trouble is your middle name

για μένα ο "παππούς" παραείναι μεγάλος για ροκ, και όχι στην ηλικία, αλλά στο μυαλό, μετά από τέτοιες δηλώσεις

Millions are in love with Metallica and Black Sabbath,I just thought they were great jokes.

If you're the Beatles in the '60s, you just get carried away -- you forget what it is you wanted to do. You're starting to do Sgt. Pepper. Some people think it's a genius album, but I think it's a mishmash of rubbish, kind of like Satanic Majesties -- "Oh, if you can make a load of shit, so can we.

αν και ποτέ δεν με συγκίνησε,

λοιπόν σκουπίδια το Sgt. Pepper και αστεία oi Black Sabbath και Metallica, ούτε καν κακή μουσική,
μάλλον ο παππούς χρειάζεται "τσάμπα διαφήμιση" γιατί ναι μεν είναι πολλά τα λεφτά Άρη, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά

To "Outside" ΔΕΝ είναι δίσκος του Bowie: είναι δουλειά του Brian Eno. Η τελευταία μεγάλη του κατ' εμέ.

:worshippy:
Φυσικά....

οι Μεγάλοι πάντα ξέρουν με ποιούς να συνεργαστούν.....

Ο Bowie είναι αποστασιοποιημένο κλασάτο φρούτο....

Τα αγριοκάτσικα, τα κρι κρι, τα χίπικα ποζέρια είναι για τους "λεοντόκαρδους"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(σας την έφερα:Banane0::ernaehrung004:)

Δαγκωτό και εγώ attitude Κηθ..
τέτοια φάτσα θέλω να έχω στα 70.....

Στραβοξυλιασμένη...
συμπεριφορά τύπου "καλά καλά ούτε τον Τζαγκερ δεν γουστάρω"
Θεότητα...!!!
Μουσικά καλύπτομαι αλλιώς......

Tι ήταν τούτο με τη lady gaga?

Όποιος τολμήσει να την πει "ατάλαντη" ας προσπαθήσει να περπατήσει στα παπούτσια της που λεν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι :)

Tι ήταν τούτο με τη lady gaga?

Όποιος τολμήσει να την πει "ατάλαντη" ας προσπαθήσει να περπατήσει στα παπούτσια της που λεν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι :)

Αταλάντη?
Δες το live cover του whats up at artRaveVienna
Μετά δώσε την φετινή εμφάνιση στα Oscar ....lady gaga sound of music(julie andrews)...
μετά δώσε gaga piano ragtime...
πάω ψάχνοντας και εγώ στα δέκα που συνδυάζω τα μισά υπάρχουν......

να μην σου πω για το live cover του I wish (Stevie Wonder)....

Τι είστε σεις βρε, για τη γκαγκάνα[SUP]1[/SUP] βρήκατε να μιλήσετε σε νήμα παρουσίασης δίσκου του Κιθ; :speechless-smiley-0

[SUP]1[/SUP]. γκάγκανος /-ο, γκαγκάνα
Προέρχεται από το κάγκανος (ξερός / κατάξερος / κατάλληλος προς καύση) που είναι λέξη Ομηρική, η οποία διασώζεται στα βλάχικα (παρεμπιπτόντως "γκαγκάνι" αποκαλούν οι βλάχοι το γαϊδουράγκαθο). - slang.gr

Τι είστε σεις βρε, για τη γκαγκάνα[SUP]1[/SUP] βρήκατε να μιλήσετε σε νήμα παρουσίασης δίσκου του Κιθ; :speechless-smiley-0

Προέρχεται από το κάγκανος (ξερός / κατάξερος / κατάλληλος προς καύση) που είναι λέξη Ομηρική, η οποία διασώζεται στα βλάχικα (παρεμπιπτόντως "γκαγκάνι" αποκαλούν οι βλάχοι το γαϊδουράγκαθο). - slang.gr

Εμείς φταίμε?Να πείτε στους αγαπημένους σας να μην συνεργαζονται μαζί της:flipout::flipout::flipout:.....

Εμείς φταίμε?Να πείτε στους αγαπημένους σας να μην συνεργαζονται μαζί της:flipout::flipout::flipout:.....

+1.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρεμπιπτόντως, οι σβούρες που κάνει ο Μικ στη σκηνή δε θυμήσανε λίγο David Gahan?

