Tube amplifiers for all

Re: TUBE AMPLIFIERS FOR ALL.

Ναι, πολύ καλλίτερος του spark με τις 6550.
Οχι είναι PP.
Τότε γύρω στα 4500, τώρα δεν ξέρω.

1) εννοεις τον σπιριτ και οχι τον σπαρκ. καλα το καταλαβα
ο σπαρκ ειναι SET με 6C33.
2) αν δεν κανω λαθος, ο σπιριτ εχει κτ 88. η ayon δεν χρησιμοποιει 6550
3) μιλας για διπλασια τιμη περιπου.

4) σε αυτη την τιμη παιζει ο ayon sunrize που ειναι "αλλου" στη κυριολεξια! -bye-

1) εννοεις τον σπιριτ και οχι τον σπαρκ. καλα το καταλαβα
ο σπαρκ ειναι SET με 6C33.
2) αν δεν κανω λαθος, ο σπιριτ εχει κτ 88. η ayon δεν χρησιμοποιει 6550
3) μιλας για διπλασια τιμη περιπου.

4) σε αυτη την τιμη παιζει ο ayon sunrize που ειναι "αλλου" στη κυριολεξια! -bye-

Λοιπόν:
1) Οχι εννοώ την Κινέζικη, πρώην spark και νυν consonance (αν δεν απατώμαι).
2) Είχε κάμποσα μοντέλα, ένα απο όλα είχε 2χ45 με 6550 και ήταν ΡΡ.
4) Δεν έχω ακούσει ενισχυτή ή ηχείο της Ayon.

Η Spart έγινε Cayin.

Καλό και φτηνό της μηχανάκι το M6 στο χιλιάρικο, με δύο 6V6 στο κανάλι.
gp.asp

Επίσης έχει έναν πολύ ωραίο με 300Β:
gp.asp

Kαι έναν με KT-88:
gp.asp

και οι kt88 οπως παρατηρουμε στη φωτογραφια, τιγκα στον ιονισμο σωματιδιων!

Λοιπόν:
1) Οχι εννοώ την Κινέζικη, πρώην spark και νυν consonance (αν δεν απατώμαι).
2) Είχε κάμποσα μοντέλα, ένα απο όλα είχε 2χ45 με 6550 και ήταν ΡΡ.
4) Δεν έχω ακούσει ενισχυτή ή ηχείο της Ayon.

το κλασικο μπερδεμα του ayon spark με την εταιρια spark :flipout:
δεν φταις εσυ, ολοι τη παθαινουν :BDGBGDB55:

οποτε μιλαμε για τελειως αλλο πραγμα :idea:

τα σπαρκ καλα ειναι, αλλα παιζουν στη κατηγορια τιμης της πριμαλουνα οποτε εκει γινεται ηττα :rifle:

ασε που τα ακριβα της πλησιαζουν τα (παρεξηγημενα) π-π της οπερα-κονσονανς και τους διαλογους της πριμαλουνα και γινεται και εκει σφαγη.

O πρώτος ενισχυτής που έγραψε ο vasilis αλλά ο μεγαλύτερος με τις EL34, παίζει εδώ και δύο χρόνια σε φίλο με τα Usherakia και το Bs και έχει στείλει για χόρτα πολύ κόσμο που τον έχει ακούσει.

Τον ίδιο μάλλον ενισχυτή έχω και εγώ στο σύστημα της Λήμνου με τα Vienna Haydn. Έχω αλλάξει τις Κινέζικες EL34 με T.A.D. και (αν και δεν έχω ακούσει πάρα πολλούς λαμπάτους) πρώτη φορά ευχαριστιέμαι την ενάτη (εγγραφή Denon) απο λάμπα. Πήρα και 2 12AX7 της EH αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη.

Τιμή για τον EL34 γύρω στα 300 Εβρά.

Υ.Γ. Άν γράψεις CAUIN με Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν βγαίνει ΨΑΘΙΝ;:antlers:

Attachments

• P1010341.jpg
    P1010341.jpg
    22 KB · Views: 809

τα σπαρκ καλα ειναι, αλλα παιζουν στη κατηγορια τιμης της πριμαλουνα
Τα οποία Primaluna είναι ίδια με την παλιότερη σειρά της Cayin, αν εξαιρέσεις το σύστημα αυτόματης πόλωσης. Εκτός αν έχουν κι άλλους μετασχηματιστές...

Τα οποία Primaluna είναι ίδια με την παλιότερη σειρά της Cayin, αν εξαιρέσεις το σύστημα αυτόματης πόλωσης. Εκτός αν έχουν κι άλλους μετασχηματιστές...

δεν νομιζω να εχουν καμια σχεση...:ADFAD2:

Τον ίδιο μάλλον ενισχυτή έχω και εγώ στο σύστημα της Λήμνου με τα Vienna Haydn. Έχω αλλάξει τις Κινέζικες EL34 με T.A.D. και (αν και δεν έχω ακούσει πάρα πολλούς λαμπάτους) πρώτη φορά ευχαριστιέμαι την ενάτη (εγγραφή Denon) απο λάμπα. Πήρα και 2 12AX7 της EH αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμη.

