.

Το καλύτερο θα ήταν να πήγαινε όχι με τα τετραγωνικά του σπιτιού, αλλά με το IQ του καθένα σε αυτή τη Χώρα, αλλά αντιστρόφος ανάλογα.
Αν το post μου θεωρηθεί προσβλητικό, παρακαλώ διαγράψτε το.

Σε αυτή την περίπτωση, όλοι όσοι σήμερα στριμώχνονται στην ουρά να πληρώσουν, μην τυχόν αν καθυστερήσουν,γυρίζοντας σπίτι δεν ανάψει η λάμπα, τί θα πλήρωναν;
Να βιάζεσαι να υποκύψεις σε κάθε απειλή τυχόν εκβιαστή, δεν είναι και ότι πιο έξυπνο...

Last edited:
Απάντηση: Re: Τρόπος αποφυγής πληρωμής χαρατσιού ΔΕΗ - εξυπνο ή χαζομάρα;

Δε πειράζει θα πληρώσουμε άλλοι, τα σπασμένα άλλων πάλι.
Εμείς να είμαστε καλά που το πληρώνουμε.

Το καλύτερο θα ήταν να πήγαινε όχι με τα τετραγωνικά του σπιτιού, αλλά με το IQ του καθένα σε αυτή τη Χώρα, αλλά αντιστρόφος ανάλογα.
Αν το post μου θεωρηθεί προσβλητικό, παρακαλώ διαγράψτε το.
Μα δεν πληρώνει κανείς τα σπασμένα του άλλου (πολίτη),το χαράτσι είναι εκβιαστικό και παράνομο.

Καλά για το IQ του καθενός τα έχουμε ακούσει πολλές φορές.....Προσβλητικό και πραγματικά λυπηρό....

Re: Απάντηση: Re: Τρόπος αποφυγής πληρωμής χαρατσιού ΔΕΗ - εξυπνο ή χαζομάρα;

Έχω πει ξανά πως αν δε το πληρώσουμε, θα βρουν με άλλο τρόπο να μας τα πάρουν.
Το θέμα είναι γιατί να τα πάρουν από μας, όχι με τι τρόπο θα τα πληρώσουμε αλλά το γιατί να τα πληρώσουμε εμείς; (στο εμείς ο καθένας μπορεί να βάλει όποιον θέλει, άλλωστε για αυτό μίλησα για IQ πριν, άσχετα που θα παρεξηγηθούν αρκετοί)

Καλά ότι θα ψάχνουν τρόπους να τα πάρουν απ' όπου μπορούν δεν το συζητάμε αλλά με το να το θεωρούμε δεδομένο και χαμηλότερου iq όσους δεν το δέχονται αυτό και προτιμούν οποιονδήποτε τρόπο αντίστασης δεν στέκει.Ανέκαθεν αυτό που φοβούνται αυτοί είναι η αντίσταση σε κάθε τους απόφαση,το να αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε και απλά κάθε φορά να δέχεσαι ότι σου ζητήσουν να πληρώσεις την πάτησες.Ούτε είναι καθήκον να στηρίξουμε το κράτος όπως μας έλεγε κάποιος κάποτε στο φόρουμ.

Λογικό να έχουμε διαφορετικές απόψεις, είμαστε 11.000.000 Έλληνες.
Επίσης είναι γεγονός πως έχουμε διαφορετικό IQ, μπορεί να είναι και το δικό μου κατώτερο και να μη μπορώ να καταλάβω το ότι τελικά είναι αντικειμενικά σωστό να γίνει.
Το θέμα είναι όμως το τι είναι το αντικειμενικά σωστό στην προκειμένη περίπτωση;

Προφανώς θέλει ιδιαίτερη εφυία να καταλάβεις αν είναι άδικο ή δίκαιο, αντικειμενικά, το χαράτσι...

Ναι όντως θέλει για αυτό και το αναφέρω.
Μιας και αρχίσαμε τις ειρωνείες :)

Κοίτα αν υπάρχουν 10 άνθρωποι με IQ 10 & 1 με 110 πίστεψε με, οι 10 δε θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν ότι ο ένας είναι έξυπνος και πως αυτά που τους λέει είναι σωστά και θα τον κοροϊδεύουν.
Απλά θα ζουν οι 10 στον κόσμο τους και θα κοροϊδεύουν τον έναν και ο ένας απλά θα ανέχεται τις αποφάσεις των 10.

Άπλά στην Ελλάδα είναι έτσι το πολιτικό σύστημα που τελικά ότι και να γίνει πάλι οι ίδιοι αποφασίζουν.

Μπορώ να σου βρω 100 λόγους που θα έπρεπε να πληρώσει ο καθένας το ποσό από το χαράτσι αλλά όχι με αυτό τον τρόπο.
Άλλωστε εφόσον χρωστάμε και ως Έθνος και οφείλουμε ένα ποσοστό ο καθένας (το ότι κυβερνούν όσοι κυβερνούν και μας κάνουν να χρωστάμε εμείς φταίμε) από το χρέος, δε μιλάω για ολόκληρο το ποσό ανά κεφάλι, αλλά ένα ποσό του χωρίς τους τρελούς τόκους κτλ. θα πρέπει να πληρώσουμε.
Π.χ. πόσοι έχουν φτιάξει ενοικιαζόμενα με επιχορηγήσεις από την Ε.Ε.; με ποιου λεφτά τα έκαναν;
Μάλλον ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.

Επειδή είμαι λίγο "αργός" στο ζήτημα..

Μπορώ να πληρώσω στην ΔΕΗ ΜΟΝΟ τον λογαριασμό ρεύματος και όχι το χαράτσι?
Γίνεται αυτό?
Και αν γίνεται ,πάλι κινδυνεύουμε να μας κόψουν το ρεύμα?
Η θα έχουμε ρεύμα και απλά θα τοκίζεται το χαράτσι στην Euphoria (ελληνιστί,Εφορία) ?