Kαι στα γαλλικά Γκαγκά ειναι ο χαζοηλιθιος, η μαλλον ακομα πιο κοντα στο νοημα ο ξεμωραμένος.

Ανυπαρκτη παρουσία, ανυπαρκτης μουσικης...και σιγα την πιανιστρια. Σε 20 χρονια μονο σαν ανεκδοτο θα την θυμουνται.
Τωρα γιατι κανει αγκαλιτσες με όλους τους παλιους και δοκιμασμένους ας ρωτησουμε αυτους που κρατουν τα νηματα του μαρκετινγκ.
Γιατι περι μαρκετινγκ προκειται.

Κηθ και ξερό ψωμι. (παρ'ολα αυτα)

δεν κοιτάμε μόνο το πιάνο Σπύρο.....:music-smiley-005:

Τωρα γιατι κανει αγκαλιτσες με όλους τους παλιους και δοκιμασμένους ας ρωτησουμε αυτους που κρατουν τα νηματα του μαρκετινγκ.
Γιατι περι μαρκετινγκ προκειται.

Κηθ και ξερό ψωμι. (παρ'ολα αυτα)

To marketing είναι σαν κρεμμύδι, με πολλές στρώσεις….
Και το εξώφυλλο του δίσκου του Κηθ μάρκετινγκ είναι..
Προσωπικά αν ήμουν Κηθ θα πήγαινα στον οδοντίατρο να μου σπάσει τα δόντια και όχι να βγω με το χαμόγελο της Colgate!Αυτό δεν σημαίνει πως το περιεχόμενο του δίσκου είναι fake (σαν τα δόντια του δηλαδή)
Και αν η εταιρεία του Κηθ τον αναγκάζει να κάνει ντουέτο η με εμένα η με εσένα, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει δικαίωμα επιλογής αφενός, αν και σκεπτόμενος τον χαρακτήρα του το πιθανότερο ήταν να έλεγε ένα απλό “fuck you”

Το κοιτάμε όταν είναι Bosendorfer...
...To marketing είναι σαν κρεμμύδι, με πολλές στρώσεις.
Προσωπικά αν ήμουν Κηθ θα πήγαινα στον οδοντίατρο να μου σπάσει τα δόντια και όχι να βγω με το χαμόγελο της Colgate!Αυτό δεν σημαίνει πως το περιεχόμενο του δίσκου είναι fake (σαν τα δόντια του δηλαδή)
Και αν η εταιρεία του Κηθ τον αναγκάζει να κάνει ντουέτο η με εμένα η με εσένα, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει δικαίωμα επιλογής αφενός, αν και σκεπτόμενος τον χαρακτήρα του το πιθανότερο ήταν να έλεγε ένα απλό β€œfuck you”
Το μάρκετινγκ είναι ανάλογο του κοινού στο οποίο απευθύνεται, άλλωστε τι μάρκετινγκ θα ήταν εάν δεν το έκανε. Το κοινό στο οποίο στοχεύει είναι το παραδοσιακό του, συν τη διεύρυνση σε άλλα (με τα άσπρα δόντια και τον αντικομφορμισμό) γι' ευνοήτους λόγους. Κάτι σαν το δικό μας κεντρώο χώρο που τον εποφθαλμιούν όλοι, από αριστερά και δεξιά. Δεν μπορεί να είσαι στο σταρ-συστεμ και να μην το υπηρετείς. Αλλά δεν με παρακολουθείς
Εάν ξεφύγουμε από τη συναισθηματική κρίση που αφορά το ακανθώδες θέμα της συνέπειας λόγων και έργων του δημιουργού, ο συγκεκριμένος, με το άλλο εγώ του, πιστώνεται με την υποστήριξη μέσω του έργου του, καταστάσεων που διαμόρφωσαν χαρακτήρες. Αυτή η διαπλαστική διάσταση είναι τελικά που έχει βαρύνουσα σημασία πέρα από διάφορα υφολογικά, στιλιστικά και εντέλει ...διαδικαστικά.
:ernaehrung004:

To marketing είναι σαν κρεμμύδι, με πολλές στρώσεις….
Και αν η εταιρεία του Κηθ τον αναγκάζει να κάνει ντουέτο η με εμένα η με εσένα, κάλλιστα θα μπορούσε να έχει δικαίωμα επιλογής αφενός, αν και σκεπτόμενος τον χαρακτήρα του το πιθανότερο ήταν να έλεγε ένα απλό “fuck you”

και μένα με χαλάνε τα δόντια του, αλλά η tele κελαηδάει και η φωνούλα του στρώνει σαν το παλιό κρασί...

.........."Εάν ξεφύγουμε από τη συναισθηματική κρίση που αφορά το ακανθώδες θέμα της συνέπειας λόγων και έργων του δημιουργού, ο συγκεκριμένος, με το άλλο εγώ του, πιστώνεται με την υποστήριξη μέσω του έργου του, καταστάσεων που διαμόρφωσαν χαρακτήρες. Αυτή η διαπλαστική διάσταση είναι τελικά που έχει βαρύνουσα σημασία πέρα από διάφορα υφολογικά, στιλιστικά και εντέλει ...διαδικαστικά"...........

Δεν διαφωνώ σε όσα λες.....
Επικεντρώνομαι η προσπαθώ να επικεντρώνομαι σε φαινόμενα μεγαλύτερης εμβέλειας γιατί κακά τα ψέματα τα όσα "βαραίνουν" θετικά ή αρνητικά τον καλλιτέχνη συχνά πυκνά μπορεί να είναι και αποτέλεσμά μιας δικής μας τονισμένης η απαξιωτικής (αναλόγως του γούστου) οπτικής πάνω στο θέμα.ΠΧ εγώ δεν γουστάρω καθόλου Paul! Αρα το "Αυτή η διαπλαστική διάσταση είναι τελικά που έχει βαρύνουσα σημασία πέρα από διάφορα υφολογικά, στιλιστικά και εντέλει ...διαδικαστικά" για μένα σε σχέση με τον Paul δεν υφίσταται καν......
Αλλά θέλοντας να δω πιο καθαρά προσπαθώ να γυαλίσω την εμπάθεια μου με ερωτήματα άλλου τύπου...

Με ενδιαφέρει πχ το γιατί οι Beatles δεν έχουν γκελ στη νέα γεννιά, ενώ οι Stones έχουν. Είναι θέμα μουσικής ή κάτι πιο υποχθόνιο (το αρχέτυπο της αλητείας των Stones)
Και γιατί η Gaga ενώ ξέρει πως δεν τραβάνε οι Beatles στους νέους σήμερα αλλά ούτε και πρόκειται να γίνει αποδεκτή από την δική σας σειρά, διασκευάζει τραγούδια τους στις συναυλίες .Γιατί είναι στο συμβόλαιο της?και γιατί δεν είναι στο συμβόλαιο της Britney?...κοκ....
Αναπάντητα ερωτήματα τα οποία ανεξάρτητα με την εμπάθεια μου, με τις προτιμήσεις μου κλπ τελικά παίζουν και ένα πολύ σημαντικότερο ρόλο πλην του να τρώγομαι με τα ρούχα μου
μου ανοίγουν ορίζοντες και βλέπω πράγματα που δεν ήθελα να δω με τίποτα
όπως πχ

το Tommorow never knows είναι κομμάτι 30 χρόνια μπροστά από την εποχή του...
και το Gimme Shelter είναι τόσο ωραίο κομμάτι που φάλτσος ταξιτζής να το τραγουδάει σε σταματημένο φανάρι πάλι ωραίο θα ακούγεται....

Από κει που προέρχομαι και με τα κολλήματα που έχω αν δεν έκανα τέτοιες ερωτήσεις συνεχώς, σε αυτές τις δηλώσεις δεν θα έφτανα ποτέ.....

Συμβουλή μου
εχετε τα ματια σας ανοιχτα, και την οπτική σας σφαιρική:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Τα έχουμε....

αλλά ώρες ώρες είναι δύσκολο να περάσω σε άλλους (έχοντας γνώσεις μουσικής - όσες είναι αυτές) αυτά που προσλαμβάνω ακούγοντας δυό ριφ.
Το trouble is έχει τη μαγεία του gimme όπως και το you don;t move me (για προσωπικά λέμε)
Ο Paul πρόσφατα έχει αρχίσει να μου τη δίνει. (μετά το 95 μόνο)
Τα παλιά δόντια του Keith ήταν μαύρο χάλι, αλλά και τα άσπρα.....άστα να πάνε.
Η gaga δεν ξέρω πού κολλάει.