trouble is your middle name

Νομιζω πως πρεπει κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά με την κριτική δισκων να είναι κακοβουλος για να βαλει στον δισκο λίγότερο απο 3/5
εγω τον βλέπω κάπου στο 3,5
Συναισθηματικά μπορει να χτυπήσει και 4/5

Εκανες καλά που τον παρουσίασες chief γιατι ο δισκος μυρίζει ανθρωπίλα, και σήμερα λίγα πραγματα μυρίζουν κάτι τετοιο.........

http://youtu.be/nAkMTu6q2pY

This is better. ..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συναισθηματικά μπορει να χτυπήσει και 4/5

Εκανες καλά που τον παρουσίασες chief γιατι ο δισκος μυρίζει ανθρωπίλα, και σήμερα λίγα πραγματα μυρίζουν κάτι τετοιο.........

Εντάξει. ...
Εγω έβαλα 5,5.
τον παρουσίασα γιατί μου αρεσε. Οχι για ψυχικο.

καλά ......
miss you
Maxi single ροζ βινύλιο
8 λεπτα version με επιπλέον στιχους......
32694b.jpg

Μαντέψτε ποιός τα έσκασε κάποτε για να το αποκτήσει?:Banane0:

καλά ......
miss you
Maxi single ροζ βινύλιο
8 λεπτα version με επιπλέον στιχους......
32694b.jpg

Μαντέψτε ποιός τα έσκασε κάποτε για να το αποκτήσει?:Banane0:

Μεγάλη ντισκάρα , και δισκάρα, και αυτό...την ίδια περίοδο ένας ελεεινός ξανθός έβγαζε το "Do you think I'm sexy".

Πάντως ακούστε και τους πρώτους δίσκους του. Και εκει έχει πλεκτο τσιγκελακι και είναι λιγότερο φουσκωμένοι στο μάστερ και αναπνέουν

Πάντως ακούστε και τους πρώτους δίσκους του. Και εκει έχει πλεκτο τσιγκελακι και είναι λιγότερο φουσκωμένοι στο μάστερ και αναπνέουν

Του ξανθού Σκώτου?

No way!!!!!

Του Κηθ βρε...
Και εχει πιο καλά ψάρια. Μακράν. ..

Kάτσε ακόμα παίζει στο foobar το νέο! περίμενε κάτσε να το ακούσουμε καμια δεκαριά φορές....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Του ξανθού Σκώτου?

No way!!!!!

Δεν υπάρχεις, δεν ακουμπιέσαι , δε αγγίζεσαι :flipout::flipout:....
Δεν μας φτανουν τα μέτρα της αριστερης παρενθεσης θα ακουσουμε και Cliff...Καλύτερα μνημονιο 4

Keith Richards : Life . Ενα μικρό αλλα καλο biodoc.
Διαρκεια μιας ωρας στα Αγγλικά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν το εχω:7SFGSFG: Οταν βρω την ευκαιρία θα το παρω.

Εχω ομως μια ραδιοφωνικη συνεντευξη + Reportage EXTRAordinaire !

νομίζω την πήρε το μάτι μου.
Η ελληνική μετάφραση του βιβλίου είναι ψιλοχάλια, προσπαθεί ο μεταφραστής να δώσει ένα μαγκικο ύφος, όπως υποθέτω είναι στο πρωτότυπο, αλλά κάπου το χάνει.
Ιδίως όταν πάει να εξηγήσει μουσικούς όρους, πάει περίπατο ή όλη κατάσταση.
Αλλά διαβάζεται γρήγορα και αυτό είναι καλό.
Αλλιώς στο ορίτζιναλ, όσο καλά αγγλικα να ξέρεις θέλεις δυό τρία περάσματα κάθε φράση.
και είναι πολλές σελίδες

/..........
Αλλιώς στο ορίτζιναλ, όσο καλά αγγλικα να ξέρεις θέλεις δυό τρία περάσματα κάθε φράση.
και είναι πολλές σελίδες

Αυτο φοβαμαι και εγω, και θα εχει και εκφρασεις που δεν θα καταλαβαινω τι θελουν να πουν.

Εαν μιλάμαι για το ιδιο βιβλιο (δες εξωφυλλο) τοτε το βρισκω μεταφρασμενο στα γαλικά και θα ειναι σιγουρα πολυ καλη η μεταφραση
Για δες το εξωφυλλο

51Tw3%2Bt40mL._AA160_.jpg