Τιμή για τον EL34 γύρω στα 300 Εβρά.

Υ.Γ. Άν γράψεις CAUIN με Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν βγαίνει ΨΑΘΙΝ;:antlers:

ειχα βαλει και jj και ΕΗαρμονιξ. καπου κερδιζαν καπου εχαναν
το πιο ισορροπημενο ηταν με της μανας του!
για τον πριμαλουνα παντα μιλαω.

για να παρεις λιγο περισσοτερο γλυκα με τις ΕΗ εχανες την διαφανεια και τον αερα κατα πολυ
για να παρεις πιο αερινο με jj εχανες μπασο κατα πολυ

ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για τις ΕΙ. μονο απο εκει και πανω (περιπου 220 η τετραδα ) μπορουσες να πεις οτι ειναι καλυτερα.
ολες οι φτηνες εχαναν απο τις μαμισιες πανω του (απο συζητησεις που ειχα και με αλλους ιδιοκτητες πριμαλουνα)

σορρυ εκτωρ πατησα παραθεση με αφορμη αυτο που ειπες, αλλα μπερδευτηκα. εσυ μιλας για αλλον

Λοιπόν ... μπείτε στην πρίζα και για να μας ανάψουν τα λαμπάκια και οι λυχνίες ... Ποιός είναι καλύτερος στα αυτία σας... O Primaluna Dialogue 1 or 2 , οι Spark , οι Consonance ? Εκεί... στα 2000-3000 ευρά. Μπρός...μάρς. -Στο comparison μήν βάλετε μέσα 300B , μιλάμε να μπορούν να κουνήσουν κανα ηχείο 1000-2000 ευρών με γαιδουρινή φωνή.

Λοιπόν ... μπείτε στην πρίζα και για να μας ανάψουν τα λαμπάκια και οι λυχνίες ... Ποιός είναι καλύτερος στα αυτία σας...

:grandpa: Υποθέτω αυτός που έχει αγοράσει ο καθένας...
Για μένα ο Copland.
Όσο για το αν κουνάει ηχεία, ε, ναι... Κουνάει τα ATC!

Λοιπόν ... μπείτε στην πρίζα και για να μας ανάψουν τα λαμπάκια και οι λυχνίες ... Ποιός είναι καλύτερος στα αυτία σας... O Primaluna Dialogue 1 or 2 , οι Spark , οι Consonance ? Εκεί... στα 2000-3000 ευρά. Μπρός...μάρς. -Στο comparison μήν βάλετε μέσα 300B , μιλάμε να μπορούν να κουνήσουν κανα ηχείο 1000-2000 ευρών με γαιδουρινή φωνή.

ο κονσονανς 300Β μπορει και κουνα!
εχει δυναμη στο μπασο (σε σχεση με τους υπολοιπους 300Β)
και ειναι πολυ πιο δυνατος απο τα ΣΕΤ με 300Β.
οπως και αρκετα δυνατοτερος στα μπασα απο λαμπες που δεν το εχουν προσεξει το σημειο αυτο, ειτε 300Β ειτε αλλες.

στα ρεβολβερ τουλαχιστον που εχουν πολυ δυνατο μπασο με 2 γουφερ ανα ηχειο, τα πηγαινε μαρουλι!

η δε απιστευτη μουσικοτητα της 300Β σε συνδυασμο με δυναμη κανουν κατι σωματα μουρλια!:award:

και αυτο ειναι κατι που δεν βρισκεις ευκολα σε single SET αλλα μονο σε παραλλερ SET.

αν και εχω τον ακριβοτερο του, ΣΕΤ της αυον που δεν παιζεται σε καθαροτητα και αμεσοτητα, οφειλω να πω οτι ο κονσονανς 300Β ειναι ενα εισητηριο στη μαγεια της λαμπας οταν μιλαμε για μεσα κλασικα ηχεια οπως αυτα που αναφερες.
για τους φιλους της 300Β, ειναι πραγματικα κατι καλο.

εξυπνα φτιαγμενος σε χαρακτηριστικα (εχει αναδραση για να μην πληγωνει σε κακο χωρο το ακουσμα καθως δεν ειναι ΣΕΤ οποτε ο μεσος αγοραστης δεν θα τον παιζει σε ψαγμενους χωρους κερδιζοντας ετσι σε οδηγηση, ειναι σε ταξη Α, φυσικα ειναι τριοδικος, εχει σταθεροποιημενη τροφοδοσια κλπ)

δεν ξερω αν τελικα αυτο που ακουσα με αυτον τον ενισχυτη οφειλεται στον ιδιο ή στο συνδυασμο του με τα (φτηνα κατα τα αλλα ρεβολβερ) αλλα σιγουρα ειναι για τα δικα μου αυτια πολυ πιο μαγικος απο ολους τους αλλους λαμπατους στα 2 χιλιαρικα!

και ας μην ειναι τοσο διαφανος οσο αλλοι π-π οπως ο αυον και ας μην ειναι τοσο ρυθμικος και με την ευρητητα του πριμαλουνα, η 300Β ειναι σε αλλο κοσμο! μερικοι μπροστα σε αυτη τη λαμπα θυσιαζουν αρκετα.
αλλοι δινουν μεγαλυτερη σημασια σε καποιους τομεις που η 300Β χανει.
ο πριμαλουνα για παραδειγμα ειναι πιο ολοκληρωμενος.

ο συγκεκριμενος ενισχυτης ομως ειναι απο τους πλεον δυνατους με 300Β που εχω ακουσει σε λογικες κατηγοριες τιμης.
και πιστευω οτι σε ενα νορμαλ τουλαχιστον ηχειο θα ακουστει εξαιρετικος!

δεν χανετε τιποτα να τον ακουσετε και ισως μετα να στοιχιωσει στο μυαλο σας :drummer::ADFADF1:

δεν νομιζω να εχουν καμια σχεση...:ADFAD2:
Δεν βρίσκω τις φωτό στο ίντερνετ, αλλά αν εξαιρέσεις αυτή την μεγάλη πλακέτα στη μέση που έχει την αυτόματη πόλωση, ο Cayin TA-30 είναι ολόιδιος με τον Primaluna Prologue 1
pro1insidetn.jpg

ο κονσονανς 300Β μπορει και κουνα!
εχει δυναμη στο μπασο (σε σχεση με τους υπολοιπους 300Β)
και ειναι πολυ πιο δυνατος απο τα ΣΕΤ με 300Β.
οπως και αρκετα δυνατοτερος στα μπασα απο λαμπες που δεν το εχουν προσεξει το σημειο αυτο, ειτε 300Β ειτε αλλες.

στα ρεβολβερ τουλαχιστον που εχουν πολυ δυνατο μπασο με 2 γουφερ ανα ηχειο, τα πηγαινε μαρουλι!

η δε απιστευτη μουσικοτητα της 300Β σε συνδυασμο με δυναμη κανουν κατι σωματα μουρλια!:award:

και αυτο ειναι κατι που δεν βρισκεις ευκολα σε single SET αλλα μονο σε παραλλερ SET.

αν και εχω τον ακριβοτερο του, ΣΕΤ της αυον που δεν παιζεται σε καθαροτητα και αμεσοτητα, οφειλω να πω οτι ο κονσονανς 300Β ειναι ενα εισητηριο στη μαγεια της λαμπας οταν μιλαμε για μεσα κλασικα ηχεια οπως αυτα που αναφερες.
για τους φιλους της 300Β, ειναι πραγματικα κατι καλο.

εξυπνα φτιαγμενος σε χαρακτηριστικα (εχει αναδραση για να μην πληγωνει σε κακο χωρο το ακουσμα καθως δεν ειναι ΣΕΤ οποτε ο μεσος αγοραστης δεν θα τον παιζει σε ψαγμενους χωρους κερδιζοντας ετσι σε οδηγηση, ειναι σε ταξη Α, φυσικα ειναι τριοδικος, εχει σταθεροποιημενη τροφοδοσια κλπ)

δεν ξερω αν τελικα αυτο που ακουσα με αυτον τον ενισχυτη οφειλεται στον ιδιο ή στο συνδυασμο του με τα (φτηνα κατα τα αλλα ρεβολβερ) αλλα σιγουρα ειναι για τα δικα μου αυτια πολυ πιο μαγικος απο ολους τους αλλους λαμπατους στα 2 χιλιαρικα!

και ας μην ειναι τοσο διαφανος οσο αλλοι π-π οπως ο αυον και ας μην ειναι τοσο ρυθμικος και με την ευρητητα του πριμαλουνα, η 300Β ειναι σε αλλο κοσμο! μερικοι μπροστα σε αυτη τη λαμπα θυσιαζουν αρκετα.
αλλοι δινουν μεγαλυτερη σημασια σε καποιους τομεις που η 300Β χανει.
ο πριμαλουνα για παραδειγμα ειναι πιο ολοκληρωμενος.

ο συγκεκριμενος ενισχυτης ομως ειναι απο τους πλεον δυνατους με 300Β που εχω ακουσει σε λογικες κατηγοριες τιμης.
και πιστευω οτι σε ενα νορμαλ τουλαχιστον ηχειο θα ακουστει εξαιρετικος!

δεν χανετε τιποτα να τον ακουσετε και ισως μετα να στοιχιωσει στο μυαλο σας :drummer::ADFADF1:

όποιος 300 βήτα ερωτευτεί και να θέλει,,
δε μπορεί ούτε καν και να κρυφτεί ,,,
και όλο αυτή αναζητεί :2thumb22sup: